עידכונים כביש 11-12

roni1960

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo53.gif|גומה הקשר לתושבי רעות

זו תהיה הבעיה שלנו כולנו נסבול מכביש זה תנסה להבין ואם אתה לא מבין אנא שלח לי תגובה ואני אנסה להסביר לך

mobzy

New member
באמת, זה לא קשור לתושבי רעות

אתה יודע מה? זה באמת לא קשור לתושבי רעות. זה קשור לתושבי רח' לילך ברעות בלבד. אחרת איך תסביר ש"ועד פעולה" שהוקם, מורכב מתושבים של רח' לילך בלבד?? אני בהחלט מבין את דאגתם הלגיטימית מכביש שיעבור מתחת לביתם. אבל מכאן ועד דרישות לחסימת הכביש המרחק גדול. הם לא יותר מסכנים מתושבי עמק האלה או עמק החולה. אני חושב שהכביש החדש משרת אינטרס של כלל תושבי העיר. ואני בהחלט חושב שפתיחת כביש 3 בנוסף לו תטיב עם כולם.

roni1960

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo91.gif,תגובה לmobzy

לידיעתך ולידיעת כל הפורום המכובד הזה ועד הפעולה שהוקם מורכב מנציגי מודיעין מכבים ורעות אתה מוזמן להגיע ביום שבת בשעה 10 ולהבין על מה מדובר אם תגיע תבין כי כביש זה יאמלל את החיים של כל תושבי הסביבה הקרובה ואינו רק קשור לתושבי ר"ח לילך אני מקווה שתגיע תסכיל ותבין אני בטוח כי לאחר הבנת הבעיתיות גם אתה תתנגד לכביש הנסלל מה שאיננו נכון אגב לגבי כביש 431 שבהחלט הוא כביש מבורך

NimrodKAdim

New member
נו? ואם זה קשור לכולם

למה הכינוס הוא בכיכר בכניסה לרעות? לא יותר הגיוני לעשות אותו באחד המרכזים במודיעין? עזוב אותי, אותי לא תשכנע. אני בעד הכביש הזה ואני חושב שכל המאבק הזה הוא מצד תושבי רעות בלבד. אני מקווה שלא תצליחו במאבק הזה, והכביש ייצא לפועל. צר לי שזה לא מתאים לך, אבל אני חושב שרוב התושבים כן מעוניינים בכביש כזה, וכדאי שיסללו אותו מהר ללא עיכובים.

roni1960

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo163.gif|גו,תגובה לnumrodkadim

הסיבה שעושים את הכינוס בכיכר הכניסה לרעות כי משם ניתן לראות את כל מהלך הנתיב של הכביש ומכוון ששם מתבצעות עבודות לחיבור לכביש הכניסה למודיעין מכבים תפסיק להיות כזה ספקן ולאחל כל מיני איחולים שאתה תאכל את עצמך שאמרת אותם אחרי שהילד הראשון ידרס מכוון שהוא נסע על הכבישזה כמו שהוא רגיל לעשות שילדים מרעות מודיעין ומכבים נוסעים על כבישים אלו בדרך לבית הספר ולחוגים מספיק עם הציניות הזו בוא תבוא תשמע ותחליט אבל לבקר ולאחל כל מיני איחולים מבלי לדעת במה מדובר ועוד להאשים את כל האנשים בכל מיני האשמות של אינטרסים כאלו ואחרים זה נראה לי קנטרני ולא רציני ידידי המכובד

roni1960

New member
|גם אתה יכול להיות חבר בועד הפעולה

אם יש לך מה לתרום בבקשה

אפרתש

New member
לא קשור לרעות

תושבי מליבו ומשה"ב במודיעין יסבלו לא פחות. וגם גבעה C ובוכמן לא יהיו במצב הכי טוב. לטובת תושבי רעות ייאמר שהם מתארגנים ועושים משהו. מי שמתלונן על מה קורה היום בעמק החולה - עוד תתגעגע לימים האלה. כשמישהו יעשה את זה מתחת לחלונ(ות) של עמיקם אורן הוא מיד מזדעק. אין לי מושג מי זה עמיקם אורן, אבל לא מבינה מה התלונה. הוא צריך לפעול בכל פעם שסללים כביש שמפריע למישהו? הוא פועל כשמשהו פוגע באיכות חייו. יפה מאד. אם יותר תושבים במדינה היו כאלה, היה קצת יותר ירוק וקצת פחות אספלט.

roni1960

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gifתגובה לאפרתש

את או אתה מוזמן או מוזמנת לתת חלק בפעילות הציבורית נגד כביש זה כביש הפקק את/ה מוזמנים ביום שבת בכיכר הכניסה לרעות לקחת חלק בפעילות לעצירת הכביש הזה בשעה 10

חוזרת על הבקשה: מפה!

תודה

למעלה