..תכוונתי לשחות
א אגו ז פקאן New member 17/8/05 #35 טלה..מה שאתה אומר זו לדעתי אהבה חד צדדית. אהבה דו צדדית "היענות מושלמת" ומימלא סיפוק האחד את צרכי השני באהבה.
טלה..מה שאתה אומר זו לדעתי אהבה חד צדדית. אהבה דו צדדית "היענות מושלמת" ומימלא סיפוק האחד את צרכי השני באהבה.
ט טלה צפוני New member 17/8/05 #37 אני מדבר על הצד שלי זה ברור לא? ואתה קצת יותר מבוגר ממני אבל אגלה לך סוד אין אהבה של אחד דומה לשנייה כמו שייש מליוני דגים אין שניים תואמים.
אני מדבר על הצד שלי זה ברור לא? ואתה קצת יותר מבוגר ממני אבל אגלה לך סוד אין אהבה של אחד דומה לשנייה כמו שייש מליוני דגים אין שניים תואמים.
י ילדה עם אופי New member 17/8/05 #12 דברים שקורים תמיד קורים שוב אבל הם לא דומים בהחלט כל פעם שטוב מוצאים טוב יותר
י ילדה עם אופי New member 17/8/05 #15 מנצחת את הכל את הכאב את החוסר את הקושי אופטימיות אכן כלי חשוב במשחק החיים
א אגו ז פקאן New member 17/8/05 #22 כן..זה היה ציטוט מערוץ 2../images/Emo141.gif אני בדיוק פותח תגובה ואני שומע את השיר הזה..ואמרתי ..כמה זה מתאים.
כן..זה היה ציטוט מערוץ 2../images/Emo141.gif אני בדיוק פותח תגובה ואני שומע את השיר הזה..ואמרתי ..כמה זה מתאים.
ד דינו הקוסם New member 17/8/05 #28 אני מודה לטלה, ילדה עם אופי .... ופאקן על שפע ההצעות שאני מקבל מהם ובעיקר על ההתיחסות הענינית.
י ילדה עם אופי New member 17/8/05 #30 אולי רעיונות לא מצאנו לך אבל אולי גמרנו לך לחשוב על כיוון וזה גם טוב
ט טלה צפוני New member 17/8/05 #38 דינו האמת שרק אתה מכיר אותה אז בטח אתה יודע מה יעשה לשניכם את זה אולי מדורה קטנה בים עם בקבוק יין טוב או מסעדה טובה או בכלל שייט רומנטי עם ארוחה או ארוחת ערב בבית אתה תבשל אתה תנקה היא תהנה...
דינו האמת שרק אתה מכיר אותה אז בטח אתה יודע מה יעשה לשניכם את זה אולי מדורה קטנה בים עם בקבוק יין טוב או מסעדה טובה או בכלל שייט רומנטי עם ארוחה או ארוחת ערב בבית אתה תבשל אתה תנקה היא תהנה...