עידכונים 3.6

SuperShiro

New member
תמונות ח ד ש ו ת../images/Emo99.gif

תהיתם לאן בריטני נעלמה לה בימים האחרונים? מסתבר שהיא ואלי נסעו להן למקסיקו ובילו שם יחדיו מספר ימים. הפפראצי, כמובן, ירדו למכסיקו בעקבותן, וצילמו אותן בחוף הים.

SuperShiro

New member
אני באופן אישי הייתי מעדיפה

לראות אותו בבקיני רגיל, ולא בחוטיני אבל..איך שהיא מרגישה בנוח
היא נראית נהדר

מזעזעת וסופר טראשית,

איכ. היא נראית ממש זולה. ואם הגענו ליום ש*אני* אומרת שהיא חשפה יותר מדיי אז ממש עצוב.. כי אפילו עם תמונות המפשעה שלה לא הייתה לי בעיה :/

אין לזה ממש הסבר..

אני חושבת שזכותה לא ללבוש תחתונים מאיזה שיקול שלא יהיה, וזה באמת באמת באמת לא עניינו ואף אחד לא היה אמור לדעת על זה.. אבל טוב שהפפראצי לא התכופפו ועוד שניה דחפו לה את המצלמה בין הרגליים. אם הם לא היו כ"כ ברוטליים כל הסיפור בכלל לא היה קורה. בוידאו אפשר לראות את בריטני נכנסת בחצי שניה (!) למכונית, ואיכשהו כבר יצאו מזה מיליון תמונות שנראו כאילו היא עמדה ודיגמנה להם :[ כמובן שעדיין זכותה ללבוש מה שהיא רוצה, גם אם זה אומר להסתובב עם חוטיני בים P: אבל כבר אי אפשר להאשים ת'פפראצי, היא בחרה את זה, וזה meant to be seen, אז.. אחלה, העיקר שהיא מרוצה. בעיניי זה לא במקום.

britney4u

New member
אממ *פלאש נוז*

היא בים!
אפשר לחשוב זה לא שהיא הסתובבה ככה ברחוב... ולדעתי היא לא נראית ממש טוב בתמונות האלה. היא השמינה או שאני מדמיין?

0verpr0tected

New member
לא יפה לה החוטיני הזה...

לא מחמיאה לה בכלל ניראה ממש זול כזה...

xtina 4 ever

New member
אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה.../images/Emo210.gif

אז היא לבשה חוטיני. סו? היא נראית בסדר גמור, ואם נוח לה ככה- למה לא בעצם?

little girl3

New member
לא רוצים כלום רק אומרים את הדעה שלנו שהבגד

ים הזה הוא לא יפה.... אני אישית לא אהבתי את הבגד ים בכלל, לא הצבעים ולא איך שהוא יושב עליה......

עדידי15

New member
הבגד ים נראה סופר קטן עליה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

והוא אחד המכוערים :S

YugiBoy

New member
וואי היא ממש מטוגנת....

איזה צבעע היא תפסה.... מה שכן.. אי אפשר להתעלם מבגד הים המזעזע... ישנם דרכים אחרות להרגיש נשית...

elena20

New member
אני היחידה שחושבת שהיא נראית טוב?../images/Emo3.gif

למרות שלדעתי להסתובב בחוטיני זה לא הדבר הכי חכם לעשות, במיוחד כשאת בריטני ספירס, אבל חייבת לציין שהגוף שלה נראה ממש טוב

למעלה