עטופה בשחורים

עטופה בשחורים

החזיה השחורה עטפה אותה בסקסיות מסתירים הצלקת שעל השד הלבן והיפה ותחתון שחור מסתיר את בטנה הקטנה מסתירה הצלקת שחותכת את בטנה לאורך הצבע השחור בולט בגלל עורה הלבן וצח השחור אינו צבע האבל המקובל ביהדות אחרת הייתי אומרת שהחרדים באבל תמידי השחור ולבו הם הקצוות של הצבעים בעולם כמו נפשה החושק בחיים ובאהבים עמו ועל גופה היא נושאת צלקות קשות מהעבר אבל היא רוצה להמשיך לחיות גם בעתיד צבע שחור מנוגד הוא לעורה הצח והיפה שהשמש לא שזפה אותו כבר שנים רבות מאז שההקרנות שרפו את עורה הלבן כמו מתנה היא עומדת מולך וממתינה לך רוצה להיות האהובה שלך כאן ועכשיו עומדת ומתפללת לידיך שילטפו אותה ברכות לבושה רק בלבנים שחורים וסקסיים מצפה ומחכה שתקלוף את המתנה שהיא מביאה לך בערבו של יום ארוך וחם שתשכנע אותה שאתה אותה אוהב

מחכה לה

ואני מחכה לה לאהבה שתחזור אלי הבדידות מקשה את החיים לבד כיום אני מרגישהב חזקה יותר ומוכנה לנסות אהבה נוספת בחיי שזו שתחלוק עמי חיים אמתיים אבל לא מעזיזה להתחיל לחפש מפחדת להפגע שוב ולהתרסק

הכמיהה לאהבה ../images/Emo23.gif כל כך כואבת ודואבת,

כל כך הורגת אותנו לפעמים, ולא ברכות בכלל. אבל כשזה קורה, בסופו של דבר, ואני מאוד מאמינה שלכל סיר יש מכסה, זה מדהים ורואים שהיה שווה לחכות. כתבת נהדר בשני הפוסטים.

זה שניים שהם אחד

השני נולד מהכתיבה של הראשון יש את התשוקה להיות נאהב ע"י אהוב ויש את האהבה הגופנית שנובעת מהתשוקה הגופנית לא תתקיים ללא האהבה הנפשית

השיר נכתב לו

השיר עטופה בשחורים נולד מזכרון מהעבר לבושה בלבנים השחורים בחדר השינה שלו ועם השנים נוספו מספר צלקות בגופי התוספות ששינו את גופי במהלך השנים ואני זוכרת את המבט החושק שלו בגופי ,הרבה לפני שהאזמל פגע בשד היפה שלי שעוד הייתי צעירה ורוצה להיות נאהבת גבר שיצא איתי לסרט שנחרט במוחי שהייתי בת 19 ומאז חינו באותו איזור , נפגשנו לעיתים קרובות תמיד היתה משיכה הדדית זה לזו שלא זרמנו איתה ובמהלך חיי יצא לי כבר כמה פעמים להפגש בו נפגשנו טעמנו ולא המשכנו עם זה הלאה לאחרונה בסידור הנקיון נתקלתי בדף עם טלפונים ומצאתי שוב את האיש הזה שנשק לי שהייתי בת 19 ושוחחתי איתו בפון , שיחה הזויה קצת למען האמת יש שם משהו שלא עליתי עליו , משיכה שלא כבתה אבל לא מספיק חזקה להתפתח לקשר קרוב , ושנינו נותרנו בודדים ורווקים , חיים לבד ללא משפחה , והשיר נכתב שחשבתי עליו על המפגשים במהלך השנים שלחתי אותו לחפש אותי בגוגול , מקווה שיגיע לבלוג שלי לא יודעת אם כיום יש סיכןוי לקשר חברי איתו אבל לחלום מותר , נכון? כי הוא איש מיוחד בעיניי מקווה שיום אחד הוא יקרא את השיר שנכתב לו

למעלה