עטיפת האלבום LOTUS

2Dirrty4U

New member
זאת לא עטיפה גאונית או מבריקה

או בעלת גראפיקה מרשימה אבל אני חושבת שאתם קצת מגזימים.
בסך הכל זה לא כזה נורא והעטיפה הזאת רחוקה מלהכנס לרשימות העטיפות הגרועות וכאלה.

נטליונת

New member
היא ממש לא רחוקה

העטיפה גרועה. ואם אתם לא מסכימים כנראה שהסטנדרטים שלכם ממש נמוכים. אני ציפיתי ליותר מכריסטינה... וככל שנחשפים יותר דברים לגבי לוטוס אני רק מתאכזבת יותר.
הלידה מחדש הופכת לקבר החדש.
Lotus is doomed בעיניי כרגע! אולי זה ישתנה. תלוי במהלכים הבאים שלה וכמובן מה האלבום יכיל מבחינת המוזיקה.

2Dirrty4U

New member
אני גם ציפיתי ליותר אבל זה מה יש

אני חושבת שיש אנשים שהופכים את זה לטרגדיה עולמית והופכים את העטיפה הזאת להרבה יותר מזעזעת ממה שהיא באמת.

DAN1EL

New member
"לקבר החדש"

נראה לי קצת נסחפת.

אני כבר רואה שה-era הזה הולך להיות mess אחד גדול מבחינת הקידום, אבל מבחינת האלבום עצמו, המוזיקה עצמה - עוד לא איבדתי תקווה.
גם את הסינגל הראשון של "סטריפד" לא אהבתי. "דירטי" גדל עלי עם הזמן, אבל עדיין אני ממש לא ממעריצי השיר הזה.

גם חשבתי על עוד משהו לגבי העטיפה - זה כבר נהיה כ"כ בקטנה להיות ערומה על עטיפת האלבום שלך, כאילו זה עניין שבשגרה. אבל כשכריסטינה הצטלמה בלי חלק עליון לעטיפה של "סטריפד" ואחר כך ערומה לגמרי לשער של ה"רולינג סטון" אנשים היו מזועזעים.
היום כולן עושות את זה. קייטי פרי, גהגה, כולן. אולי באיזשהו מקום כריסטינה עזרה להפוך את זה למקובל.

וזה באמת מקובל. לאנשים היה ממש קשה לעכל את זה בתקופת סטריפד שעכשיו כריסטינה נראית כמו זונה. היום זה בקטנה, זה כבר ידוע לכולם, הקליפים שלה כבר כמעט ולא מזעזעים אף אחד. היא צריכה להמציא טריק חדש כדי לזעזע אנשים מחדש, אם זה מה שהיא מחפשת.

(לא שאני אומר שזה מה שהיא מחפשת, אני באמת מאמין שהיא אוהבת להצטלם ככה ושהיא אוהבת את הגוף הנשי בכלל ואת הגוף שלה בפרט).

DAN1EL

New member
אגב, סתם סקרנות -

מישהו יודע מה קורה עם YB בבריטניה?
אולי שם ילך לה (לא שמגיע לה שילך לה עם השיר הזה), כמו ש"דירטי" נכשל בארה"ב אבל היה מקום ראשון בבריטניה בזמנו.

נטליונת

New member
העירום ממש לא מפריע לי

הטיפול הגרוע בתמונה מפריע לי. הצלם שאלוהים יודע מה נדפק אצלו באותו היום במצלמה ובחירת הצבעים החיוורת והגרועה הזו.
העיוורון של כריסטינה מפריע לי. החוסר מודעות המטורף הזה למה שקורה בתעשייה שהיא עובדת בה כבר יותר מעשור מטריף אותי.
ואני אפילו לא אכנס לזה שבוודאות אין לה מראות בבית.

ובזה סיימתי לבזבז את הזמן על שיט.

Music Man XD

New member
מגיב לכולכם בהודעה אחת.

כתבתי את דעתי, ואני שלם איתה. אני לא מתכוון לנסות להצדיק אותה בפניכם או לשכנע אתכם. זו דעתי, היא לא השתנתה, וזה הכל.

אני לא מרגיש שאני חייב לאף אחד הסברים. רוצים לא להסכים? רוצים להגיד שזו "אהבה עיוורת"? רוצים להגיד שיש לי סטנדרטים נמוכים? (נו באמת) נו, בסדר. שיהיה :)

Love and Lotus!

נטליונת

New member
אני גם אכתוב לכולם

כריסטינה התחילה ברגל שמאל. זו עובדה אז מה להתווכח.
העטיפה גרועה! תפסיקו לשכנע את עצמכם שזה לא נורא כי כן זה נורא.
לזמרים סוג ז׳ יש עטיפות יותר יפות מזו.

מחכה לשמוע מה יש בפנים. לא יותר מזה.

CantBeTamed

New member
ערכתי את העטיפה מחדש

זה לא יצא בדיוק כמו שרציתי...

מה אתם אומרים? :)

2Dirrty4U

New member
מרליטו עיצוב

אני חושבת שאם באמת בעטיפה היו רואים את הרגליים זה היה יותר מוצלח כמו כאן

DAN1EL

New member
עכשיו זה נראה כמו פרסומת מוצלחת יותר

לבושם.

אבל זה הקטע פה - שמעבר לפן הטכני הגרוע של העטיפה, יש כאן את הקונספט הקיטשי, הגרוע והלא מתאים.
איפה הקריצה? איפה הפופ? איפה החוצפה הכריסטינאית (מעבר לעירום)? איפה הטראש המודע לעצמו (כמו בקליפ)? אני פשוט לא מקבל את הווייב הנכון ממנה בעטיפה הזאת, וזה משהו שבקליפ בהחלט כן קיבלתי.
במקום לקבל ממנה משהו מגניב, משהו בסגנון דייויד לה שאפל (
) שצוחק על תרבות הפופ אבל גם חוגג אותה בו-זמנית, אז קיבלנו באמת משהו שיותר קרוב לעטיפה של טישו מאשר לעטיפה של אלבום.

תסתכלו על העטיפה של Rainbow של מאריה קארי (לה-שאפל צילם), תסתכלו על העטיפה המושמצת של Hard Candy של מדונה (שאני מאוד מחבב), ואפילו על העטיפה של Talk That Talk של ריהאנה, שמשדרת (גם בגרסת הדלוקס וגם בגרסה הרגילה) את המילה FIERCE, גם אם באופן מתאמץ מעט.
יש גם את הפוטושוט המדהים הזה, שדייויד לה-שאפל וכריסטינה צילמו ל-Italian Vogue, שהוא פשוט צועק "כריסטינה" וצועק "דייויד לה-שאפל" בו-זמנית וצועק "פופ". הוא בעיקר צועק.

כריסטינה פוגשת את שר פוגשת את הדראג קווינז ההארד-קור של ניו-יורק. זה טראש מגניב עם קריצה. זה אמן שיודע את העבודה, ומבין מה הוא עושה.
העטיפה של Lotus - אין בה אפילו מיליגרם של מודעות עצמית.

יש מצב שזו תהיה עטיפה אייקונית יום אחד, אבל בהפוך על הפוך. זה כל כך קאמפי וגרוע שיש לזה (כמעט) פוטנציאל אייקוני.

איזה פוטושופ נורא...

לא אוהב בכלל כמה מהתמונות פה הייתי שם במקום, אוף איזה באסה שזה העטיפה.....

למעלה