עטינים לוהטים

Shusho

New member
עטינים לוהטים ../images/Emo110.gif

אז מה אם אני ממחזרת כותרות
שד ח"ם.

Loony Moony

New member
תגובה

ההצללות שלך מעולות. בסוף של השיער יש מעט מדי שיער יחסית להתחלה שלו. יש פיקסלים כפולים בקווי מתאר של השיער.

nitzanru

New member
ממש חמוד ../images/Emo13.gif

כדאי לך לנסות להדגיש את הצללה בחולצה ולעשות יותר קפלים, ההצללה לא ברור, חוץ מהחזה.
ממש יפה! הו, ושהחולצה תצליל קצת על המכנסיים/חצאית (לא ברור מה זה)

מקסימה:]

ההצללה על הגוף לא נכונה, את צריכה להצליל בגוון הכי כהה, ואז כמו בהצללה רגילה להמשיך עד שאת מגיעה לגוון הכי בהיר.

chompi2

New member
החולצה יצאה ממש טוב!

הדולי ממש יפה..רק הנעליים מפריעות לי לא יודעת למה..אולי חסר צל.

Loony Moony

New member
תגובה

הגוון הכהה בשיער כהה מדי. הבגדים והשיער מדהימים אבל נעליים לא כל כך מוצללות בחלק העליון.

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

את השיער ממש אהבתי
רק חסר לי שביל?
לדעתי החולצה מדהימה
יצאו כפלים ממש ראליסטים
אני אישית לא אוהבת את הצבע שבחרת לצווארון ולקצה של השרוולים (תכלת) אבל החלטה שלך:). ההצללה בחצאים מאוד יפה אבל בגלל שהיא כזאת צמודה הכפלים צריכים להיות יותר בולטים:). משהו לא בסדר בהצללה של הנעליים><. נראה לי בגלל שהאור צריך לבוא מהאמצע ולא מלמעלה.. תעיפי את הפלטות
זהו, דולי מקסימה
.

גמני אוהבת אותה.

רואים שהשקיעו בה... ההצללות ממש טובות, בעיקר באוברול. יש קטע לא הגיוני בשיער (אפילו הוספתי קובצ וסימנתי אותו בעיגול), הוא הולך אחורה אבל הוא מכסה את העין וזה לא יכול להיות שהוא מכסה את העין... אלא אם כן השיער שלה מתחיל באפעפיים. אם השיער לך פזור תמשכי אותו אחורה מול המראה ותראי שההיירליין בכלל לא הגיוני. הצבעים של הגרביים קצת זרחניים מידי, הן קופצות החוצה בגלל זה. מקווה שאת הבנת מה אני רוצה.

grobear

New member
תודה

הבנתי את הענין על השיער- אני אנסה לתקן את זה אחר- כך את הגרביים אני אוהבת ככה...

למעלה