'עידית' בת"א

1980 אורחת

New member
'עידית' בת"א

שלום, היום ניצלתי יום חופש שמזמן לא היה לי ונסעתי ל'עידית' בת"א רחוב שלמה המלך. אני לא ממונעת לכן נסעתי לתחנה המרכזית בת"א באוטובוס, ומשם לקחתי מונית. כן כן נסעתי לשם במיוחד לאחר שקראתי מספר שבחים על ה'חנות'. אתן יכולות רק לדמיין את גודל אכזבתי כשהגעתי לחדר בגודל של מטר על מטר היכול להכיל לא יותר מ20 פריטים, שממש אבל ממש לא בסגנון שלי. אני בת 27 ולא יכולה לתאר אף אחת ממכרותי שגילהן נע בין 27 ל35 לבושה בפריטים שלה. אולי את אמא שלי וחברותיה יהלמו ואפילו מאוד הבגדים של עידית. ולאחר האכזבה הזו, אפילו לא עניין אותי המחירים שבהם נתקלתי-שמתחילים ב400 ש"ח (כן ,כן לא התבלבלתי 400 ומשהו). אז לכל מי שמתכננת לנסוע לשם במיוחד-קחו את דברי בחשבון. כמובן ש"על טעם ועל ריח...".ואני מצטערת אם פגעתי במישהי שהבגדים לטעמה, אך כפי שאמרתי אני לא יכולה לחשוב על מי ממכרותי מתחת לגיל 40 שתאהב את הבגדים שלה...

lee_1

New member
זה בכלל לא בסטייל של רובנס...

אבל ממש ממש לא

מותק71

New member
צר לי לשמוע

יש לה גם מציאות לדעתי יש לה דוקא סגנון מעצבים מה עם טל מונסון או אלונה מירון

orlu

New member
זה מעצבן אני מבינה אותך,,אבל יחד

עם זאת כך לומדים למצוא את המקומות והסגנון העדיף עלייך. אני מקוה שמצאת לך מקומות אחרים בסביבה ויכולת לבזבז קצת ... האמיני לי ממרומי גילי שזה לא עניין של גיל אלא של סגנון... תמיד תמיד תמיד במיוחד אם נוסעים במיוחד רצוי לברר איזה חנויות נוספות יש בסביבה..ואולי אף להיכנס לרשת לברר מה הסגנון הנימכר אולי יש תמונות,,,כי מנסיוני גם לא כל משמתארים פה בפורום תואם את הנמצא בחנויות. בהצלחה

אילאיל3

New member
אני דוקא מצאתי בגדים לטעמי

הייתי אצלה בסוף עונת החורף, כלומר ידעתי שאקבל הנחת סוף עונה, אחרת לא הייתי עומדת בעלויות, המוצדקות של הבגדים. מדובר במעצבת, התופרת מס' מצומצם של בגדים ולא בקונפקציה ולכן העלויות בהתאם. אם מישהי מחפשת משהו מיוחד שאינו מצוי בארונה של כל אחת, עידית היא אחת הכתובות.

למעלה