עטלפים

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
עטלפים

אני זוכר שפעם בילדותי נכנס לי הידע לראש שעטלפים לא רואים אבל הם משתמשים בשמיעה המתוחכמת שלהם במקום או משהו כזה למישהו יש חשק לאשר או להפריך ולקטלג במספרים ולעשות את הניסויי שוב כדי לראות אם התוצאות זהות

נירש

New member
השמועה אומרת ש...

הם אכן עיוורים (או לפחות רואים גרוע מאוד, כמוני בערך) ולכן משתמשים בסונאר (תמיד רציתי דבר כזה) כדי "לחוש" את הסביבה (גם צוללות משתמשות באותו עקרון, אגב). הם מפיקים גלי קול בתדירות גבוהה וקולטים בעזרת אוזניהם המפותחות (!) את הגלים המוחזרים מהסביבה, ובהתאם לכך יודעים אם יש לפניהם מכשולים או אנשים שמשתמשים ב-K400 לצריכה אישית.

נירש

New member
אני מכחיש הכל

בעבר הייתי נורמלי, אך מאז שמר הגיבור התחיל להשתתף בפורום נדבקתי בחיידק הטרוף.

amonit

New member
אני מכירה באופן אישי להקת עטלפים

בכל יום בשעות אחה"צ, הם באים כמה חברה מתלבשים לי על האיזדרכת שמול החלון ומתחילים בסעודת הערב, אין לי מערה לעשות איתה טסט [עטי- שמאלה ביציאה] אבל יש כמה ניסויים בשעת אמת שאני וחברי הוצאנו לפועל: ראיתם פעם עטלף אוכל? זה טקס שלם. יש כאלה שטסים בשקט נתלים על הפרי הקטן לשניה כזו עד שהוא נקטף, וממשיכים הלאה. וחוזר חלילה... אחרים נתלים בנון שלנטיות קרוב למצבור, נכנסים לעמדת "תלוי מהרגליים עם נטיה קדימה" וזה בהחלט נראה כאילו הם שוכבים להם על הגב לארוחת ערב,,, <מאוזנים לריצפה> קוטפים עם הפה פרי, בנחת מתחילים ללעוס, שתי לעיסות בצד ימין שתיים בשמאל, שתיים בימין , שתיים בשמאל באמת נראה כמו 3 בזוקות בבת אחת בפה, אה נגמר הטעם? יורקים , קוטפים את הבא בתור. בתור ניסויי לסונאר המפורסם, נזרקו לעברם < לא על ידי> כמה פירות מהעץ, עטי הביט בנו בשעמום והתעלם לחלוטין גם כשפגע בו בעדינות פרי או שניים. הקטע הכי גדול העטלף תופס תוך כדי שכיבה על הגב ו לעיסה מסיבית של פרי , פרי שנזרק לעברו, מרים כנף, שומר את הפרי בבית השחי <גם להם יש> יורק ואוכל את זה ששמר מתחת לכנף..... מסקנות:א. עטלף שאוכל- עסוק מדי להשתמש בסונאר , ב. יש אנשים פסיכים/משועממים בעולם תאמינו לי, היה חסר רק מלבן צהוב למסגר את התמונה, עד שנהיה חושך הינו מרותקים. מי שרוצה ומעוניין, כל יום בין 4-5אחה"צ בבית קטן באמצע ת"א נשיונל גאוגרפיק- קטן עלנו.

Reznik

New member
אני יודע מנסיון אישי

שנרכש במהלך נעוריי כאשר עטלף עף לכיונך ואתה צועק לכיונו הוא שובר כיוון ולרוב שמאלה וZה בדוק לכן באם יווצר מצב שבו עטלף גדול ומפחיד עף לכיונך הדרך הבדוקה להפטר ממנו זה לזעוק שרפה שרפה או לחילופין כל מילה אחרת אבשר אפילו אבוקדו או סתם האא!!!!!! נפחד וזה יעזור להפטר ממנו (רק לא לעמוד לשמאו כי אז זה לא יעזור כי הוא יפנה לכיונכם REZNIKH

Reznik

New member
לפי מיטב ידיעתי

אם תצעק זאב זאב לעטלף הוא יברח אבל אם תצעק זאב זאב לזאב רוב הסיכוים הם שהזאב יטרוף אותך!!! REZNIKH

shelycat

New member
רוב העטלפים בארץ הם לא עטלפי פירות

רוב העטלפים בארף הם עטלפי חרקים. ולכן את יכולה לזרוק כמה פירות שתירצי אליהם והם לא יתפסו.

חתחתולית

דווקא רב העטלפים שיוצא לאנשים לפגוש הם עטלפי פירות כי בעיר יש המון עצי פירות לי למשל היה עץ מנגו בחצר ופעם היו עליו עטלפים אולי עדיין יש אבל כבר עברתי דירה

למעלה