עטרה יקרה

חמודה25

New member
עטרה יקרה

היי שוב שלחתי לך את הכתב יד מלפני כמה ימים. ובשל הפיגוע שהיה לא היה לך חשק לענות לי. בינתים כל מיני אנשים חביבים בפורום הזה פיענחו את כתב ידי אבל אני שלחתי אותו אליך ואני ממתינה לניתוח כתב ידי. אני אתמקד בכמה דברים שמענינים אותי. 1- הבריאות. 2- זוגיות. 3- בחירת מקצוע. מודה לך מאוד מירב.

עטרה ב ט

New member
מירב

קשה מאוד להתיחס לכתב שלך ברצינות כשהוא מובא דרך סורק. פעם בכמה זמן יוצא שכתב מסוים פשוט לא עובר סורקים וצריך לראות אותו במציאות. זה לא אומר שהוא קשה במיוחד או קל במיוחד, בריא במיוחד או חולה במיוחד, זה רק אומר שהוא לא עובר סורק. לדעתי הכתב שלך הוא אחד מאלו, לחוסר מזלך
. כך שבגדול, היתי אומרת שאני חושדת בבעיה של חולשה פיזית, אם את לא מרגישה חלשה אז כנראה אני טועה, אם כן, היתי ממליצה לך על בדיקות דם כל מיני, לבדוק אם לא חסר לך איזה ברזל או מינרל אחר או בכלל משהו אחר. בגלל אותה סיבה אני גם לא יכולה להמליץ לך ברצינות על מקצוע או לדבר אתך על זוגיות. צר לי
.

עטרה ב ט

New member
לא הכתב בעייתי (סיפור)

פעם בימי יואל העליזים שלחה לי בחורינה אחת כתב יד על הפורום. כל מה שאמרתי היה מוטעה ושגוי. הבחורה סרקה שוב, שוב הכל היה שגוי. כך התנהלו להם הדברים איזה ארבע פעמים. בסוף, ביקשתי שתשלח בדואר. והנה הפלא ופלא, הכתב נראה אחרת וכל מה שאמרתי היה מדויק. זה לא היה כתב רע או לא אינטלגנטי או כל מיני דברים לא נעימים זה פשוט היה כתב שלא עבר סורק. זה המקרה שלך בעיני.

astral tal

New member
חמודה

אכתוב לך תוספת לניתוח הראשון שלי בהמשך הערב כאן בפורום.

kuponkup

New member
חמודה שלום

אני דווקא התחברתי לכתב שלך מן הכתב עולה תחושה שאת בחורה שעיקר אישיותה הוא מנטלי מחשבתי אבל למעשה יש בכתב קושי רגשי אני מזהה כי חויות בילדותך גרמו לך לתנודות קיצוניות בהערכה העצמית למרות שלכאורה גדלת בסביבה שמעריכה שכל את לא יודעת איך למצוא מוצא לתוהו ובוהו הרגשי שלך רוצה לעשות לא רוצה את מתייאשת מהר ולעיתים רוחך עולה ואת באשליה רגעית של הנה יש פתרון למעשה יש לך נטייה של ייאוש ומגעך עם המציאות הוא קשה את חד מיימידת לא מפותחת במודעותך הרגשית סוג של נוקשות בחשיבה שמובלה לעקשנות מ ק ו ר הבעיה העדר מרידה של גיל ההתבגרות לא היה במי למרוד את ממש נלחמת עם עצמך ותוקעת את חייך מה לא טוב לך ? מכאן יש גם רמזים להחלשה עצמית ולאנורקסיה הערכה נמוכה עם רצון לנתק מן המציאות מתוך אכזבה עצמית המוביל לאנורסיה שהיא נתקי מגע פנימיים איפה האור להמשך? לפי דעתי יש נטיה גנטית להפרעה דו קוטבית עלייות ורידות בין מניה התפעלויות יתר ודפרסיה כאשר המימיד הדפרסיבי ארוך וחזק יותר. אל תתיאשי גשי לרופא מקצועי פסיכלוג או פסיכיאטר יש עזרה לייצוב התנודות הרגשיות לפי דעתי את חייבת להתייעץ לא לזמור זאת כמו שזה את אינטיליגנטית מנסה להבין ולכן ננתתי לך את כל היריעה כדי שתתקדמי לצאת ממעגל זה למימד חדש בחייך בהצלחה

חמודה25

New member
אני חייבת לומר

שכל מה שאמרת זה בולשיט אחד גדול! לפני שאתה מעריך אנשים כדי שתלמד את זה חמודה 25

kuponkup

New member
ואולי

חמודה שלום תגובתך לניתוח השלילה המוחלטת היא ההוכחה הטובה ביותר לכך שהניתוח נגע בדיוק בנקודה שאם לא כן או שהיית מחייכת או מגיבה באיזון מי שהחסימות שלו חזקות ומביאים לו את האמת פצצות לגבות אז בוודאי שתאמרי הכל לא נכון שמעתי פה בפורום שקוראים לזה התנגדות פסיכולוגית את רוצה לדעת את האמת על עצמך אבל רק מה שמתאים למה שאת יודעת ועל כן זה שובר לך את התדמית שבנית לעצמך ראי הניתוח המקורי בקיצור תגותך ה י א ה ו ה כ ח ה הטובה ביותר לנכונות הדברים תקפצי לגרפולוג מקצועי ותקבלי את אותה דיאגנוזה רק תשלמי 500 שח מינימום באהבה קפון

חמודה25

New member
קפון

אני לא טיפוס שמתווכח אתה רוצה לחשוב עליי ככה שיהיה אני מכירה את עצמי טוב שתהיה פסיכולוג עם דיפלומה אולי אוכל להקשיב למה שאתה אומר ועד אז ביי חמודה 25 :)

עטרה ב ט

New member
ואם הוא היה פסיכולוג עם דיפלומה?אז?

אם זה לא נכון זה לא נכון. הטיעון ש"אם התנגדת זה הוכחה הכי טובה" הוא טיעון שתמיד תופס, ההגיון שלו מסודר ככה שאי אפשר לשבור אותו. בלי קשר לכתב היד, אני שמחה שהגבת ככה והיתי רוצה לראות עוד אנשים שמעזים ככה להגיד: "זה פשוט לא אני". ולקפון קצת ענווה, קצת מרחב לשני, לפעמים טועים. אם לא טעית בתוכן וגם אם כן טעית בתוכן בטוח טעית בדרך ההגשה, אם יצרת כזאת התנגדות.

kuponkup

New member
אצלך הכל "אם אתה רוצה תחשוב עלי"

והנה שוב דבריך מסגירים את החסימה את עסוקה במה יחשבו עלייך במקום להגיב לעובדות עצמן כמו כן למרות שעטרה לכאורה נותנת לך את כל הקרדיט על תגובתך היא רומזת באופן ברור שגם אם אין לסתור את הניתוח טענת לגבי הדרך בקיצור על הדרך אפשר להתווכח עם העובדות לאאאאאאאא את מחפשת סמכות לא את האמת חנפנית??? את זה לא זיהיתי עכשיו למדתי משהו חדש עטרה למה את נמנעת לאמר אם הניתוח שגויי לפי דעתך בינתיים לא שללת אותו האמת צריכה לאאמר לא שלכם קפון

ליטן א

New member
קפון, נראה לי

שיש לך בעיה של גישה. נעזוב את זה רגע בצד אם הניתוח הוא נכון או לא נכון. אין לך שום זכות להגיד לבחורה שביקשה ניתוח או לא אם היא טועה או צודקת, אם מדובר בה. זה מתקשר לאיזה נושא שהעליתי פה בפורום לפני קצת פחות משבוע, שבסה"כ, אף אחד לא יכול להגיד עליי כלום (בכלליות) - לא החברים שלי, לא המשפחה שלי, ולא גרפולוגים שרואים את הכתב שלי דרך האינטרנט. רק אני יכול להגיד בסופו של דבר מי אני. עכשיו לניתוח שלך. הסתכלתי בריפרוף קל על הכתב של מירב, ובריפרוף עוד יותר קל על הניתוח שלך, ככה שאני לא יכול עדיין לחוות דעה משלי לגבי הניתוח שלך, אם הוא נכון או לא. עכשיו, יש שתי אפשרויות. או שהוא נכון, או שהוא לא נכון. במידה והוא לא נכון - לא שאלת את מירב אפילו במה היא טעתה. לא שאלת אותה אפילו איפה אתה טעית. הפורום הזה הוא, בסופו של דבר, קהילה לימודית ברובה, שבה כולנו באנו לפה ללמוד - המנותחים "על עצמם" (למרות, כפי שכבר אמרתי, שרק הם יכולים להגיד עליהם מה הם), והמנתחים על דרכים נוספים לניתוח, שיטות נוספות, התייעצויות בנושאים מסויימים בגרפולוגיה וכן הלאה. במידה ומה שאמרת כן נכון - למה אתה חייב לתקוף? בוא נגיד שעכשיו אתה יודע את כל תורת הנסתר על מירב החמודה שלנו, ואתה יודע בדיוק מתי היא תשקר לך על עצמה ומתי היא תגיד לך אמת. למה אתה צריך לפרסם את זה ברבים? אמרת את שלך? תודה, שלום. אתה לא חייב להפיץ ברבים שהיא שקרנית (כביכול!!) ופחדנית, וחנפנית, ומה שלא רשמת עלייה שם (לא זוכר בדיוק). אם היא אמרה שלא, אתה יכול להסביר לה, בדרכים גרפולוגיות, איפה כל דבר ודבר משתקף בכתב שלה, ואתה יכול לעזוב אותה לדרכה, ולעבור לכתב הבא.. זה הכל. מצפה לתגובה ממך. ביי בינתיים. ליטן, שלא נהנה מהמסיבה של המושב, ופרש באמצע.. (הנקניקיות היו על הפנים..)

kuponkup

New member
סליחה???לפרסם ברבים??

היא זו שהחליטה לשלוח את כתב ידה היא זו שבחרה להחשף ברבים זו היא שאמרה שזה 100 אחוז שטויות -לא נכון אם היא חושבת שאני טעיתי בבקשה שתציג את הטעיות לגבי חנפנית זאת לא היתה אבחנה אלא התיחסות לרעיון ממי היא כן רוצה לקבל איבחון מי שמזמין עצמו לפורום מה אתה מגונן על החמודה? היא אולי צריכה להתמודד עם הדברים בלי שכל מיני חסודים וטובי לב כמו כמה מהפורום יגינו עליה וכמו שאתה מעיד בכלל לא ניתחתם את הכתב אם בכלל מספיק אם הקשקושיות יש כתב יש ניתוחים ויש לימוד היא רק מקרה מה אתם כלכך מתקפצים להיות המגינים של מי שבכלל לא מתיחסת לאיבחונים באופן עיניני אלא מפרידה בין מנתח למנתח??? תנו לה להגיב ותדרשו תגובות עניניות???

אריק!

New member
שלום קפון.

לאחר שציינת את ההתחברות שלך לכתב, שניבאה קורטוב של סימפטיה, נתת דיאגנוזה מפורטת מרחיקת לכת, עתירת פגמים ובעיות שמובילים אותך למסקנות עגומות, והמלצה, (במלותיך שלך), לגשת הכי מהר לייעוץ, רצוי פסיכיאטר. לו איזנת את הכתיבה עם מעלות שלבטח יש בה, עם קצת יותר יחס לכבודה, רגישות ואמפאתיה, ייתכן שהתגובה היתה שונה. חבל שאתה מתמיד בחוסר כבוד לאישיותה ולא נותן שום קרדיט לתגובתה, וכי אין אפשרות שגם אתה טעית ? מה רצית, שהיא תתחיל לפרט את כל מה שהיא לא מקבלת, לדעתה, ואתה יכול לראות בכך אם תרצה מחסומים. לדעתה כמעט הכל זה בולשיט, שום דבר לא מתחבר אליה, אז אפילו אם צדקת לא הצלחת להעביר נכון את מסריך, ומוטב לך לבדוק עצמך מאשר להתנצח. שכחת לרגע שזה פורום שמטרתו, נכון גם ללמוד, אך גם לסייע ולעודד אנשים ולכן אנו משתדלים לנתח ´את הכל´ אך בפרופורציות ונימה חיובית. אתה לא יכול להתעטף בכך שהמנותח בחר להיחשף כדי לכתוב כל מה שבא לך לכתוב, ראית בכתב. היות שזהית חסימות רבות אתה לבטח יכול לצפות התנגדויות ועוד, לגשת לכך בעדינות או בכלל לא בידיעה שאין סכוי שפרישת יריעה כזו נטולת הגנות תתחבר אל המנותחת. חלק מהדברים שכתבת אינם מובנים לקורא הרגיל שאינו מצוי ברזי הפתלוגיה. אני מאמין שכוונותיך היו כנות, שרצית לתאר בפניה אמת פחות נעימה בתקווה שתוכל להפיק מכך תועלת, אך מאותו רגע שהיא ענתה כפי שענתה, היה עליך לסובב סויץ ולתת לה את מלוא הקרדיט. אל תשכח, ואני כבר נתקלתי בזה בעבר, שלא תמיד ניתן לדון ענינית במימצאים ומשמעותם, ובתגובת מנותח, בפרהסיה, תחת עינו של המאובחן. זה לא דיון הוגן. אחרון, נדמה לי שאתה הוא זה שנקלע כאן לחסימות ומצוקה, ולחוסר יכולת להתמודד עם המציאות. זה בפירוש רגעי משבר, בפרט לכותב כאן לראשונה, שהטיל את כל משקל הידענות והנסיון בניתוח יסודי במיוחד. אכן, קשה לכתוב ברמת יומרה גבוהה כזו, לאבחן ולזהות עד כדי כך במקצועיות, ולספוג לא סתם בקורת אלא קטילה צורבת. אני לא טוען שאתה חייב בעקבות קטילה כזו, שלא נתמכת ענינית או בכתב היד לגנוז מיידית את ההערכות אליהם הגעת על סמך בדיקה, אבל זה כן מחייב אותך ל "בדק בית". עלה לי רעיון, היות שאת הפצצות כבר הטלת ולא ניתן להיפגע יותר, והיות שאנחנו רוצים ללמוד איך רואים בכתב את כל הדברים האלה, וגם לברר אחת ולתמיד מה האמת, אולי תציג אתה הסברים ונמוקים לדברים שכתבת ? יכול להתפתח מכך דיון מאד מעניין ומלמד ואני משוכנע שגם נחמדה תעקוב אחריו בענין. חג שמח. אריק.

למעלה