עזרתכם בבקשה

thenewone

New member
צא לרחוב

שאל עשרה אנשים מי מכיר ג'וני ווקר ומי מכיר ג'יימיסון, אני די משוכנע בתוצאות. בארץ מכירים בעיקר את השיבס, את הג'וני ווקר על צבעיו ואת הג'ק דניאלס. וויסקים מעולים כמו הגלן פידיך, גלן מורנג'י, סיגראם הקנדי, לגבולין ועוד ועוד, פשוט לא מוכרים בארץ.

קודם כל....

אל תשים(י?) את לגבולין עם גלןפידיך/מורנג'י באותה רשימה
(בצחוק, כמובן. ואולי לא
) בכל מקרה, למרות שלא הרבה אנשים מכירים סינגל מאלטים (אגב יש לא מעט ששמעו את השמות גלןפידיך/מורנג'י), ג'יימיסון הוא וויסקי מוכר בארץ, לדעתי לא פחות מג'וני או JB (הידוע בכינויו GB
). אולי קצת פחות, אבל עדיין מוכר.

thenewone

New member
טוב האמת שזה

שווה איזה סקר. אבל על פניו כמו שאמרתי, נראה לי שבארץ מכירים בעיקר את השיבס, ווקרים ואת הג'ק דניאלס. אתה צודק, יכול להיות שגם הג'י אנד בי ברשימה. אבל הג'יימיסון בחיים לא. בקשר ללגבולין, אתה מעדיף את הלגבולין אני מניח??

thenewone

New member
כן אני זוכר את התמונה

המפורסמת של הבקבוק הנחמד שלך. הוא עדיין כל כך מלא?

marsala

New member
תשתה אלון בביקור הבא שלי אני

מבטיח להביא אחד (אינשאללה למפגש פורום) M O S H

סניפטר

New member
מהכיס שלך לצמאון שלי (א אמןןןןןןןן)

מה עוז צור לוויסקי שלי לך ה מוש ננג'אאאאסה שתבוא לישראל עם בקבוק לגאבולין 16 אבבבבבבבבבבבבל עם אופציה יותתתתתתתררררררררררר טובה תביא אתך אחד בן 50 ש אאאנה . (פזמון) מה עוז צור לוויסקי שלי ... קיבלתי התקפת שיגעון טל

אני אשתה..וגם את מה שקניתי עכשיו../images/Emo13.gif

הרי צריך לחזור עם משהו הביתה
טקילה -- סאוזה הורניטוס רפוזדו וויסקי -- Isle of Jura 10 years

סניפטר

New member
Isle of Jura 10 years

וויסקי פצצתי ואישית הייתי רוצה להיות עם בקבוק כזה בבית

אני מקווה ../images/Emo13.gif

לא שתיתי אותו אף פעם, ולא הייתי בטוח איזה לקחת. היה שם מק'אלן 12 שכבר היה לי, גלן-פידיך 12 ו 18 שלא רציתי (ה 18 בעיקר בגלל המחיר) ומק'אלן 18 ש*מאד* רציתי אבל היה פי שלוש מה isle of jura, שעלה 21$ במבצע עם 2 כוסות

למעלה