עידכון קצר

memko

New member
עידכון קצר../images/Emo26.gif

רשמתי בעבר שישי לי בעיות עם עומר עם ההתנהגות שלו, השינה שלו, והגן. היום עשינו בדיקת רנטנגט לאף ובאמת גילו שיש לו בעיה במשהו שאני לא יודע אפילו לבטא אבל בגדול יש לו חסימה באף ואז לא מגיע אויר וקשה לו לנשום מהאף. עכשיו ממשיכים עם הבדיקות הנוספות, אבל יכול להיות שגילינו למה יש לנו כל כך הרבה בעיות איתו....ילד שלא ישן בלילה - לא רגוע ביום..... ועומר פשוט לא ישן בלילה...הוא נוחר וקשה לו לנשום. למשיהו היה דבר כזה לספר לי? אני יעדכן בהמשך.

שמחה על העדכון../images/Emo45.gif

הגילוי הוא חצי הדרך לפתרון עומר מקסים בכל מצב(גם אמא שלו)

אילתית 2

New member
נשלח לי לפני הזמן

קודם כל טוב לשמוע שלפחות מגלים מה הבעיה...ואז יכולים לטפל מה אמרו אבל איזה בעיה? מה האיבחון? השאלה מה כי יש את הבעיה של המעברים צרים..(מכרה עברה זאת עם בנה) וקשה לנשום וכו..ויש אדנואיד מוגדל - שקד שלישי זו הבעיה אצלנו... העינין הוא מה אמרו לך כרגע איזה איבחון?

memko

New member
מה שאמרו לנו זה

שיש אנדרואיד ( משהו כזה...) מורחב ומעברים צרים. זה אומר לך משהו?

happy00

New member
אנדואיד מוגדל זה מה שנקרא פוליפים באף

או בשם אחר - שקד שלישי. בהחלט גורם לבעיות בשינה. הבן שלי עבר ניתוח להסרת שקד שלישי בגיל שנתיים וחצי וזה עזר מאוד.

memko

New member
אוקי עכשיו הבנתי קצת יותר, עזר לי מאוד

אני מקווה שהוא לא יצתרך ניתוח....אבל אם כן אז לפחות אני מקווה שזה יביא לנו את המנוחה בלילות...נראה מה הרופא יגיד ואז נדע איך הטיפול.

אילתית 2

New member
happy אשמח אם תוכלי גם לענות לי

אנחנו לפני ניתוח אדנואיד וכפתורים...כתבתי בשרשור בריאות אם תוכלי לספר לי גם את מה שעברתם וכל הפרוצדורה...

happy00

New member
תשובה לאילתית2

אני זוכרת אותך שיש לך גם בעיה בנושא. נדמה לי שכתבתי לך פעם. התלבטנו הרבה זמן עד שעשינו את הניתוח בסוף. עשינו את זה באסותה בפ"ת דרך מכבי מגן, עם רופא אאג מומחה בתחום, אבל דרך הקופה (אסותה דרך מכבי מגן זה בתנאים של ניתוח פרטי). לפני כן הלכנו לקבל חות דעת גם מפורפסור מרשק שהוא מומחה בתחום. אנחנו עשינו רק הוצאת שקד שלישי. התור חזרנו הביתה כמה שעות אחרי הניתוח. ההתאוששות היתה מהירה.

אילתית 2

New member
כן מוכר לי מאוד...אדנואיד מוגדל...

לצערי יש לנו את זה ואנחנו בדרך לניתוח...בקרוב... אבל מעברים צרים בנוסף זה משהו אחר ועוד הליך...

טוב לשמוע שאתם בחצי הדרך לפתרון

לפחות עליתם על הבעיה וברור שמשהו מציק לעומר. לצערי לא מכירה מקרוב את הנושא אבל שולחת לכם
גדול ובתקווה שיימצא פתרון קליל ומהיר!

שמחה על העידכון יקירתי

מקווה שבקרוב הכל כבר יהיה מאחוריכם
שיהיה בהצלחה!

memko

New member
תודה לכולכן על התמיכה../images/Emo24.gif

ביום ראשון יש לנו תור לד"ר וולף שהוא אמור להיות מומחה אף אוזן גרון לילדים, נראה מה הוא יגיד לנו. אני יעדכן.

אילתית 2

New member
תעדכני בבקשה מה יאמר הד"ר

מי זה ד"ר וולף? מאיפה הוא? פרטי או דרך הקופ"ח?

memko

New member
הרופא הקדים לנו למחר אז יהיו לי תשובות

יותר מהר, אני כמובן יעדכן כי אני רואה שיש עוד בנות במצב שלי. ד"ר וולף נחשב מצויין עולה הון....800 שקל לפגישה אבל יש החזר מהמושלם, אני חושבת האמת לא בדקתי עדיין כי המליצו לי עליו נורא אז מיד קבעתי תור.

memko

New member
הרופא ברמת חן.

אני אגיד לך מחר כמה הוא "שווה" באמת.

למעלה