עידכון...

קוקייה

New member
עידכון...

אהלן... יש לי חדשות בנוגע לאותו בחור... שיש לי רגשות כלפיו ושאמרתי לו... אחרי שהוא אמר לחברה שלי שהוא לא יודע בכלל איך להסביר את מה שהוא מרגיש, ושזה לא שהוא לא רוצה... היום הוא אמר לה שהוא צריך לדבר איתה. הוא אמר לה שהוא לא רוצה לפגוע בי, אבל הוא לא מעוניין, כי עוד לפני שאני דיברתי איתו וחשפתי את עצמי הוא כבר בקטע של מישהי אחרת. היא אמרה לו שהוא חייב להגיד לי, כדי שזה לא יבוא ממנה, והוא אמר שהוא ידבר איתי כבר... כל זה היה היום. עכשיו... כמובן שאני די מאוכזבת, כי קיוויתי, אבל מה הלאה? מה להגיד לו כשהוא יגיד לי שהוא לא בקטע? אני לא רוצה לצאת מזה בצורה כזו... מביכה. אני חושבת שהוא מרגיש לא נעים ממני, שהוא יאלץ לפגוע בי.. אז איך אני אתן לו הרגשה שזה לא כל כך נורא? שאני אעבור את זה? ומעבר לזה, מה אני עושה עכשיו? איך אני אתמודד איתו בכיתה? זה יהיה מביך! ואיך אני אשכח ממנו? אוף, כל כך קיוויתי שיצא מזה משהו

נינושש

New member
תיראי...

פשוט מאוד מתי שהוא ידבר איתך כדי לא להראות לו שאת מאוד מאוכזבת תשחקי אותה כזה מההתחלה כאילו מה אתה רוצה מי אתה בכלל?! כלומר מתי שהוא מדבר איתך תתעלמי קצת ותגידי לו לא נורא גם ככה זה לא היה מאד חשוב לי.. אל תתני לו לראות שהוא פגע בך... גם אם הוא לא עשה את זה בכוונה האגו שלו יתנפח מזההה.. אלה הם הבנים.......!!
בכיתה פשוט תתנהגי כרגיל כאילו לא היה כלוםםםםםםם.... ולאט לאט את תשכחי אותי כי בסך הכל לא תיהיה לך ברירה אחרת!

As היחידה

New member
למה מביך?! חח.. אני לא חושבת

זה דווקא די מחמיא.. מצטערת אבל אני לא ממש בכוח להגיב.. גם הלכתי לרופא היום ויש לי בעיות בגב וניתוח וכאלה בעעע לא משנה וביצוק תשארו ידידים לא נורא.. כשהוא יגיד לך את זה תגידי" טוב סבבה אני מבינה ובהצלחה עם זאתי שאתה דלוק עליה.. נשאר ידידים? " ופה זה נגמר..
מאמי אין ממה להתאכזב.. נכון יש בנים שהם פשוט זבל אבל הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה לפגוע בך ... אל תדאגי הכל יסתדר..

sh53

New member
קורה לכל אחד/אחת מאיתנו

לחייך חיוך של נימוס ולאחל לו בהצלחה. לא צריך להרגיש לא נוח או לא נעים, כי כולנו עוברים כאלה סיטואציות ועוד נעבור פחות או יותר דברים כאלה.

למעלה