עידכון

giulietta

New member
מצטרפת לשאלה של אטיוד

למה זה לוקח כל כך הרבה זמן? האם את ממיינת תוך כדי ואם כן, איך החברים יכולים לעזור לך במיון? או שאולי אין לך זמן פנוי ואת אורזת במעט הזמן שנותר לך בסוף היום? אני זוכרת שדיברת על העלויות של חברה שאורזת אבל אני ארזתי פעם אחת בית לבד (ואפילו עוד בטרם באו הילדים) והחלטתי שלא עושה את זה יותר (כמעט הרסתי את הגב). לפני מעברים אני עסוקה בעיקר במיון והוצאת הזבל מהבית, אחר כך מגיעה חברה ואורזת תוך יום (בארץ) או יומיים (באירופה).

אטיוד5

Active member
העברתי בית 4-5 פעמים

עם ילדים ובלי ילדים, וכל פעם מצטבר יותר ג'אנק, אבל אף פעם זה לא היה מבצע כזה ארוך. מה הבעיה בכלל? לוקחים את כל השמאטס וזורקים לתוך הארגזים. זה ענין של שעות ספורות. ממילא את הרהיטים והמיטות, את כל הדברים הגדולים, לא מכניסים לארגזים. נו טוב, אז יש כמה דברים שבירים - עוטפים אותם, אבל כמה כאלו כבר יש? נשבע לכם שממש לא משנה אם הספרים של טולסטוי כן יהיו או לא יהיו בתוך אותו ארגז עם הספרים של טולקיין. ואם את צריכה להסתכל על פריט יותר מפעמיים כדי להחליט אם לזרוק או לא לזרוק - אל תזרקי. זירקי אותו לארגז.

בלי להאמין אני עומדת לומר ש....

אתה צודק (ברוב הדברים - למעט המשפט האחרון. אם אני מתלבטת אם לזרוק או לא - אני זורקת.)

אטיוד5

Active member
מה את שווה, את?

במקום להתכסח איתי ולעורר מהומות את אומרת שאני צודק.

צימעס

New member
אני מפזרת את השעות האלה ע"פ הרבה ימים

כי אין לי האפשרות לרכז אותן. אני ממינת קצת, ונעזרת בחברים.

האם הפעם סוף סוף

עוברים לבית קבוע? אני נדהמת כמה פעמים את עוברת דירה. ועוד עם 4 ילדים! נשמע לי סיוט "סוף הדרך".

צימעס

New member
לא ../images/Emo10.gif

עברנו פעם אחת לפני חצי שנה, ופעם אחת עכשיו. אי"ה, בעוד שנה, נעבור לבית שאנחנו בונים.

צימעס

New member
עידכון ../images/Emo195.gif

עכשיו הוא בבית, יצא למילואים מיום שלישי למשך כמעט שבועיים רצופים. סופ"ש הנוכחי יש פה חברים שבאו לארוז.

למעלה