עידכון מצבי השבועי!

Jane_Lame

New member
עידכון מצבי השבועי!

רבותי, התקדמנו. זוכרים שאמרתי לכם שהמפקדים איימו עליי במשפט בגלל שאני מגישה מבחנים ריקים ולא רוצה להשתתף בקורס? אז עכשיו הן העבירו את הקפ"ס לצד שלהם, והוא איים עליי בכלא אם לא אקח חלק בקורס ואלמד, כששבוע שעבר הוא עוד הבטיח לי מכתב המלצה שישחררו אותי מהקורס. אם קפ"ס(=קב"ן) אומר לי לסיים את הקורס בהצלחה במקום לנג´ס להעברה כל היום, ורק בתפקיד עצמו לבקש העברה- משקרים לי בריבוע, נכון? אחרי שמסיימים קורס אין מוצא, או שזה רק הדימיון שלי? אתם חושבים שאני לוחצת בכיוון הנכון? כי אני חוששת שאני ממש על הקצה, שיתעצבנו עליי ויענישו אותי. אני לא מוכנה לסיים את הקורס הזה בשום פנים ואופן, עניין של חיים ומוות.מה לעשות עכשיו? ללמוד? להמשיך לשבת בחיבוק ידיים? תענו מהר, בקרוב אני חוזרת לגהנום הזה. אובדת עצות...

הענין פשוט-קבלי עצה מגולנצ´יק במיל´

תשחקי את המשחק שלהם מבחנים?-לא למלא ולהגיש ריקים-מעיד על זילזול: תכתבי שורה/ שתיים כנסיון לתשובה ואז תכתבי " לא יודעת", "שכחתי", "לא זוכרת"-בודאי שמה שכתבת לא יתן לך ציון גבוה-וכך לא תעברי. אופציה נוספת -היא לענות תשובות-לא נכונות מלכתחילה-שחקי אותה-התלמידה הסתומה, שלא מבינה, שלא יודעת,שעונה תשובות לא קשורות תכי את המערכת,תנהגי בדרכים עקלקלות שימנעו מהחארות לקפל אותך תדפקי גימלים,תתלונני על בלק אאואט, אל תתני להם סיבה לדפוק אותך, גם בשיחות עם המפקדים-תגידי להם "חבל לכם על הזמן-אני בתפקיד הזה לא אשרת אל תשברי-תהי חזקה-תזכרי תמיד: אין דבר שעומד בפני הרצון!!! ובסופו של דבר רק מי שמאמין בדרכו מנצח! דברים חשובים-אל תתחצפי, אל תאחרי ,אל תמרידי אחרות,אל תפריעי תתני להם הרגשה של חוסר אונים מולך-אל תעברי עבירות שיתנו להם קלפים אל מולך. והכי חשוב סבלנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואחד שמוכן לעזור לכל החיילות המתוקות-למרות שהוא לא חייל מאז אוגוסט 2001

Jane_Lame

New member
תודה!

האמת? זה עבד. כמעט שברו אותי עם הדיבורים האלו, ומפקד בי"ס תעופה אמר שהוא לא יתן לי המלצה לקל"ב בגלל שאני לא משקיעה בקורס- אבל העיפו אותי סופסוף. אני משרתת שעה מהבית, שמונה-אפס-חמש(מגיעה בשמונה, עושה אפס, חוזרת בחמש...). רוב הזמן אני צופה בטלוויזיה בלוויין כי אין אפילו תקן בשבילי. כל מי שיוצאת מקורס מקבלת את עונש הפקידות, גם אם צה"ל לא ממש צריך עוד כאלו. לי לא אכפת, יש לי M2 בחינם. תודה לכולכם על העזרה.

למעלה