עידכון קצר

אילתית 2

New member
טוב לשמוע את העידכון

טוב לשמוע שהכל בסדר (פרט לאדנואיד..)אבל העיקר הוא שהאוזניים גרון שמיעה בסדר
תמשיכו לבדוק את ההתנהגות..מבחינת מכון להתפתחות וכו...מקווה שהכל יסתדר בהקדם ובמהרה טוב שלא צריך ישר לנתח, אל תמהרו תבדקו מה שצריך תטפלו במה שיגידו ובהמשך תראו מה קורה עם האדנואיד..במצבים לא דחופים יש רופאים שאמרו שעדיף לטפל באדנואיד לקראת גיל 3...אז אם לא דחוף זה טוב! כי יש מצבים לשיפור בהמשך עם גדילת הילד ומאחלת בהצלחה בכל
רק בריאות!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מציעה לך חיבוק ענק ענק ענק, הרבה חיזוקים וכמו שכתבו חברותינו: עוד קצת וזהו.
ות ושבת שלום מותק.

yulink

New member
בדיוק ככה

אצל ליאה, זה מתבטא בדלקות גרון חוזרות, והרבה אנטיביוטיקה, אני שונאת את זה וכל כך מבאס שהיא צריכה לעבור את זה, אנחנו גרים בחו"ל ופה אפילו לא עושים משטח גרון, או בדיקות דם, ישר - אנטיביוטיקה. בכל אופן אנחנו רוצים לראות איך נעבור את הקיץ הזה (כן, פה קיץ) ואז נחליט, אולי בביקור בארץ נלך לבדוק מומחה אחר. הרופא פה אמר שזה לא דחוף, אבל הפחיד אותנו שאם היא נושמת מהפה, זה יכול לשנות את צורת הלסת ולגרום לבעיות בעתיד, מישהו שמע על זה????

אילתית 2

New member
קודם כל מאחלת רק בריאות!

זה חשוב לבדוק חוות דעת שניה...(ותלוי בת כמה ליאה) לנו אמרו בהתחלה עדיף אם לא דחוף לנתח לחכות עד לקראת גיל 3...שיכול להשתפר עם גדילה והתפתחות הילד...(טוב כרגע אצלנו אומרים שוב לנתח....אבל בודקים עוד...) אם לא יסודיים אצלכם...כדאי שתגיעו לארץ לבדוק חוות דעת נוספת גם לנו אמרו שיש השלכות שונו...לאם לא מנתחים...כולל שינוי בלסת שכל הזמן פתוחה כי נושם מהפה..יכול לגרום לבעיות אורטודנטיות ועוד...בקיצור אמרו לנו את ההשלכות ומה שיכול לקרות אם מנתחים...ואם לא מנתחים...

yulink

New member
זה כנראה מה שנעשה

מכיוון שזה לא דחוף החלטנו לחכות קצת, כי ההיצרות בדרכי הנשימה היא לא "נוראית" והרופא אמר לנו לראות איך אנחנו עוברים את הקיץ. אגב, הקיץ פה בינתיים די קר וגשום (אוסטרליה), והתחלנו אותו עם שני סיבובי אנטיביוטיקה - איזה כיף!! הוא רק ציין את השינוי בצורת הפה, כמו שגם לך אמרו, ודיבר על האיכות חיים של ליאה, שהיא בת 2.5 עוד מעט מבחינת ניתוח, הוא אמר אותו הדבר, ניתוח פשוט, רק להוריד את האדנואיד (אלא אם מגלים בניתוח עצמו שיש גם שקדים מוגדלים, ואז מחליטים הלאה) רק המחשבה על ניתוח.... מעבירה בי צמרמורת, ולא משנה כמה זה קל. מצד שני אם זה יחמיר, נראה לי שלא תהיה ברירה. אמן ואמן שלא. מאחלת לכם גם המון הצלחה בבדיקות, ואולי אולי משהו יקרה ויהיה שיפור. אני בכל אופן "מחזקת" את ליאה עם ויטמינים ופרוביוטיקה, לנסות להפחית את עוצמת המחלות, אולי יותר עוזר לשקט הנפשי שלי מאשר לה. זהו, סופשבוע נעים, ותרגישו טוב

למעלה