תגובה רצינית, רואים את הרצון ללמוד.
חשבתי לפתוח מאה שרשורים חדשים, ובכל אחד מהם להתחיל לענות על הנקודות שהעלית, אך בינתיים הנה לך, ולכם את תגובתי. "משתמע מזה שאדם שאינו מחובר ליקום לא יכול להיות אדם בריא ? אם התשובה כן, למה?" לא, ההסקה אינה נכונה, כל אדם הוא חלק מהיקום, והיקום מורכב בין יתר מכל היצורים שבתוכו. "כוונתך שמספיק נניח שיהיה לי בעיה עם הטחול כדי שזה ישפיע במידה קטנה או גדולה על כל יתר המערכות?(המנטליות והנפשיות גם)". בהחלט כן. בין יתר התפקידים, לפי הרפואה הסינית, כל איבר הוא "מפקח" על איבר אחר, ו"נשלט על ידי איבר נוסף" יש ציור של כוכב עם 5 קודקודים שממחיש את היחסים. לדוגמה, הטחול מפקח על הראות, שמפקחות על הכליות, שמפקחות על הכבד ..... עד שחוזרים לטחול. "האם יכול להיות מצב שכל המערכות מאוזנות(אחד לאחד) אך אין ביניהם תואם מושלם,כלומר הם לא פועלות ביחד בהרמוניה?" לא פגשתי, לא ראיתי ולא שמעתי על מצב כזה, אבל זה לא אומר שזה לא יכול להתקיים. "אנרגיה ואוויר זה אותו דבר?" לא, אך אוויר זה סוג של אנרגיה. "שמעתי על כל מני חסימות רגשיות ופיזיות-אף פעם לא הבנתי ממה בדיוק הם נגרמות ומה בעצם יכול לשחרר חסימות אלו. מהם החסימות השכיחות ביותר?" חסימות נגרמות, למשל, מזרימה לא תקינה, החסימות הכי שכיחות בישראל הם בכבד ובצאקרת הגרון. "" עצירה פירושו מוות"-לא מובן בכלל. יותר נכון נראה לי עד כדי כך מובן מאליו שזה הופך את המשפט למיותר. בגלל זה החשש שלא מובן." תסתכלו סביב, רואים זרימה? סימן שרואים חיים ... רואים חוסר זרימה? סימן שאתם מסתכלים על משהו מת. "עבור אדם בריא החיים הם זרימה או בכלל החיים הם זרימה?" חיים זה זרימה, חולי זה זרימה לא תקינה. "מטפל הוליסטי רואה את האדם כשלם: לא מטפל בבעיית ברכיים למשל הוא מטפל בכל הגופים. אבל אם יש לי בעיה מרכזית, אשר משפיע במידה כזו או אחר על שאר המערכות למה לא מספיק לטפל בבעיה המרכזית, הרי שיפור תפקודו אוטומטית ישפר את תפקודי שאר המערכות אשר הושפעו ממנו?" זו אכן, חלקית, הגישה של הרפואה המערבית, כואב הראש, ניתן כדור נגד כאבי ראש ... ממה זה נגרם? האם זה יחזור? זה בכלל לא חשוב, ..... "הרבה יותר קל לי להבין מה זה התחברות ל"מורה האמיתית" שבי, מאשר את ההתחברות ל"מטפלת האמיתית "שבי, שכן המטפלת שבי צריכה להבין קודם את כל ישותי( את כל המערכות פיזיות, מנטליות ונפשיות, אנרגטיות וכו´ ואת אינסוף הקשרים ביניהם). כדי להגיע לזה אני צריכה להיות TIS. מטפל אמיתי חייב להיות TIS , הקשר ההפוך לא בהכרח נכון , זה כבר עניין של בחירה. אני צודקת?" מטפל "אמיתי", כמו מורה "אמיתי" צריכים להיות TIS, מה זה הקשר ההפוך? האם טיס בהכרח מורה ומרפא? את יודעת שהתשובה היא לא. טיס יכול לבחור מה ברצונו להיות. "מה זה רייקי?" סוג של הילינג באמצעות סמלים. כמובן שאפשר לכתוב הרבה יותר, אך לא כאן, אולי בשרשור אחר. "ישנם עוד כלים שיכולים לשמש גם ככלי איבחון וגם ככלי טיפול? אם כן מה שמם?" הרבה, המון, שמנים אתרים, קינסולוגיה, קריסטלים, פירמידות, ... ורק מיניתי מספר קטן. "קיימות ישויות( וביניהן בני אדם) שמסוגלות לרפא. חוץ מבני אדם וחיות איזו ישויות עוד מסוגלות לרפא?" תנסי לענות לבד, אולי בעתיד אעזור לך למצוא את התשובה .... העתיד ... לא משהו שבאמת קיים, הרי קיים רק הרגע הנוכחי. מקווה לקבל ולקרוא עוד הרבה הודעות,בסגנון של MGABI, התגובות האחרות מראות שלא קראו כלל את המאמר, או שמתביישים לשאול ....