עזרתכם בבקשה...

DeathWing

New member
עזרתכם בבקשה...

שלום! רציתי לשאול האם מישהו כאן קונה/קנה דברים באי ביי ויכול להסביר את כל השיטה של מוכר/קונה, משלוחים ובכלל איך זה עובד. ניסיתי לחפש משהו וכל מה שמצאתי מצורף בלינק למטה, אך אם מישהו יכול להוסיף מידע ולפרט אני מאוד אודה... תודה מראש! נ.ב שאלה נוספת - ברשות סבתי גלויה משנת 1900+- משלטון הצאר ברוסיה. הגלויה חתומה ע"י המלחין רחמנינוב, חתימה מקורית. אימי אומרת שניתן למכור גלויה זו לאספן ב3000 +- דולר. מה דעתכם?

1עדיקקל

New member
שלום

כנס/י ל"שאלות נפוצות" קיימת שם התייחסות לנושא. ברמת העיקרון מדובר באתר הפופולרי בעולם לקניות מסוג זה, אם יהיו שאלות ספצפיות אשמח לפרט, בהצלחה, עדי

שלום חיילצ'יק,

הפורום שלנו מפוצץ בקונים ותיקים מאוד, ומוכרים, באי-ביי. האתר ושיטות העבודה איתו היו נושא חשוב בכמה וכמה דיונים שהיו לנו כאן בעבר. בעיקרון - לדעתי אחת הקבוצות המנוסות ביותר ברכישה באיביי יושבת כאן. זו התשובה לשאלתך הראשונה. עכשיו, אם יש לך שאלת המשך, ובהנחה שכבר קראת את התשובה אליה הפנה אותך עדי, שאל ונשתדל לענות.

DeathWing

New member
השאלה אם כך -

לאחר שקראתי את המדריך בשאלות הנפוצות עדיין לא כל כך הבנתי את שיטת הפיי פל (Paypel) ועד כמה העניין בטוח. בכמה מקומות קראתי שעדיף לשלוח גם אי מייל למוכר, לבדוק את מהירות תגובותו וכו'. מהי שיטת הקנייה העדיפה? אותו פיי פל או כרטיס אשראי? ולשאלתי השנייה בנוגע לגלויה? יש לכם דעה? בנתיים נראה לי שזהו... ייתכן ואציק גם בהמשך :) תודה על התגובה הזריזה.

1עדיקקל

New member
אממ

פיי פל - זו דרך לקנות באמצעות כרטיס אשראי ולשלם לאדם פרטי, לשאלתך - בטוח מאוד. לגבי הגלויה, איני מומחה לגלויות, אך נראה לי שהסכם שנקבת בו "מעט" מוגזם, אתה יכול לבדוק זאת ע"י חיפוש באי ביי של חתימות של מפורסמים (אני מניח שלגלויה בפני עצמה אין ערך ממשי ללא החתימה). מקווה שעזרתי, עדי

DeathWing

New member
הגלויה ופיי פל

הגלויה היא עם פורטרט של אותו מלחין. הבנתי שישנה הגבלה על פיי פל של עד 500 דולר? תודה.

לא.

אולי בפעם הראשונה, ואולי ההגבלה נובעת ממגבלות האשראי שלך בבנק, אבל בעזרת paypalאפשר גם לשלם מליונים. אם יש לך, כמובן.

powo

New member
מנצל"ש לאלונה

שולח תמונה של אומנות קלטיק.(אירלנד).ובלי קשר מכבי תל אביב הפסידה.

לאלונה ולאברהם - אמנות קלטית:

עולם האומנות הקלטית עשיר ומדהים, בעיקר כשיודעים את משמעות הסימנים. הנה לכם אתר נחמד, שבו ניתן ללמוד הכל על האלמנטים הגרפיים, המוטיבים, המשמעות של הסמלים ועוד על האמנות הקלטית. מתכון מצויין לשבת מלאה עניין. לילה טוב!

powo

New member
אריק תודה רבה

הראתי את האתר לאישתי.ומה שקרה שהיא זורקת אותי מהמחשב.וכעט היא בתוך עולם הקלטיק.לילה טוב

my dear

it is not my fault you let your wife glance at the screen... נתת לה להסתכל? עכשיו תעמוד בצד ותחכה בסבלנות. וממילא הן סובלות אותנו, עם כל הגלישה והאספנות שלנו, אז מה יכול להיות? שתהנה קצת גם היא!

אגב אני מכירה את הצורות

הגרפיות הללו ומאוד אוהבת אותם, אבל לא ידעתי שהם שייכות לתרבות הקלטית. זה מקסים.

המצחיק הוא

שהבן שלי משתמש בסגנון גותי להזמנות של מסיבות האלטרנטיב שלו ובכלל נתקלתי אצלו הרבה בצורות הללו ולא ידעתי שאלה הן הצורות הקלטיות. מה שכן ידעתי שהאותיות הן גותיות.

והנה יש לי עוד אוסף יחודי ביותר

גלויות ההזמנות של המסיבות הללו

rachelea

New member
אריק, האם ראיתי שם גם ../images/Emo107.gif כסמל?

האם גם כלב הוא מסימני האומנות הקלטית?

אתר מקסים.

האמנות הקלטית והמיתולוגיה הקלטית מרתקות אותי, במיוחד מאז הארי פוטר, שנשען הרבה על המיתולוגיה הזו.

python 4

New member
אם מיתולוגיה קלטית מרתקת אותך

תרשי לי להמליץ לך על הספר "המיתולוגיה האירית" מסדרת 'מיתוסים', של לבנה ויהודה ליטני. ספר מצויין. המיתולוגיה הקלטית אגב מרתקת גם אותי, לא דרך הארי פוטר (שעוד לא קראתי, אם כי יש לי את הספר הראשון בצרפתית, שממתין לרגע שבו הידע שלי בשפה זו יתרחב למשהו קצת יותר מ- oui ו- je t'aime), אלא דרך הזמרת הנערצת עלי, אניה, שבהרבה מהשירים שלה היא משלבת רעיונות ותכנים מהמיתולוגיה הקלטית (לדיסק הראשון שלה קוראים the celts, דבר שמדבר בפני עצמו..)

בפעם הבאה שאני אהיה בספריה.

ואם כבר אירים וקלטים - האם מישהו אוסף בולים של אירלנד? האם גם עליהם מופיעה מלכת אנגליה (כמו על בולי קנדה ואוסטרליה)? האם מופיעים עליהם דגמים קלטיים?

תמיר1991

New member
אש"י - על בולי אירלנד (הקרויה גם

אייר) לא מופיעה מלכת בריטניה, וטעות בידך - גם לא על בולי אוסטרליה, אלא אך ורק על בולי בריטניה ומושבותיה שאינן מדינות ריבוניות. אך קיימים בולים של מדינות שהיום עצמאיות עם סמל המלכה הקטן למטה, משום שהבולים הונפקו לפני קבלת עצמאותן. דוגמה דומה קרתה עם צרפת - צרפת מדפיסה את הכיתוב RF על כל בוליה ובולי מושבותיה, שפעם היו רבות במיוחד. לכן יש לי (או היו לי...) בולים של קמרון, מדינה ריבונית בהחלט, עם כיתוב RF עליהם, שוב, בגלל שהבולים הונפקו לפני קבלת העצמאות של קמרון. צרפת מטביעה והטביעה את הכיתוב RF גם על מטבעותיה. תמיר.

למעלה