מה זה קרקר?
צ צימעס New member 2/8/07 #1 עידכון ../images/Emo219.gif ../images/Emo195.gif האיש בבית, ככל הנראה לסופ"ש. אתמול ארזתי ארגז וחצי עם חברה, כלומר אנחנו עומדים ב 19 ארגזים גמורים ועוד אחד חלקי. נראה מה נספיק מחר במשך היום.
עידכון ../images/Emo219.gif ../images/Emo195.gif האיש בבית, ככל הנראה לסופ"ש. אתמול ארזתי ארגז וחצי עם חברה, כלומר אנחנו עומדים ב 19 ארגזים גמורים ועוד אחד חלקי. נראה מה נספיק מחר במשך היום.
צ צימעס New member 3/8/07 #7 כן. עכשיו אני לא יודעת מה לחשוב - אמרו לו שהוא יעשה רק שבוע וחצי, אבל רצוף.
צ צימעס New member 2/8/07 #5 בעוד 3 שבועות, אני משערת שנגיע ל 50-60. אני בונה על אריזה מאסיבית בסופ"ש הקרוב, חברים באים לעזור.
א אטיוד5 Active member 3/8/07 #8 באיזה גודל הארגזים האלו? אני זוכר שארזנו בית מלא גא'נק לתוך איזה 60 קרטונים. לקח לנו כמה ימים. לא יודע למה זה צריך להיות כזה ענין ארוך ומיגע.
באיזה גודל הארגזים האלו? אני זוכר שארזנו בית מלא גא'נק לתוך איזה 60 קרטונים. לקח לנו כמה ימים. לא יודע למה זה צריך להיות כזה ענין ארוך ומיגע.
צ צימעס New member 3/8/07 #9 כי יש לי רק יד אחת פנויה ../images/Emo3.gif הארגזים לא מאוד גדולים, מה שיש ליד החנויות.
ר רגליים קרות New member 3/8/07 #10 אין לכם ארגזים של חברת הובלה? אתם אורזים בארגזי ירקות?? טוב שלא בקופסאות שימורים.