גם לי רוצים לעשות VEEG אבל ממש אין לי זמן לזה
היינו אצל פרופ' נויפלד, הבנו שהלמיקטל לא עוזר כל כך, יש לי התקפים כל חודש, הפסקתי עכשיו עם גלולות, מכיוון שלגלולות יש השפעה רעה, כנראה שכך יהיה גם בהריון, מכיוון שגלולות מדמות מצב של הריון, מעדיפה שאחכה בין התקף אחרון לתחילת נסיונות להרות כחצי שנה, לפני כן נחליף תרופה, היא רוצה לדעת בדיוק מה המצב, רוצה שנעשה וידאו אי אי ג'י, ולא רצוי שאכנס להריון בשנה הקרובה. (התחלתי לבכות לה שם, והיא פשוט אמרה- "אוקי, בסדר, דקה בכית, אפשר לחזור." מישהו אמר מלכת הקרח?) ---------- הנוירולוג שלי (שמכיר אותה, הייתה המרצה שלו) אמר שהוא מבין אותה, היא זהירה, לדעתו יותר מדי. אומר שלא צריך VEEG בכלל, המון זמן עד שיאשרו, אפשר ישר להחליף תרופה, יכול לעשות את זה בחודשיים, ניקח עוד שלושה חודשים של מרחק ביטחון, ואוכל להתחיל לנסות כבר עוד חמישה-שישה חודשים. --------- בינתיים נאלץ להשתמש בקונדום. מכיוון שאני דתיה, אף פעם לא יצא לי להשתמש בקונדום. זה נשמע לי דבר דוחה, לא נוח ומעצבן. לא רוצה. אוף. עכשיו אני צריכה להחליט אם אני הולכת איתה או איתו. ליבי, כמובן, אומר לי איתו. היא זהירה מדי, ההתקף האחד שבו ראו אותי היה מוקדי (גירדתי ברגל) ואת השאר לא ראו, זה חד משמעי לדעתו, ואין צורך לבדוק. אפשר ישר להחליף תרופה. אבל מה, היא הרופאה-הכי-הכי-בתחום וכו'. אוף, זה קשה. מה אתם חושבים?