אני מכירה באופן אישי להקת עטלפים
בכל יום בשעות אחה"צ, הם באים כמה חברה מתלבשים לי על האיזדרכת שמול החלון ומתחילים בסעודת הערב, אין לי מערה לעשות איתה טסט [עטי- שמאלה ביציאה] אבל יש כמה ניסויים בשעת אמת שאני וחברי הוצאנו לפועל: ראיתם פעם עטלף אוכל? זה טקס שלם. יש כאלה שטסים בשקט נתלים על הפרי הקטן לשניה כזו עד שהוא נקטף, וממשיכים הלאה. וחוזר חלילה... אחרים נתלים בנון שלנטיות קרוב למצבור, נכנסים לעמדת "תלוי מהרגליים עם נטיה קדימה" וזה בהחלט נראה כאילו הם שוכבים להם על הגב לארוחת ערב,,, <מאוזנים לריצפה> קוטפים עם הפה פרי, בנחת מתחילים ללעוס, שתי לעיסות בצד ימין שתיים בשמאל, שתיים בימין , שתיים בשמאל באמת נראה כמו 3 בזוקות בבת אחת בפה, אה נגמר הטעם? יורקים , קוטפים את הבא בתור. בתור ניסויי לסונאר המפורסם, נזרקו לעברם < לא על ידי> כמה פירות מהעץ, עטי הביט בנו בשעמום והתעלם לחלוטין גם כשפגע בו בעדינות פרי או שניים. הקטע הכי גדול העטלף תופס תוך כדי שכיבה על הגב ו לעיסה מסיבית של פרי , פרי שנזרק לעברו, מרים כנף, שומר את הפרי בבית השחי <גם להם יש> יורק ואוכל את זה ששמר מתחת לכנף..... מסקנות:א. עטלף שאוכל- עסוק מדי להשתמש בסונאר , ב. יש אנשים פסיכים/משועממים בעולם תאמינו לי, היה חסר רק מלבן צהוב למסגר את התמונה, עד שנהיה חושך הינו מרותקים. מי שרוצה ומעוניין, כל יום בין 4-5אחה"צ בבית קטן באמצע ת"א נשיונל גאוגרפיק- קטן עלנו.