=*=*עידכונים על הראל=*=*

bratz girl

New member
על כל דבר הם כותבים....

ואיי אני לא מאמינה שיש לי מחשב!!!!! מזה התגעגעתי! ובקשר לכתבה........ קודם התמונה יפה
כרגיל ומעבר לזה,לא נמאס להם לכתוב על כל דבר....?

כמה דברים קטנים [שכיף לשמוע]

*זאת ידיעה קצת ישנה ובמיוחד למי שגם רשומה בפורום הרישמי אבל שתי הראלים חדשים נולדו.. ההודעה מהרישמי וקרדיט ענק להם על רוב הכתבות ששמתי כאן
"השבוע נולדו שני תינוקות שנקראו על שמו. התינוק הראשון הוא הבן של דוד שלי, הוא ואישתו החליטו שבגלל שהם כ"כ אוהבים את הראל מויאל וגם כי זה שם מדהים בעיניהם, התינוק יקרא הראל על שמו. התינוק השני הוא הנכד של הגננת של הגן שאני עובדת בו. הבת שלה נשואה לבחור שהשם משפחה שלו הוא מויאל ולפני כמה ימים הילד הזה נולד והם החליטו לקרוא לו הראל כדי שהוא ישא את השם המלא שלו, הראל מויאל. תחשבו כמה זה מדהים שיש אנשים שמחליטים לקרוא לילד על שמו ואומרים שזה בגלל שהם כ"כ אוהבים אותו והוא כזה מקסים." *ב-15/12 עבר שנה מאז פיספוסים-סתם שתדעו

אני סיימתי עם העידכונים שלי-כנסו

מי שרוצה לעדכן ולהפעיל מוזמן בכיף אבל תחת השירשור הזה כדי שלא יהיה באלאגן
תהנווווו

זה מתוכנן להיפתח ב-2007

ואז,הגיוני שזה מקום גדול שמכיל הרבה אנשים בתוכו וישימו שם את כל ההצגות..כמו בתל-אביב,חיפה והערים הגדולות.. אגב,למה צבי?בגלל צבי צילקר?

כן

אבל לא נראה לי שאפשר להשוות בין היכל התרבות שלנו מול היכל התרבות בת"א. מה שכן-בהשוואה להיכל התרבות באשקלון,שלנו יותר גדול. באשקלון יש בסביבות 840 מקומות ואצלנו יהיו 900.

בקיצור...

הוא יופיע באשדוד משתי סיבות לפי דעתי...: 1.כי בנו אולם גדול שיכול להכיל הרבה אנשין 2.כי סיפור העלילה הוא על אשדוד מן הסתם יציגו אותו גם באשדוד זהו.. ונקווה שמה שאני אומרת זה באמת נכון.. למרות שחסר עוד הרבה זמן..

Israel men

New member
הסיפור

בקזבלן היה כאילו בין המרוקאים לאשכנזים. בהצגה העכשוית (שכנראה הראל ישחק בה) זה מספר סל אשדוד שזה עיר דיי מרוקאית ועכשיו גם רוסית (באו הרבה בשנים האחרונות) והעלילה היא בין המרוקאים לרוסים (אגב יש סרט על רוסים וישראלים שעשו באשדוד. בשם סיפור חצי רוסי עם אבי קושניר מומלץ) אבל זה יופיע בכל הארץ

למעלה