=*=*עידכונים על הראל=*=*

בבקשה../images/Emo9.gif

1 shiran 1

New member
=*=טור 9 של הראל=*=

אין על הבנאדם הזה פשוט מקסים טור מס' 9 - מפגש פורום 2006 טוב אני לא בדיוק יודע איך או מאיפה להתחיל אבל אני מוכן להודות שזה היה אחד הרגעים הכי מרגשים בחיי . (דרך אגב שאלו אותי במפגש "איזה רגע ישאר חרוט בזכרוני כמרגש"? ואין ספק שאת המפגש הזה אני לא אשכח לעולם) ,זה היה מפגש שהתרגשתי בטרוף לקראתו גם בגלל שלא הופעתי חודשיים שנראו לי כמו שנתיים וגם בגלל שלא ראיתי את כל המשפחה הגדולה הזו ביחד המון זמן והתגעגעתי מאוד..ובעיקר בשל הסיבה שנורא רציתי לשתף אתכם ולו בטעימה קטנה מהילד החדש שלי האלבום השני שאפילו שאני כותב על זה עכשיו קשה לי להאמין שאנחנו כבר לקראתו וחשבתי איזה שיר יכול לתאר לכם את מה שעבר עליי בחודשיים שבהם החלטתי לעצור את ההופעות כדי לבוא מוכן יותר ועם ראש נקי מכל הלחץ שעברתי בשנתיים וחצי הללו וגם כדי שיהיה לי יותר זמן לעבוד בכיף על האלבום החדש . ולמרות הרצון להופיע אני חושב שעשיתי את אחת ההחלטות החשובות שעשיתי בתקופה האחרונה אפילו שאנשים שרואים אותי בכל מיני מקומות שואלים לאן נעלמתי אבל אני באמת שלם עם זה כי אני יודע שלא סתם ישבתי בבית אלה עבדתי כדי שאותם אנשים יבינו איפה הייתי . ואיך זה מתחבר לשיר שהחלטתי לשיר לכם? ("לבדי") אז זה בדיוק מה שהרגשתי בתקופת העשייה הזו שעם כל ההנאה והעשייה הרגשתי נורא לבד וזה דרך אגב קורה אצל המון אמנים או מפורסמים שעם כל התהילה והזוהר מרגישים בודדים אבל למזלי נוכחתי שוב לגלות כמה שאתם מחזקים אותי ושכל ההרגשה הזו נבעה מגעגוע לבמה ולמגע עם הקהל .אבל ככה הרגשתי אז אלו המילים שיצאו לי באותו רגע .. לפחות יצא מזה שיר לא? אז כמו שכבר כתבתי מאוד התרגשתי לפני המפגש ואפילו לא הספקנו לעשות חזרות על כל השירים שרצינו כי כל הזמן עבר לי בראש מה יהיה ? על מה אני אדבר ? ומאיפה מתחילים בכלל לסכם תקופה כזו. אבל כל המחשבות והמתחים הללו נעלמו כלא היו בשניה שנכנסתי למקום והתנגן ברקע השיר "לתת" והסתכלתי על כולכם קצת מבוהל מכמות האנשים אבל מאושר עד השמיים שבאתם מכל הארץ באותה שניה רצו לי בראש כל הרגעים היפים שלנו יחד ולא התאפקתי וזרקתי לכמה מכם מבטי התפעלות ומילים שלא הצלחתי לעצור . הרגעים שפשוט ריסקו אותי מהתרגשות היו הברכות והסירטונים שאכשהוא הצלחתי לעצור את הדמעות זה היה פשוט מדהים איזו השקעה איזה כישרון וכמה אהבה יש בכם אני גאה בכם על הנתינה העצומה על היחס החברי ביניכם ולא סתם אמרתי את המילה משפחה . קראתי בתגובות שלכם על אנשים שכתבו שאתכם הם לא מתביישים להיות הם עצמם ולא חושבים מה יגידו ואיך ישפטו אותם וסומכים אחד על השני זה מבחינתי הניצחון וערך המוסף שיש בפורום הזה וצריך לשמור על זה כי זה מדהים היה לי נורא קשה לשיר גם בגלל שלא כל כך הרגשתי טוב והייתי טיפה צרוד ומצונן ולא הייתי הרבה זמן על הבמה אבל נשבעתי שבמפגש הזה אני אשיר ויהי מה ואני שמח שעמדתי על כך . דרך אגב היה כיף לראות איך שהיתייפיתם וגדלתם ונעשתם מאוד בוגרים בגישה שלכם ובשאלות שדרך אגב היו שאלות כל כך מורכבות שאף פעם לא שאלו אותי ולא כל כך ידעתי איך להגיב ורואים שממש ישבתם וחשבתם מה לשאול ומה באמת יעניין את כולם היו שם גם כמה תשובות כמו השאלה על פדיחה שקרתה לי בהופעה שפירטתי קצת יותר מדי ולא האמנתי שאמרתי את זה אבל זה רק מוכיח את זה שאני מרגיש נוח איתכם. אז לסיכום אני רוצה להתחיל בת-ו-ד-ו-ת על ערב מדהים ומושקע שכזה: תודה לכם קודם כל על זה שעשיתם את כל המאמצים והגעתם בכל מיני דרכים שונות ומכל קצוות הארץ תודה על החיזוקים והברכות תודה על המבט שאומר כל כך הרבה תודה על ההשקעה העצומה שהשקעתם במפגש הזה ובכל התקופה הזו בכלל אני גאה בכם מאוד ... אתם הכח שלי . לגבי המתנות המדהימות והמכתבים האישיים (אני מבטיח לקרוא את כולם) שקיבלתי מכם, אני מודה לכם מקרב הלב, אתם מרגשים אותי עם היצירתיות, המקוריות וההשקעה שלכם כל פעם מחדש אבל אני מבקש שוב שתפסיקו להוציא עליי כסף בקניית מתנות אני אוהב אתכם גם בלי, נגעתם לליבי מאוד . תודה לליזי וגיא המהימים שלי על כל הפרגון העזרה והאהבה . אוהב אתכם מלאכים שכמותכם. תודה למנהלות האתר והפורום : תודה למיטל המדהימה על ההשקעה על החיוך המקסים על הביישנות המתוקה על ההתמדה והכישרון תודה על האחריות ועל זה שאת עוזרת לי המון ...תודה תודה לאורטל המוכשרת את פשוט מפתיעה אותי יותר ויותר מפעם לפעם תודה על ההשקעה העצומה תודה על נועם הליכותייך ועל החיוך המיותם ....ובעיקר על זה שבכישרון שלך ובהתמדה את משתפת את כל הפורום בכל סרטון ותמונה שקשורים אליי .... תודה רבה מאמי, ריגשת אותי מאוד עם הסירטונים. תודה ענקית לבחורה שעכשיו כשאני כותב עומדות לי דמעות בעיינים ... רויטל בן זכרי שלנו שקודם כל נמצאת איתי ברגעים הכי יפים ,קשים,מרגשים,ובעיקר מצחיקים הבחורה שאני מודה לאל ששלח אותה אליי ...מאמי תודה על כך שזו את ...תודה על ההשקעה העצומה תודה על כך שזו את שתמיד מטעינה אותי ומעירה את תשומת ליבי על כל מה שקורה מסביב גם את הדברים הטובים וגם את הרעים כדי שאלמד להתחסן ,תודה על הדאגה על התמיכה על הפרגון על זה שהצלחת להחזיק אתר ופורום למרות כל הקשיים שאני יודע שעוברים עלייך .שאלוהים ישמור לנו עלייך את יקרה לנו מאוד (בשם כל הפורום) תודה על כך שהרמת מפגש כל כך מושקע ומסודר כמו שרק את יודעת.....תודה רבה רבה זהו כבר כתבתי מגילה או "חפרתי" כמו שאתם אומרים , אז אני רוצה לאחל לכם שתמיד תהיו מוקפים באהבה כמו שאתם מקיפים אותי שיהיה לכם חג שמח עם הרבה סופגניות וספינג' תהנו ותשמרו על עצמכם אתה יקרים לי מאוד ..... חג שמח נתראה בקרוב בעזרת השם אוהב אתכם מאוד הראל

taloss

New member
מתי היה המפגש?

וזה היה מהפורום הרישמי מישהו הלך לזה?

../images/Emo26.gif

יש בפורום שלנו המון אשכולות שנפתחו על המפגש. אתם יכולים להסתכל בהם ולהבין מה היה יש גם תמונות ויהיו עוד תמונות. הראל פשוט סיכם את זה מהצד שלו,אליינו. ככה שאנחנו חושבות שהוא ממש פירט ועבר שלב שלב מהמפגש.

למעלה