עידכון על המצב שלי ...בכללי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עידכון על המצב שלי ...בכללי

אז ככה קודם הייתה תקלה של איזה שבועיים + שלא יכולתי להכנס..ב"ה סידרו ..היה מבעס ומטריד שלא יהיה משהו שאצטרך לטפל ואיני יכול. עבר..

במצב הכללי..קצת עליות וירידות...אבל יציבות בטיפול המעשי מצידי בדברים שצריך , הבית מסודר..הצלחתי לצבוע סלון כי הביאו לי צבע. המבעס קצת שהצבע לא היה איכותי לא יצא משהו אבל שיפור ענק לעומת מה שהיה...לתקרה קניתי בעצמי יצא טוב ...יש לי עוד להשלים עם הזמן מקומות שלא הספיק הצבע. בעזרת השם גם זה יגיע
בטיפול שיניים שוב נתקעתי משום שסל שיקום לא משלם את ההרדמות שצריך ( חילקו לי לשני הרדמות חוששים מהרדמה ארוכה אצלי בגלל שלל הבעיות ) עד שכמעט היה לי תור..מסתבר שבקופה אין אישור נוכחי מחכים לחדש בתקווה שיאשרו...שוב. אחרת הכל יהיה תקוע, מקווה. מתוסכל כבר מעוצבן על כל ההתמשכות וכל הכאב הפיזי נפשי שאני עובר וההתמודדות הקוגניטיבית (בעיות זיכרון שלי)..נו בעז"ה.

היה לי ויכוחים על זה לא מבינים ממש את המצב שלי..לכן תפוצץ העסק של הפעילות בקהילה אחת יצאתי לגמרי. עכשיו מדברים איתם מאנוש בעצמם הבינו שאצלם הבעיה לא איתי..נקווה ששנה הבאה אחזור לפעילות.
עצבים של ממש עם השיקום אני רוצה כבר שינוי מציאות ..לא שיגידו לי אני עושה ועושה ותעריך וזה...אני רוצה תוצאות! בכל תחום שאני מסובך בו..חובות שיניים ביטוח לאומי שדחה את הבקשה שלי לשירותים מיוחדים להשגחה. והם לא ממש תורמים להפעיל. ממש עכשיו הקופה מבקשת מסמכים שוב...אוח יקח חודשים אולי לתור חדש אם יאשרו. חזרתי הבאתי להם מה שיש לי...

בגדול מה שאני צריך שיהיה תקוע...המצב רוח עולה יורד רגוע לא רגוע...משתדלים לעזור מה אומר....מקווה השם יעזור לי ויפתח את הדלתות כבר...
ל"ג בעומר שמח :)

למעלה