עטיפת האלבום LOTUS

ndnd123

New member
מה יש לכם?

זאת אחת העטיפות המדהימות שראיתי בכל חיי

נטליונת

New member
חחחח גאוני :)

ניייר טואלט ששורד את התנאים הכי קשים ובכל זאת ממשיך ללבלב בשימוש החוזר.

DAN1EL

New member
זה גם קיטשי.

הפוזה הזכירה לי את הפוטושוט הנהדר הזה, מתקופת השיער השחור.

אני חושב שהרבה זמן

לא היה לה פוטושוט שבו היא הייתה נראית כל כך טוב! היא פשוט נראית מדהים בכל תמונה שראינו
במיוחד בתמונה שהיא החזיקה בפרח ה- LOTUS

Music Man XD

New member

קודם כל, הייתה כאן meltdown סטייל aLD בזמן שלא הייתי, זה קורע לקרוא את התגובות שלכם

לגבי העטיפה -
הזוי! בד"כ העטיפות של כריסטינה פחות מוזרות ואני אוהב אותן ממבט ראשון. על זו הסתכלתי ולקח לי זמן לעכל. כריסטינה לא עשתה משהו כזה קודם.
אחרי שבחנתי אותה כמה פעמים הבנתי שזה מזכיר לי כל מיני מיתוסים הודיים/אסייתיים עם אלים הזויים בעלי שלושה ראשים וכאלה
משהו בעובדה שהיא עירומה ויוצאת מפרח לוטוס בפוזה הזו ממש הזכירה לי איזה סיפור מיתולוגיה הזוי, ואני חושב שזה מגניב! הזוי בקטע טוב כזה.

מעבר לכך, אני חושב שהעטיפה מעבירה שני דברים שכריסטינה אמרה על האלבום הזה: "לידה מחדש" ואלבום שמזכיר את Stripped במובנים מסוימים.
לגבי הפרח, אין לי בעיה עם זה שהפרח עצמו מופיע על העטיפה. זה אובייקט שיש לו משמעות סימבולית ולכן אני לא רואה בזה בעיה.

בקיצור, זו עטיפה מאוד לא צפויה מבחינתי אבל מגניב. דווקא אהבתי שהיא הלכה על משהו הזוי כזה וקצת קיטשי-טראשי, סגנון העטיפות של פרינס

Music Man XD

New member
ד"א,

ראיתי במספר אתרים שכתבו שהעטיפה מושפעת מ"הולדת ונוס" של בוטיצ'לי, זה מעניין כי כריסטינה אמרה שהאלבום הוא "לידה מחודש".

זה באמת נראה קצת כמו גרסה טראשית של "הולדת ונוס"

DAN1EL

New member
זה יכול להיות מגניב רק בהפוך על הפוך,

בקטע של קיטשי-טראשי-פרינס-סטייל בכוונה תחילה.
אבל אתה יודע שכריסטינה לא התכוונה לזה. אתה יודע שהיא רצינית.

אין לך טעם רע בדרך כלל. איך אתה יכול להסתכל על זה ולא להגיד שזה רע? איך?
אל תגיד לי מיתוסים שמיתוסים. כל ילד מכיר את המיתוסים האלה, אז מה? זה אומר שצריך לפרש אותם באופן כ"כ ליטרלי, קיטשי ומבוצע גרוע מבחינת פוטושופ?
אף מיתוס לא ישנה את העובדה שזה נראה כמו פרסומת זולה לבושם.

כריסטינה הולכת לקבל עוד הרבה דאחקות עד סוף הקריירה שלה על העטיפה הזאת. היא תיכנס לרשימות העטיפות הגרועות וכאלה, אני בטוח בכך.

DAN1EL

New member
ואני בטוח במאה אחוז

שאם שאקירה/קייטי פרי/בריטני/כל זמרת אחרת היו מפרסמות את העטיפה הזאת, היית עכשיו צוחק על זה כמו כולנו.

בטוח.

למעלה