עזרו לי

fufit16

New member
עזרו לי

יש משהו שיושב לי על הלב כבר כל השבוע אני וחבר שלי 3 חודשים יחד,המרחק בינינו הוא 3 שעות נסיעה(צפון ודרום) עכשיו הוא מגויס כבר שבועיים,מקודם עוד הסתדרנו מבחינת המרחק והכל(מתראים פעם בשבוע וחצי-שבועיים) וגם היינו מדברים כל היום עכשיו זה מעצבן כי הוא בצבא(זה עוד אני מבינה,כולם עוברים את זה) אבל המרחק שוב מתחיל להשפיע,כאשר הוא ירצה לצאת שבת מן הסתם הוא ילך למשפחה ופעם ב..אליי וזה מעציב אותי,אני לא אומרת שהוא צריך לבוא רק אליי,אבל אני לא יודעת מה לחשוב כבר:/ אני לא רוצה לדבר איתו על זה כי הוא בצבא והוא צריך להתרכז בזה.. חלק מהחברות אומרות לי שאני לא צריכה לחשוב על זה,ויהיה טוב..(עד מתי?) וחלק בכלל אומרים לי:"היית צריכה לחשוב על זה קודם..." אני אוהבת אותו! מי ידע שהקשר יחזיק ויגיע לרמה כזו? פשוט כואב לי לדעת שנתראה פעם ב..ברור שאני מתכוונת ליסוע אליו מדי פעם,אבל בכל זאת זה מעצבן:/ איך מתמודדים עם זה?

נ ט ע 9 1

New member
הכל תלוי בראש..

תשני את הגישה שלך בקטע שאת חושבת ש'הוא רחוק' ותראי כמה שהוא בעצם קרוב. ומי שאומר לך שהיית צריכה לחשוב על זה קודם, אני לא בטוחה שזה נכון, מאחר והלב לא בוחר מתי להתאהב, וקל להם לדבר מהצד, אבל כשאת כבר מאוהבת אני מניחה שאת דיי בטוחה וברור לך שזה לא הדבר שיפריד בינכם, אתם לא גרים כ"כ קרוב, ולכן פשוט את משנה את הכיוון של התנועה, תחשבי שפשוט מאוד במקום לסוע לצפון את תסעי לבסיס. וחוצמזה תסמונת החברה של החייל שתמיד מרגישה לבד ידועה ומוכרת, אז אם זה מנחם אותך לדעת שיד עוד הרבה כמוך, את יכולה לכתוב לו מכתבים, להפתיע אותו, כמה זה כייף, אמממ.. וכמובן להתייעץ עם חברות שיש להן חבר בצבא(לא ג'ובניק) בהצלחהההה

fufit16

New member
קרוב אליי בלב

זה כן,הרבה אמרו לי שמה שמחזק לוחם זה לדעת שיש לו מישהי שאוהבת אותו בבית.. ואני גרה בצפון,הוא גר ומשרת בדרום והבסיס סגור:/ אני בטוחה שיש עוד כמוני עם לא יותר גרוע, ואת צודקת בעניין שלחשוב קודם לא עוזר אבל זה משפיע כי זה בא מאנשים קרובים.. תודה לך ששיפרת את המצב רוח:) אני פשוט צריכה להאמין למה שאני אומרת-המרחק זה לא העיקר במערכת יחסים..

shirly221

New member
../images/Emo24.gif מבינה אותך...

חמודה אם זה מנחם אותך אני לומדת בקצה אחד של הארץ והחבר גר בקצה האחר... אין מה לעשות- לומדים לחיות עם זה כל עוד אוהבים באמת. אני מכירה גם חברות שלי שנמצאות בסיטואציות כאלו. יש כאלו שהמרחק הכריע והן נפרדו מהחבר, אבל יש כאלו (ולא מעט) שהם ביחד... מישהי פעם אמרה לי שמרחק זה דווקא מחזק. אם האהבה שלכם גדולה אז זה יספיק.... אין לך מה להתבאס מהמצב... תחשבי באיזה מקום טוב את נמצאת- יש לך אהבה בחיים, גם אם היא רחוקה קצת גיאוגרפית. תראי בפורום הזה ובפורומים אחרים כמה שאנשים מחפשים אהבהות שכאלו. אז תרימי את הראש ותמשיכי לחיייך ולשמוח שיש מישהו בקצה הארץ שחושב עלייך ואוהב אותך- ואת אותו!

אפשר לשלב בין השניים-

אולי תסכמו שלפחות בנתיים את תסעי אליו לסופשבוע וככה הוא יוכל גם להיות איתך וגם עם המשפחה. זה לא פר כלפייך כי את תהיי זאת שרוב הפעמים תסע אליו- אבל אולי אפשר לעשות ששבוע אחד את תישני אצלו, ושבוע שני הוא ישן אצלך אחרי שיהיה זמן מה עם המשפחה. בהצלחה

תגובה

השתדלי לשמור אתו קשר ככל האפשר. כשהוא בצבא, שמרי אתו קשר טלפונים ומכתבים. כשחוזר מהצבא, נצלי את הזמן שאתם ביחד להשקיע בקשר ככל האפשר. אם תשארו ביחד, בעתיד כשישתחרר מהצבא תוכלו להתקרב.

tomash1985

New member
אני יאכזב אותך בתשובה שלי אבל

מתוך ניסיון לא מעט עם קשרים כאלה זה לא יילך!!... הייתי מציע לך לרדת מזה ...נכון זה לא יהיה קל והכול ... אבל בהמשך זה פשוט יהיה יותר קשה באמת . אם את רוצה לדעת עוד למה אני אומר את זה פני אליי במסרים , אבל זה קשר קשה ממש קשה, לדעתי בלתי אפשרי כמעט. המשך יום נעים ! :)

A d i 23

New member
כשהוא יוצא שבת תסעי אליו..

וכשהוא סוגר שבת את יכולה לבקר אותו שם בבסיס בו הוא ישרת.

למעלה