עידכון

Elinori20

New member
עידכון

אנחנו בחודש ניסיון, חודש של רק כיף ואני מקווה שבסופו הוא יבין שהוא לא מסוגל בלעדי. כרגע אני בחיפושים אחרי בן זוג חדש לכל מקרה.

czar

New member
חיפושים אחרי בן זוג חדש

ואת בחודש נסיון של רק כיף ??
הרגת אותי מצחוק.....קצת מטורלל לא??

Elinori20

New member
לא.

אני לא יכולה להיות לבד, אם זה יגמר אז שתהיה עוד אופציה

נונה17

New member
איזה מצחיקה את

זה חודש ניסיון זה? הלב שלך לא ממש שם אם את מחפשת מישהו חדש.

jk026

New member
הוא יבין שהוא לא מסוגל בלעדיך...

כשהוא לא יראה אותך יותר, כשלא תתקשרי אליו יותר, כשתשכחי ממנו ותחתכי אותו מהחיים שלך, אחרי שבועיים הוא יחזור על 4. ואם לא אז כנראה שגם סיבוב מסביב לעולם ביחד לא היה עוזר לכם.

jk026

New member
עברתי את אותו הדבר בדיוק...

מהר מאד תגלי שהחודש ניסיון זה כבר לא בדיוק כמו הקשר שהיה פעם, אם תשארי איתו עכשיו תשרפי את הסיכוי היחיד שהיה לכם לחזור, הוא לא יעריך אותך ולטווח ארוך הוא ישים אותך על "אש קטנה" שמעי לי תגידי לו מה את מרגישה כלפיו, ושאת ממשיכה הלאה ושיהיה לו בהצלחה. הלוואי שהייתי מקבל את המידע הזה לפני שאני סחבתי את עצמי לניסיונות שנגמרו בכי רע..

את ללא ספק האישה הכי פרקטית בעולם!

לא משאירה כלום ליד המקרה, עם תכנית מגרה מוכנה לכל התקלה שעלולה לצוץ! כבוד!

seeyou

New member
את האמת? את לא צריכה בן זוג או נשואים

אז לא יהיה לך בעיה להיות לבד

סך הכל כן אבל יש בזה גם משהו בעייתי

את מה שנקרא "פריקית של שליטה", לסובבים אותך את נראית כמו התגלמות השפיות אבל זה יכול להשתנות בשנייה ב - 180 מעלות כאשר הארועים לא מתרחשים באופן מדוייק לפי התכנית שלך, ואז את "מתחרפנת". בגלל חוסר היכולת שלך להתמודד עם כל מה שמחוץ לתכנית שלך, את דואגת לתכנית לכל סנריו אפשרי כדי שתמיד תרגישי שליטה במציאות שלך. זאת הדרך שלך להתמודד עם אי הודאות שיש בחיים - אז מבחינה זאת, זה טוב. אבל כמובן שכל הפעולות המורכבות שאת עושה בשביל להרגיש שליטה בחיים הן רק אשליה, כי כמו שאומר הפיתגם באידיש "אנשים מתכננים תכניות ואלוהים יושב וצוחק" (או משהו כזה...) ומעבר לכך, מאחר ואת לא נותנת בחייך מקום לגורם ההפתעה, את מפסידה משהו שנקרא הרפתקנות. את כותבת שאת "לא יכולה להיות לבד" ולכן נמנעת בכל מחיר מהאפשרות שתגיעי להיות לבד אפילו 5 דקות, כך את מפספסת חוויה של להיות לבד, שהיא חוויה מאוד מלמדת ובהרבה מקרים עוזרת להגיע לזוגיות הבאה הרבה יותר פתוחה להרפתקאה שבה ובכלל להגיע לבן הזוג המתאים בזמן המתאים ובמצב הריגשי המתאים (ולא מתוך לחץ, פחד וייאוש). אני חוששת שאת הצורך הזה בשליטה את מקרינה גם כלפי בן הזוג שלך ולכן הואא הגיע למסקנות אליהן הוא הגיע - הוא פשוט לא רוצה לשבת בתוך השבלונות שבנית עבורו ולהיות עבורך מה שתכננת שהוא צריך להיות. זהו בנתיים. אני מאחלת לך שתדעי לקבל גם את ההפתעות שמזמנים לך החיים.

Elinori20

New member
וואו,

איך הבנת את זה כלכך מהר? זה כלכך אני, ואפילו הוא אמר שזו אולי הסיבה לבריחה

ואם נחזור רגע לטענה הבסיסית שלך נגדו

ואשר החלה את כדור השלג הזה: "הוא לא מתייחס אלי מספיק" , אז לדעתי אם הלכתם יחד לסרט זה בהחלט סוג של "התייחסות" (יש פה בפורום נשים שהיו מתות שבן הזוג שלהן יטרח ללכת איתן לסרט...). "התייחסות" כמו שאת דורשת ממנו צריך לתת אולי לילד קטן נודניק ומשעמם (בדרך כלל לא שלך, כי שלך הם תמיד חמודים מצחיקים ומעניינים...) ומשתדלים לגמור עם המשימה המעיקה הזאת כמה שיותר מהר. עם בת זוג חווים חוויות, נמצאים ביחד, משוחחים, מתווכחים ולפעמים כשנמצאים במצב רוח קודר אפשר גם סתם להיות יחד ולשתוק או לעשות סקס (או לא) או אפילו "לשחרר" אותו להיות קצת לבד. את כנראה לא מרגישה "קיימת" אם בן הזוג שלך לא "מתייחס" אלייך כל הזמן, אבל זאת ללא ספק בעיה שלך עם עצמך כי לי נדמה שתחושת חוסר הקיום הזאת תחזור על עצמה אצלך עם כל בן זוג שאחרי תקופת ההתלהבות יהיה פחות "מתייחס" ופשוט יהיה איתך. תצטרכי למצוא דרך "להרגיש קיימת" גם בלי משוב מתמיד (או "התייחסות") של בן הזוג, כדי שתמשיכי להיות אטרקטיבית לבן הזוג ולא תהווי עבורו נטל ומועקה.

למעלה