מה מעולה? תתפשטי.
י יחפהבפארק New member 10/5/14 #12 את טובה את שינויי מזג האוויר הביאו אותי לחשוב... זה השיר הכי אהוב עליי שלו. תמיד כשאני שומעת אותו אני חוזרת לימים יפים ורחוקים יותר... על הפתיחות שלך אין לי כבר מה להוסיף. רק לקנא.
את טובה את שינויי מזג האוויר הביאו אותי לחשוב... זה השיר הכי אהוב עליי שלו. תמיד כשאני שומעת אותו אני חוזרת לימים יפים ורחוקים יותר... על הפתיחות שלך אין לי כבר מה להוסיף. רק לקנא.
W wish2 New member 10/5/14 #14 מתה עלייך אני אהיה מעוררת קנאה בעיני עצמי רק כשאהיה"יחפה עם כתר של זהב".
י יחפהבפארק New member 11/5/14 #15 בשבילי את היא היחפה עם כתר של זהב האולטימטיבית: http://www.youtube.com/watch?v=2an5itbxacI
S shayCn New member 11/5/14 #19 ןןישה געגעתי שרמוטית!איפה את??? יאללה,תארגני את השרמוטות.אני מוציא מצעד עד לאלנבי. בתכנית: דגלים,חולצות שחורות,ג'וינטים,קונדומים ואתר משלנו:www.sharmutia.co.il
ןןישה געגעתי שרמוטית!איפה את??? יאללה,תארגני את השרמוטות.אני מוציא מצעד עד לאלנבי. בתכנית: דגלים,חולצות שחורות,ג'וינטים,קונדומים ואתר משלנו:www.sharmutia.co.il
W wish2 New member 11/5/14 #29 השרמוטות הן בסך הכל נשים שלא מתביישות לצעוק את המיניות שלהן בקול רם. מה ההבדל בינן לבין ג'ייק? בעולם הפוך סימור היה שרמוטה של תחת.
השרמוטות הן בסך הכל נשים שלא מתביישות לצעוק את המיניות שלהן בקול רם. מה ההבדל בינן לבין ג'ייק? בעולם הפוך סימור היה שרמוטה של תחת.
S seymore butts New member 12/5/14 #48 אני מבקש לא להסית את נסחפת נורא נעים לי הרטוב שהיא עושה לי בגב.
S shayCn New member 11/5/14 #20 חשבתי שרק אצלנו יש מקרר ארטיקים את גנבת לי את הרעיון! קיבינימאט,נגמר כל הרמזור קרח.