עידכון מבודדה

cvbty

New member
עידכון מבודדה

תודה רבה לכם על תגובתכם תודה אלונה שמחתי לשמוע ממך ולהכיר קצת גם את בעייתייך שמחתי שיש פה עוד הרבה אנשים חדשים שנכנסו ושגם הם מרגישים לבד ורוצים לדבר עם מישהו
אשמח לדבר ולהכיר אתכם וכל הכבוד לך פריאל על שאת מנסה להרים את הפורום הזה כי זה מאוד חשוב
היום קמתי וחשבתי שקודם כל אני צריכה לאהוב את עצמי לחזק את עצמי עד עכשיו הייתי תמיד תלויה בגורמים חיצוניים מה חושבים עלי כל הערה לא במקום היתה משביתה אותי וגורמת לי להרגיש רע עם עצמי יש לי כרגע בעיות בריאותיות וזה במצב כרגע אני עושה בדיקות וצריכה כרגע לקבל את המצב כמו שהוא ולא להרגיש רע עם עצמי
תמיד חיפשתי חברים שיתמכו וזה לא קרה בעל שיפרגן וגם זה ל א קורה אז הבנתי במקום להאשים את הסביבה אני יהנה ממה שיש לי מבלי להאשים אף אחד אחר רק את עצמי אני אחזק את עצמי יפנק וידאג לעצמי ואני מקווה שזה ישפר את הרגשתי כמובן אשמח לדבר פה עם עוד אנשים תמיד נחמד

כל הכבוד על הגישה

אני בטוחה שאת בדרך הנכונה

לדעתי אין שום צורך להאשים את עצמך בשום דבר
להיפך, את צריכה להיות גאה בעצמך על המודעות, ההבנה
וקבלת ההחלטות הנכונות שלך

שיהיה שבוע טוב עם הרבה הנאה והרגשה טובה

alona 27

New member
לגמרי צודקת

ואם את תצליחי להתחזק ולא להיפגע מכל מה שאחרים אומרים לך אז גם הקשרים שלך יתחזקו בסופו של דבר. וכל אחד שבקושי מכיר אותך יכול לזרוק לך משהו אחר עלייך, יכול להגיד עלייך מה שהוא חושב על עצמו, את יכולה מהר מאוד לאבד את עצמך ככה.
אז תחליטי מה חשוב לך, מה את רוצה לשנות בחיים שלך, ותתמקדי בזה.

למעלה