עידכון

עידכון

התאשפזנו בשעה 11 בבוקר עכשיו מחבררים לה את האלקטרודות זה תהליך של שעתיים כי הדבק צריך להתיבש טוב עוד מעט אני יחזור אליה' בעלי נמצא לידה ואני חזרתי הילדים צריכים להגיע מבית הספר

orit19761

New member
עדכון

מה איתה ? ואיך היא משתפת פעולה?...אצלינו הוא מתלונן שמשעמם לו וכבר סיים אם כל המשחקים וההפתעות שהכינותי לו מראש...איך את מיסתדרת?

orit19761

New member
המשך עידכון

מישום מה ניתקו אותנו מ-eeg וידאו ,עכשיו הרופאים יושבים על התרשימים ?.. זה לא קצר מידי?... ואפילו לא היה לו פירקוס מממש מוזר?... וכרגע אין אם מי לדבר?... נקווה לטוב?...

orit19761

New member
מה זה אמפיליטודה?

במיכתב שיחרור רשמו שבזמן שינה נצפתה אמפליטודה 200 מיקרוולט באזור פרונטו טמפורלי ימני?.. מה זה אומר?...

AKben

New member
משרעת

בפיסיקה זהו המרחק שמטוטלת עוברת בכל תנודה בהקשר הזה זה כנראה אומר מה המרחק בין הנקודה העליונה והתחתונה בחלק מסויים בגרף צרפתי תמונה שאולי תעזור

היי אורית ושלום לכולם

אנחנו עדין מחוברים אתמול בלילה פקחה עינים וסגרה במשך 3 דקות האפילפטולוג שלנו יגיע אחרי הצהרים לחוות את דעתו פירכוס גדול או ניתוק לא ראיתי אבל יכול להיות שהיה' בלילה גם אצלנו מתחיל השיעמום הלכתי לגנון שבבית החולים להביא לה עוד ספרים ויצירות אנחנו מתוכננים להשאר עד יום חמישי להתראות לבנתיים

orit19761

New member
תשאלי אם יש פלייסטיישן?

אצלנו הביאו לו למיטה פלייסטישיין וזה מה שעזר לנו קצת בהפגת השיעמום... עד כדי כך שהוא קם ב-5-00 בבוקר לשחק.. טוב שיהיה לכם בהצלחה
ורק טוב..

היי

טוב אז נשאר לנו עוד יום אחד לאשפוז בלי שום קשר היא קמה השבוע ב-5 בבוקר הורידו שוב את המינון גם אצלכם הורידו מהמינון

orit19761

New member
אצלינו לא הורידו מינון..

הרופא הסביר לי שאצלינו מטרת הבדיקה (כששאלתי אם לא מחכים לפירכוס) לגבי סוג התרופה מישום שעם התרופה הקודמת היו פירקוסים... ואצלכם היה פירקוס.??..יש תשובות כל שהם?...

דוּש

New member
גם לי רוצים לעשות VEEG אבל ממש אין לי זמן לזה

היינו אצל פרופ' נויפלד, הבנו שהלמיקטל לא עוזר כל כך, יש לי התקפים כל חודש, הפסקתי עכשיו עם גלולות, מכיוון שלגלולות יש השפעה רעה, כנראה שכך יהיה גם בהריון, מכיוון שגלולות מדמות מצב של הריון, מעדיפה שאחכה בין התקף אחרון לתחילת נסיונות להרות כחצי שנה, לפני כן נחליף תרופה, היא רוצה לדעת בדיוק מה המצב, רוצה שנעשה וידאו אי אי ג'י, ולא רצוי שאכנס להריון בשנה הקרובה. (התחלתי לבכות לה שם, והיא פשוט אמרה- "אוקי, בסדר, דקה בכית, אפשר לחזור." מישהו אמר מלכת הקרח?) ---------- הנוירולוג שלי (שמכיר אותה, הייתה המרצה שלו) אמר שהוא מבין אותה, היא זהירה, לדעתו יותר מדי. אומר שלא צריך VEEG בכלל, המון זמן עד שיאשרו, אפשר ישר להחליף תרופה, יכול לעשות את זה בחודשיים, ניקח עוד שלושה חודשים של מרחק ביטחון, ואוכל להתחיל לנסות כבר עוד חמישה-שישה חודשים. --------- בינתיים נאלץ להשתמש בקונדום. מכיוון שאני דתיה, אף פעם לא יצא לי להשתמש בקונדום. זה נשמע לי דבר דוחה, לא נוח ומעצבן. לא רוצה. אוף. עכשיו אני צריכה להחליט אם אני הולכת איתה או איתו. ליבי, כמובן, אומר לי איתו. היא זהירה מדי, ההתקף האחד שבו ראו אותי היה מוקדי (גירדתי ברגל) ואת השאר לא ראו, זה חד משמעי לדעתו, ואין צורך לבדוק. אפשר ישר להחליף תרופה. אבל מה, היא הרופאה-הכי-הכי-בתחום וכו'. אוף, זה קשה. מה אתם חושבים?

orit19761

New member
גם לבן שלי היו התקפים של רגל אחת עם הלמיקטל.

לכן עשינו את הeeg וידאו , אבל החלפנו לטרילפטין , ואכשיו יותר טוב..

דוש

אני הייתי שומעת לעצתה של פרופסור נויפלד,כל עכבה לטובה... אנשים מסתדרים גם בלי גלולות,אם תהיי מאוזנת בזמן ההריון יהיה לך קל יותר. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות.

דוּש

New member
אולי כל עכבה לטובה,

אבל אולי אין צורך בעכבה כלל? אולי אין צורך בשנה של סבל? מצטערת, קונדום פשוט נשמע לי ממש דוחה, ואני רוצה ילד...

למעלה