כן תכלס,הוריד לי והעלה לי בו זמנית.שיגע לי את הבולבול.
W wish2 New member 11/5/14 #28 כנס שי ההוא מצד ימין הפסיפלורה. זה אליפות עולם. ולמי קראת גנבת? עוד משחר ילדותי היינו מחזיקים בימי הקיץ החמים קרטיבים כדי לצנן את גופינו הרותח.
כנס שי ההוא מצד ימין הפסיפלורה. זה אליפות עולם. ולמי קראת גנבת? עוד משחר ילדותי היינו מחזיקים בימי הקיץ החמים קרטיבים כדי לצנן את גופינו הרותח.
S shayCn New member 12/5/14 #43 כנסי וויש היישר ממקרר הארטיקים שלי..לימונענע,מישמיש,לימון,פטל וזהו.אין רמזור.נגמר.
W wish2 New member 13/5/14 #51 לימונענע שי????? בוא נקפיא תה של עירקים וזהו. נשבעת לך באיתמר שיבדל לחיים מועילים. יש לי אחד כזה במקרר כבר חודש.
לימונענע שי????? בוא נקפיא תה של עירקים וזהו. נשבעת לך באיתמר שיבדל לחיים מועילים. יש לי אחד כזה במקרר כבר חודש.
S shayCn New member 12/5/14 #44 כנסי וויש היישר ממקרר הארטיקים שלי..לימונענע,מישמיש,לימון,פטל וזהו.אין רמזור.נגמר.
W wish2 New member 12/5/14 #34 בדיוק חושבת אם לאכול ארטיק אננס או פסיפלורה? יש לך רעיון? ותגיד.. רק אותי מעצבנת הפרסומת של האח הגדול???.?.
בדיוק חושבת אם לאכול ארטיק אננס או פסיפלורה? יש לך רעיון? ותגיד.. רק אותי מעצבנת הפרסומת של האח הגדול???.?.
A Aronsona New member 12/5/14 #47 אני הייתי אוכל פסיפלורה רק בגלל התשוקה. וגם אותי מעצבנות הפרסומות לאח הגדול, מאד מאד. הם כנראה מרגישים שהפעם הקהל פחות שבוי והם צריכים להתאמץ יותר אז הם מנסים באובר וזה מעצבן.
אני הייתי אוכל פסיפלורה רק בגלל התשוקה. וגם אותי מעצבנות הפרסומות לאח הגדול, מאד מאד. הם כנראה מרגישים שהפעם הקהל פחות שבוי והם צריכים להתאמץ יותר אז הם מנסים באובר וזה מעצבן.
S seymore butts New member 12/5/14 #46 לגבי הארטיק פסיפלורה נתת לי רעיון. השאלה אם יש בו גרגרים. לא הייתי רוצה שאחרי שיימס השאריות יגרמו לה לגירודים בתחת.
לגבי הארטיק פסיפלורה נתת לי רעיון. השאלה אם יש בו גרגרים. לא הייתי רוצה שאחרי שיימס השאריות יגרמו לה לגירודים בתחת.
W wish2 New member 16/5/14 #54 עידו שאלה חשובה אתה חושב שאתה בן אדם טוב? בכלל יש מישהו שיכול להגיד שהוא בן אדם טוב? דודו טסה טוב http://www.youtube.com/watch?v=kg9LYPtKaW8
עידו שאלה חשובה אתה חושב שאתה בן אדם טוב? בכלל יש מישהו שיכול להגיד שהוא בן אדם טוב? דודו טסה טוב http://www.youtube.com/watch?v=kg9LYPtKaW8
ז זיקן New member מנהל 16/5/14 #56 עידו בחור טוב מיסודו הרבה יותר מדודו טסה רק באינטרנט ורק מאחורי המקלדת הוא משתולל. נ.ב מי זה לעזעזל דודו טסה זה נישמע לי כמו יצרן של טסות לגלגלי רכב?
עידו בחור טוב מיסודו הרבה יותר מדודו טסה רק באינטרנט ורק מאחורי המקלדת הוא משתולל. נ.ב מי זה לעזעזל דודו טסה זה נישמע לי כמו יצרן של טסות לגלגלי רכב?