עזרתכתם

Orange16

New member
עזרתכתם

שלום, אני איננו דו מיני. אני גבר שנמשך לבנות. לאחרונה גיליתי שמישהי שאני בסוג של קשר איתה נמשכת גם לבנות. הדבר עירער את כל המחשבה שלי כלפיה. מה זה אומר עלי? לא יזה בנים בדיוק נמשכות בנות ביסקסואליות? לגברים נשיים, או לגברים מסויימים אחרים? מה זה אומר בכלל על הקשר שלי איתה: איך יכול להתקיים קשר ע םמישהי שאהבתה נתונה גם לבנים וגם לבנות. אני לא מצליח להבין את זה. אם היא אוהבת, היא צריכה לאהוב רק אותי, איך אפשר לחשוב שהיא גם חושבת בו בזמן על בנות. האם קיימת זוגיות של גבר עם אישה דו מינית לאורך זמן ? אני מאוד מבולבל ואשמח לעזרה ...

Blackice

New member
קשר עם ביסקסואלית

אתה נמשך לבנות נכון? אם אתה אוהב את חברה שלך, אתה צריך לאהוב רק אותה נכון? איך זה יכול להיות שבו בזמן אתה יכול לחשוב גם על בנות אחרות? בדיוק כמו שאתה מסוגל לאהוב בחורה אחת ולהמשיך להמשך לבנות אחרות, ככה בחורה סטרייטית מסוגלת לאהוב אותך ולהמשך לבנים אחרים. ובדיוק ככה בחורה ביסקסואלית יכולה לאהוב אותך ולהמשך לבנים\בנות אחרים. קיימת זוגיות לאורך זמן עם ביסקסואלים\יות- גם עם בנות, גם עם בנים. אגב, לא ידוע לי על טיפוס מסויים שבנות נמשכות אליו כי הן ביסקסואליות- כל אחת והטעם שלה. אבל לזה אולי שווה לשמוע מהביסקסואליות בפורום, כי אני לא ביסקסואלית, פשוט יש לי חברה שהיא כן

The Hawk

New member
ארז צודק

זה כל אחת והטעם שלה וזה לא אומר לגביך כלום. כל עוד אין לה בעיה להיות מונגמית זה בדיוק כמו שארז אמר ולא צריכה להיות שום בעיה עם זוגיות כזו. בכלל אתה יודע יש הרבה גברים שישמחו לבחורה כזו, כי הם ישמחו להיות עם 2 בחורות ביחד
סתם צוחק כן, לא לקחת את ההערה האחרונה ברצינות :)

לצערי זו טעות

אני לא חושב שמי שנמשך גם לגברים וגם לנשים מצבו זהה למי שנמשך רק לצד אחד בעיניין ההשוואה שלך יש משהו כאילו שייך לעולם אחר גברים ונשים ולכן אם אתה מאוהב במישהי לא סותר שתרצה להיות עם גבר אחר שפתאוםפ ידליק אותך באמצע יום קיצי בים בעיניי

Finchmeister

New member
מה זה אומר עליך?

זה לא אומר כלום. אני ביסקסואל ואין אמת מידה אחת שרק לפיה אני נמשך גם לגברים וגם לנשים. מבחינתי לפחות, גברים ונשים הם דברים שונים ולכן דברים שונים מושכים אותי בגברים ובנשים. לדוגמא, אני נמשך יותר לנשים נמוכות ממני מאשר לנשים גבוהות ממני, אבל נמשך יותר לגברים גבוהים. אין ממש קשר בין נטייה מינית לבין טעם בבני זוג. וכמו שארז כבר אמר, זה שהיא ביסקסואלית לא אומר שאתה מקבל רק חצי מהאהבה שלה, זה רק אומר שכמו שהיא נמשכת לגברים היא נמשכת גם לנשים. ולכן, נובע שכמו שהיא לא מעניקה את האהבה שלה לגברים אחרים כשהיא בקשר איתך, היא לא מעניקה אותה לנשים.

kerens32

New member
אנסה לענות..

בחורות דו מיניות אינן שונות מבחורות אחרות בבחירת גברים. כל אחת בוחרת אך ורק לפי טעם אישי. העובדה שהבחורה שאיתה אתה בקשר נמשכת גם לבנות, אינה אומרת כ ל ו ם עליך, אלא רק עליה.כלומר: היא חושבת שאתה סקסי והיא נמשכת אליך כגבר..אבל היא יכולה לפגוש בחורה סקסית ולהמשך אליה כאישה וזאת בלי קשר אליך. בנים ובנות זה שני הפכים...התחושות במגע מן הסתם הן אחרות והציפיות מכל אחד מהמינים הן אחרות. גם אם מישהו הוא דו מיני - ת מ י ד תהיה לו העדפה לאחד המינים. אנשים רק צריכים להיות מספיק כנים עם עצמם כדי להגיד את מי הם מעדיפים יותר. זה יכול לבלבל..אבל אלו אנשים שיש להם סיכוי יותר טוב למצוא דייט בסופ"ש :)

למעלה