עידכון קצר

tomer2007

New member
שמחה שמצאת את מקור הבעיה ../images/Emo106.gif

בהחלט חוסר שינה יכול להוביל לחוסר מנוחה ביום מה הטיפול שהוצע לכם?

בוליפלג

New member
הו מיכלי

אני כ"כ שמחה לשמוע שיש איזשהו כיוון, שבהחלט יכול להסביר את הקושי להתנהל במהלך היום. איך אפשר לחיות בלי חמצן...ובלי שעותשינה??? אני מקווה שהמומחה ישפוך אור על הבעיה, ושפתרונות יעילים יביאו להקלה לעומר וגם לכם! המשיכי לעדכן בבקשההה. (נ.ב.את ממשיכה/מתחילה לבדוק גם במישור הלא פיזי?)

memko

New member
כן בולי, מלאתי את הטפסים למכון

להתפתחות הילד והגשתי אותם. האמת שאני כל כך מלאה בבדיקות האלה שאני לא מתפנה לחפש משהו פרטי בנתיים עד שיגיעו התשובות ממכון להתפתחות ילד. אני מקווה שזה לא יקח עוד הרבה זמן.... אני לוקחת כל יום ביומו, צעד צעד.... מחר הרופא אף אוזן גרון, נראה מה יגיד, ולאן הולכים מפה. תודה יקירה!

אחלה עידכון!

לפחות יודעים מה יש לו,מקווה שהכל יסתדר,שחושבים על זה גם תומר נוחר בלילה וגם ביום תאמת,אולי גם אני אבדוק שזה לא רק נזלת..

אילתית 2

New member
מניסיון כדאי לבדוק...

מקווה שזה כלום אבל כדאמ לבדוק אם נוחר ונושם מהפה ויש נזלת כדאי לבדוק השאלה אם זה משהו שקורה כבר תקופה ארוכה או התקררות חורף?

memko

New member
שווה לבדוק אבל זה משהו שאי אפשר לפספס

היום אני חושבת בדיאבד, שכל הזמן ידעתי שיש לו בעיה בנשימה. הוא נושם כבר! כשיש שקט בחדר והוא נושם, שומעים אותו למרחק. כשהוא ישן הוא נוחר והוא מתעורר המון בלילות כי הוא פשוט לא מצליח לנשום... בסביסות 4 בבוקר כבר ממש סתום לו האף. וזה לא מליכלוכים או נזלת.

שיר ל 2

New member
וואו זה בטח קשה לקטנצ'יק

אבל למזלו יש לו אחלה אמא שדואגת לו ורצה איתו לכל הבדיקות והסידורים. שמחה לשמוע שיש כיוון והלוואי תעלו על דרך המלך לפתרון מהיר טוב וקבוע שיביא לכם את הישועה והנחלה. בדיוק רציתי לשאול אם לא שמת לב לקושי הנשימתי הזה, אבל כבר ראיתי שרשמת תגובה על כך. גם לאחיינית שלי יש משו כזה, אבל אצלה זה גורם לשינת יתר. שכחתי מה זה בדיוק ואיך מסבירים. היא במעקב במעבדת שינה וטיפול תרופתי. בהצלחה לכם ולעומר החמוד
לא להתייאש, תרימי ראש קדימה , תשאבי כוחות מהמקסים שלך ותזכירי לעצמך שכל זה בשבילו
אני מתארת לעצמי את ההרגשה - תעדכני אותנו

happy00

New member
גם לנו זה היה ככה

והוא היה נושם הרבה דרך הפה. ובלילה כשהוא נשם דרך האף לפעמים הנשימה היתה נתקעת. זה ממש לא בריא לחיות ככה לאורך זמן.

yulink

New member
אותו הסיפור

אדנואיד מוגדל, נחירות, ריח רע מהפה, וחוסר שינה. המליצו לנו על ניתוח כמובן אבל החלטנו לחכות בינתיים

אילתית 2

New member
בן כמה הבייבי שלך?

אצלנו כמו שציינת אדנואיד מוגדל, נחירות ריח פה לפעמים חוסר שינה נושם מהפה ונזלת כרונית קבועה ומעט נוזלם באוזניים..... אמרו לנתח....ואומרים שצריכים כבר לנתח....אבל אנחנו עוד לפני ממשיכה לבדוק עוד קצת ואלך לחוות דעת שניה...

memko

New member
אצלנו אין ריח פה, ואין נזלת אבל כל

השאר דומה, אדנואיד מוגדל ומעברים צרים. נראה אם גם לנו יגידו ניתוח. אני יעדכן בערב אחרי הרופא.

אילתית 2

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה היום ../images/Emo57.gif

תעדכני איך היה ומה אומר הדוקטור לגבי ריח פה...זה בא והולך...

בוליפלג

New member
../images/Emo124.gifממקו, שתהיה הצלחה וודאות היום אצל

הרופא. וחזרי אלינו עם בשורות טובות

memko

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידכון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב אז חזרנו מהרופא אף אוזן גרון. האוזניים בסדר, הוא לא חושב שזה שעומר לא ממש מדבר זה בגלל שמיעה לקויה, השמיעה שלו טובה. הגרון בסדר. האף - אז יש לו אנדרואיד / שקד שלישי / פוליפ מוגדל, אבל כסיפרתי לו על עומר שהוא נורא עצבני, משתולל, עייף, וכן הלאה במשך היום ואני חושבת שזה תוצאה מכך שהוא לא ישן טוב בלילה, הוא ער המון בלילות, וזה כנראה מכך שהוא לא נושם טוב. אז הרופא אמר שהוא מסכים שככה אי אפשר לישון טוב בלילה אבל הוא לא יכול לשייך את הכל על זה. עומר לא מוגדר מצב קשה של חוסר נשימה, זה לא יכול להיות שהאנדרואיד המורחב לבדו גורם לכזה חוסר שינה וכזאת התנהגות. בקיצור הוא ממליץ להמשיך לבדוק את העצבנות של עומר בלילה וביום בגורמים אחרים (מכון להתפתחות הילד) אבל הוא ממליץ גם להוציא את הפוליפ כדי לעזור לעומר לנשום כי בכל זאת יש לו פוליפ מורחב והעצרות נשימתית. אז קודם כל אני לא רצה לנתח שום דבר, לאט לאט, נלך למכון להתפתחות הילד עם הממצאים האלה ושנראה להם ששוללים שמיעה ונשימה כגורם לעיכוב התפתחותי (דיבור ) והתנהגות אלימה, אולי נוכל לקבל מהם משהו לעשות איתו כמו קלינאית תקשורת, פסיכולוג התפתחותי או ריפוי בעיסוק, מה שיגידו. זהו עד עכשיו, אני שמחה שלא חייבים לרוץ לנתח אבל אני עצובה ששוב חזרנו לאותה נקודה.... (היום בגן...שיא העצבים שלו...הוא כל כך השתולל ובכה ונשך ומשך שיער שההורים שהיו שם התקשרו אלי אחרי צהריים לספר לי...אוף מה יהיה...??)

את בחצי הדרך לפתרון

זה כבר טוב. החצי השני יהיה מהיר וקל ,אני בטוחה. נשיקה ממני לעומר המקסים ולאמא שלו

עומר מתוק שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מאמי הכל עובר ! בלי לחץ עוד קצת ותשכחי מזה וגם תצחקי . נשיקות לילד המדהים !!

בוליפלג

New member
מיכלי..

עוד קצת וזהו.... אני בטוחה שבעוד תקופה לא ארוכה מדי, תוכלי להסתכל לאחור ולומר שאמנם היה לא פשוט, בעיקר חוסר הודאות והקושי במציאת דרכי התמודדות, אך כל זה כבר מאחור... נשיקות וחיבוקים לכוווולכם, על היותכם חזקים ומושקעים בתהליך.

למעלה