../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידכון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
טוב אז חזרנו מהרופא אף אוזן גרון. האוזניים בסדר, הוא לא חושב שזה שעומר לא ממש מדבר זה בגלל שמיעה לקויה, השמיעה שלו טובה. הגרון בסדר. האף - אז יש לו אנדרואיד / שקד שלישי / פוליפ מוגדל, אבל כסיפרתי לו על עומר שהוא נורא עצבני, משתולל, עייף, וכן הלאה במשך היום ואני חושבת שזה תוצאה מכך שהוא לא ישן טוב בלילה, הוא ער המון בלילות, וזה כנראה מכך שהוא לא נושם טוב. אז הרופא אמר שהוא מסכים שככה אי אפשר לישון טוב בלילה אבל הוא לא יכול לשייך את הכל על זה. עומר לא מוגדר מצב קשה של חוסר נשימה, זה לא יכול להיות שהאנדרואיד המורחב לבדו גורם לכזה חוסר שינה וכזאת התנהגות. בקיצור הוא ממליץ להמשיך לבדוק את העצבנות של עומר בלילה וביום בגורמים אחרים (מכון להתפתחות הילד) אבל הוא ממליץ גם להוציא את הפוליפ כדי לעזור לעומר לנשום כי בכל זאת יש לו פוליפ מורחב והעצרות נשימתית. אז קודם כל אני לא רצה לנתח שום דבר, לאט לאט, נלך למכון להתפתחות הילד עם הממצאים האלה ושנראה להם ששוללים שמיעה ונשימה כגורם לעיכוב התפתחותי (דיבור ) והתנהגות אלימה, אולי נוכל לקבל מהם משהו לעשות איתו כמו קלינאית תקשורת, פסיכולוג התפתחותי או ריפוי בעיסוק, מה שיגידו. זהו עד עכשיו, אני שמחה שלא חייבים לרוץ לנתח אבל אני עצובה ששוב חזרנו לאותה נקודה.... (היום בגן...שיא העצבים שלו...הוא כל כך השתולל ובכה ונשך ומשך שיער שההורים שהיו שם התקשרו אלי אחרי צהריים לספר לי...אוף מה יהיה...??)