עידכונים, 16.12

Kryptonite

New member
על מה אתם מדברים?

הסוויטשירטים האלה מהממים ממש. זה שהיא לובשת בתמונות האלה והורוד עם הנקודות השחורות ממש יפים. אלה בדיוק האופנה שנחרשת עכשיו בפול אנד בר/זארה (ופוקס החקיינים). לי יש אחד דומה שאני מת עליו בירוק.

נכון את צודקת

הג'קטים האלה ממש יפים... אבל בכל זאת... בואו ניהיה מציאותיים... היא סלב והפפראצי עוקבים אחריה כל שניה.... היא יכולה לפחות להשקיע קצת באיפור, בבגדים ממותגים של כל מיני מעצבים, בשיער.... היא צריכה מדי פעם לתת הופעהה... ואת זה היא לא ממש עושה.... אז בכל זאת.. היא יכולה לפעמים להשקיע ולפעמים ללבוש בגדים רגילים וזרוקים כמו שהיא רגילה... לפחות זו דעתי....

SuperShiro

New member
נכון, אבל את ורבים אחרים שוכחים שהמון פעמים

מצלמים אותה כשהיא בסך הכול נוסעת לאסוף קפה מסטארבאקס, או הולכת לתדלק ולמכולת. את לא חושבת שזה טיפה מיותר להשקיע באיפור ולבוש כשכל מה שהיא עושה אלו בסך הכול הפעולות הקצרצרות האלה? אני באופן אישי לא מכירה אף אישה שמשקיעה בלבוש ומראה בכדי לצאת לתדלק, למשל, ובצדק - זה מיותר לחלוטין. ברור שהיא צריכה להיראות נקיה ומסודרת, אבל להתחיל להתיפייף רק בשביל לצאת לתדלק את האוטו ולאסוף את הקפה היומי מסטארבאקס זה די טיפשי

xtina 4 ever

New member
למה נראה לך?!../images/Emo210.gif

את בעצמך אמרת שאנחנו רואים רק כמה דקות מהחיים שלה, ואנחנו לא יכולים לשפוט. מה פתאום את קובעת שהיא נסעה *רק* לתדלק ולשתות קפה?

SuperShiro

New member
יש גם פעמים כאלה, ובאמת שלא חסרים וידיאוים

שמראים שזה כל מה שהיא עשתה [כאלה רצופים מן הסתם], נוסף לכך בחלק מהפעמים X17 גם מציינים שהיא נסעה לתדלק וישר לאחר מכן חזרה למלון 4 העונות. יש פעמים שמראים/מציינים את כל מה שהיא עשתה, ויש פעמים שלא - זה לא שחור ולבן. אני לא *קובעת* ובגלל זה נראה לי.

YugiBoy

New member
נכון,אבל היא מדברת על הפעולות הקצרות...

כמו ללכת לקנות קפה וזה... זה גם מאוד מעייף להתאפר ולהסתדר ולהשקיע ולהתאמץ בשביל שגם ככה הם ימציאו עליך משהו.... היא מפורסמת, היא התאפרה יותר ממה שכל הבנות בפורום יתאפרו בחיים שלהן...היא כנראה בתקופה ''נוחה'' והיא צריכה לנקות את עצמה מכל השיעבוד הזה ללהיות יפה וזוהרת....היא בפסק זמן אנושי
מסתבר שזה נוח לה....ושזה עובד, אף אחד לא מת מאיפור וסווטשרטים מגניבים P:

ITS ORI BITCH

New member
גם לי יש... שניים../images/Emo3.gif

זה דווקא סוויטשירטים יפים, הולך הרבה עכשיו.

theone24

New member
זארה שמרה בררה...

לא משנה לי איפה הא קונה אותם או איפה ניתן להשיג אותם. הם נראים זוועה בעיניי. אני לא מאמין שהיא קונה בחנויות יד שנייה או בבזארים וכו" {למרות שיש שם מציאות מעולות לפעמים} אבל זה נראה ככה לפי הסווטצרים האלה.... ואפילו אם הם כן מותגים, הם מכוערים. אבל כל אחד וטעמו. לא היה מזיק לה לטפח את עצמה טיפה יותר גם ביום יום....

theone24

New member
זה נחמד לפעמים....

אבל רוב הזמן זה לא מחמיא לה. כמובן שאני לא מצפה ממנה להשקיע באיפור ותסרוקת לפני כל יציאה שלה, אבל גם במראה זרוק אפשר להראות טוב אם לובשים נגיד ג'ינס משופשף וחולצה סבבה....ולא "סחבות" שגדולות עליה בכמה מידות. כל הזקטים האלה פשוט מזעזעים... ועם תוספת של קוקו מנקה ומשקפיים לא תואמות...בואו נגיד שזה לא עושה עמה חסד...חחחחח כן כן אני יודע שהיא שמה ז** על כולם ויוצאת איך שבא לה....אבל דחילאק!יש זרוק....ויש זרוק.

theone24

New member
וידאו חדש של בריט מסתלבטת קלות....{?}

היא מצולמת בזמן שהיא מדברת עם אחד מצלמי הפאפרצי במבטא בריטי....המסכן לא מבין מה שהיא רוצה....חחחח

עדכון מצעדים קטן: POM באמריקה

ב-ITUNES הוא עלה ממקום 24 למקום 16. הוידאו עוזר כנראה... יאללה מקום ראשון! (אגב, GIMME MORE גם עלה למקום 69) ב-MEDIA BASS (הרדיו האמריקאי) היא עלתה ממקום 31 למקום 28
31 28 BRITNEY SPEARS Piece of Me 1821 1497 324 12.902 הוא עולה לאט לאט וביציבות. נקווה שהוא יצליח, לדעתי הוא יגיע לטופ 20 ככה... וסתם לידע כללי בשיא של GM היה מקום 16 שזה לא משהו בכלל.

למעלה