עזרתכם ....

עזרתכם ....

לחברה שלי יש יום הולדת השבוע רוצה להפתיע אותה בצורה מיוחדת אין לי רעיונות מיוחדים אשמח לקבל את עזרתכם בבקשה רק דברים מיוחדים מסעדות מיוחדות, מופע מיוחד או כל דבר מיוחד אחר

בשביל קסם

צריך אבקת קסמים ופיה זעירה... טינקרבל - מוכנה עם אבקת ה-

פייה יש...../images/Emo9.gif

קסם יש המון... ובכלל לא חושב שזקוקים לעזרים..או תשורות כדי להגביר משהו...

תשמע ממש מקסים

ברגע זה מהרהרת בתחושותיי ובדיוק חשבתי לי איך זה פתאום מרגיש לי באמצע החיים שכל יום יש לי יום הולדת.. כל יום הם מתנה כל חיוך ואושר של הילדים הוא הדבר הכי קסום שמאיר את היום גם כשיש קצת רעש זה מרשרש בלב.. ויש מי שתמיד חושב עלי מפתיע אותי וגורם לי לחשוב שכבר נובמבר לא מפסיק.. אין לי רעיון אבל אני מקוה שאתה המתנה הכי קסומה שלה

יש שם מקומות רומנטיים להפליא

רק שאם נאמר את האמת הוא יכל לטרוח לשוא אם אין שם רומנטיקה רומנטיקה ואהבה לא ממציאים מניסיון כשאוהבים כל דבר מתקבל בברכה אז מקוה עבורו שהוא יפתיע אותה כלבבה..

ברור

אם אין אז זו סתם תפיחה מיותרת וזכרון חושב מתאים יותר לטיול של צהריים אבל עין כמונים לשבת כמו בתוך הטבע עם עצים מסביב מקום מדהים ואהבה לא ממציאים מאידך רומנטיקה לפחות אני חושב זה להמציא כל הזמן דברים או אקטים חדשים

אהבה

נשמרת בחום בקור בחמסין ביום שלג בכל מקום בכל מצב בלי קשר לכלום... כל עוד היא נקייה ואמיתית.

תלוי

יש כאלה שלמשל יגידו שאינטרס=ליכלוך או דברים אחרים אבל כן "אהבה" יכולה להיות לפעמים ממש לא נקייה

גם אני

בעד אהבה נקייה שלא תלויה בדבר כזה או אחר אפילו לא תלויה בהגיון לצלול אליה...

לצלול אני לא יודעת

אבל לקחת אויר אני יודעת חזק לפני הכניסה למים עמוקים וכשהם נקיים צלולים נעימים יפים ואפילו לא קפואים... זה אכן צלול (בראש צלול)

לצלול

זו החוויה האולטימטיבית כדאי לך ללמוד.. ורק שתדעי כשהמים קפואים זה הכי כייף לצלול

למעלה