עידכונים, 16.12

SuperShiro

New member
חשבתם שמנעו מבריטני להיכנס למלון 4 העונות?

ובכן, חשבתם לא נכון
בריטני לא הורשתה להיכנס דרך הכניסה הספציפית דרכה ניסתה להיכנס, הכניסה האחורית, והוכרחה להגיע למלון דרך הכניסה הקדמית. הוידיאו האחרון הוא הוידיאו המראה את בריטני במלון, באותו הערב.

theone24

New member
העור שלה נראה מעולה כאן....

אבל זה בטח בגלל האיפור {וטוב שהיא שמה!} תראו את השפתיים החושניות האלה! אחחחחח! קצת איפור והיא זוהרת.

SuperShiro

New member
ויום למחרת, בריטני שוב מגיעה למלון 4 העונות,

הפעם היא נכנסה דרך הכניסה הנכונה

SuperShiro

New member
בובי בראון, "בריטני היא אמנית מיוחדת".

בובי בראון שנא את גרסת הקאבר שבריטני ספירס עשתה לשירו "My Prerogative" – אך מתעקש כי הזמרת היא "אמנית מיוחדת" וכי צריכה לתת לה ההזדמנות להציל את הקריירה שלה. אף על פי שזמר ה R&B "אהב את הוידיאו קליפ" עבור השיר, הוא מתעקש כי היא לא עשתה צדק עם הגרסא אשר זה הביא למקום הראשון לפני 20 שנים. אך בראון מתעקש כי הקרבות שלו עצמו עם סמים מראים כמה הפרסום יכול להביא כוכבים לידי שבירה. הוא אומר, "היא אמנית מיוחדת ואנשים צריכים להתייחס אליה כאל אמנית מיוחדת. היא ילדה מאוד יפה. אני הדוגמא המושלמת שמראה כיצד העסקים הללו יכולים להתעסק עם הראש של אדם. רק תנו לילדה לחיות לרגע.". אכן אמנית מיוחדת ונחמד מצידו, למרות שנראה שהוא פשוט לעולם לא יתגבר על העובדה שהיא עשתה גרסת קאבר ל My Prerogative

theone24

New member
אחד השירים האהובים עלי משיריה.

היא נתנה טאץ' מיוחד לשיר והפכה אותו משיר בינוני לשיר מעולה. הוא כל כך מדבר על החיים שלה כרגע ובמיוחד אז שהוא יצא, כאילו היא עצמה כתבה את השיר. אני מכיר די הרבה אנשים שאמרו שהם מחשיבים בעצם את השיר כשיר שלה ולא כקאבר כי הוא פשוט מצויין ורלוונטי לגביה.

נכון ../images/Emo45.gif

השיר הזה פשוט תפור עליה.. מילה מילה. אני זוכר שכששמעתי אותו פעם ראשונה הוא היה נשמע לי כמו איזה שיר של בקסטריט בויז (גם כתבו את זה בביקורות על השיר..) אני ממש אוהב את החידוש הזה, האמת שהוא לא כזה שונה מהמקור, פשוט ההפקה הרבה יותר טובה כמובן ובריטני נותנת לשיר הזה משהו ממנה והתוצאה פשוט
היא עשתה אותו יותר רובוט ish כזה , במיוחד בפיזמון... וזה ממש מגניב, מקפיץ ומדבק. אני אהבתי אותו משמיעה ראשונה ועד היום לא נמאס לי ממנו

shir spears

New member
צודק

MP זה בין השירים האהובים עליי, באמת נראה כאילו היא כתבה את זה כי זה היה רלוונטי לתקופה וגם לעכשיו

צודק..היא באמת אמנית מיוחד.

אבל אני לא מבינה למה הוא לא אהב את הגירסה שלה לMy Prerogative זה אחד ה-שירים לפי דעתי,אני מתה עליו.

mk17

New member
הקליפ של PIECE OF ME להורדה למי שרוצה

לא באיכות ממש גבוהה אבל עדיין. הגירסא שהיא עם השיער הבלונדיני ארוך... חחח http://rapidshare.com/files/76965085/Briteny_Spears_-_Piece_Of_Me.avi

למעלה