עזרתכם בבקשה

Adam GTI

New member
עזרתכם בבקשה

אני לפני גיוס ואני רוצה לקנות למישהו (מבוגר) בקבוק וויסקי אני יודע שהוא שותה וויסקי כי פשוט מאוד, שאלתי אותו את זה... אבל אין לי מושג אם הוא אוהב סקוטי או רגיל, וכו'... אולי תוכלו בבקשה להמליץ לי על וויסקי איכותי, אבל במחיר סביר (אמרו לי שב150 ש"ח אפשר למצוא וויסקי באיכות טובה מאוד, וזה הגבול המקסימלי שלי) והכי חשוב - שיהיה מכובד בשביל לקבל כמתנה. אני גר בת"א ככה שתהיה לי בעיה להגיע לאיזורים רחוקים יותר (אפילו דרום ת"א...אני בעיקרון מתכנן לקנות ב"מבחר המשקאות" שבאבן גבירול) אני מודע להגבלות הרבות, ומצטער על כך....אבל אנא עזרתכם... תודה מראש, אדם

Nadav L

New member
אני הייתי ממליץ לך על...

הג'וני ווקר עם התווית האדומה... או על בלנטיינס רגיל. שניהם בסביבות ה-150 ש"ח לליטר

Adam GTI

New member
תודה לשניכם

אז מה הכי איכותי מבין השלושה? בלנטיינס רגיל, ג'וני ווקר (תווית אדומה) או ג'יימסון?

Adam GTI

New member
ועוד שאלה

איפה לדעתכם כדאי לקנות? האם ב"מבחר המשקאות" ?

meemis

New member
תתגייס לצנחנים י'בן זונה....

לך על הג'יימסון.

noel1

New member
../images/Emo127.gifבהחלט כדאי, הג'וני ווקר ב125 ש"ח

גיימסון 150 ש"ח

Adam GTI

New member
כן אבל אני מחפש רמה

תראו אני מעדיף לקנות 500 מ"ל של משהו מאוד מכובד ואיכותי מאשר ליטר או 750 מ"ל של משהו איכותי אבל פחות... ככה שאם נגיד חצי ליטר שיבאס ריגאל או גלן מוראנג' עולים באיזור הזה נראה לי שאני יעדיף לקנות אותם...אז מה דעתם? בבקשה סדר בדברים... יש לנו את גיימסון ג'וני ווקר ועכשיו גם שיבאס ריגאל וגלן מורנג' או משהו כזה.... ושוב תודה על עזרתכם!!! אדם

cloclo

New member
מעולם לא נתקלתי

בגלנמורנג'י חצי ליטר. הבקבוקים שנמכרים בארץ הם או 750 מ"ל או ליטר, והמחיר הממוצע עומד על סביבות ה-450 ש"ח לפחות, עם דגש על לפחות.

MEIMIS

New member
לדעתי תקנה לו ג'ק דניאלס

ותסגור עיניין! (לא ויסקי סקוטי אומנם אבל שווה)

cloclo

New member
אם כבר, אני הייתי

מעדיפה לקבל וויילד טרקי. מתנה שווה, וגם הרבה יותר מקורית מג'ק. יש לזה טעם מספיק מובחן כדי שגם אם זה לא הפייבוריט האוטומטי של מקבל המתנה, הוא יעריך את בעל הטעם הפחות קונבנציונלי שבחר דווקא את זה. אה, וזה גם הרבה יותר טעים מג'ק.

rustynail

New member
להתענג על כוסית ויילד טרקי..NOT!!!!

איך אפשר?!?!? טעם כל כך חזק...ואגרסיבי..אני מעדיף בשוט.... אבל מצד שני ..אני אוהב לפרויג ובואומור ואת כל "המגעילים"..טוב נו אף אחד לא מושלם...

thenewone

New member
לך על

הג'יימיסון. הרד לייבל הוא נחמד, וג'וני ווקר חברה מעולה. אבל הרד לייבל נחשב הוויסקי הזול ביותר שלהם, וכמעט כל אחד שטיפה מכיר יודע את זה. ג'יימיסון טיפה פחות מוכר בארץ, אז אולי זה ייראה טיפה יותר אקזוטי. שניהם וויסקים מצויינים.

thenewone

New member
יש לך גם את

הג'ים בים במחיר סביר, איזה 160 ש"ח פלוס מינוס. גם בחירה מעניינת ואקזוטית יותר מהנהוג בארץ.

למעלה