עזרו לי!

טאלינהו

New member
עזרו לי!

בשביל מה צריך להתעמץ כל כך ולסבול כל כך בחיים האלה? אני לא רואה שום משמעות בזה. יש רגעים כל כך מעטים של אושר! במיוחד כשאחרי החיים מגיעים לשלווה נצחית. זה קשה מדי להתחיל כל בוקר בשכנוע עצמי ובמציאת סיבות להנות מהחיים. מישהו יכול לנחם אותי?

bios

New member
ממליץ לך לקרוא את הספרים

בסדרת "שיחות עם אלוהים". יש שם תשובות לשאלות שהעלית, שאת מוזמנת לבדוק אם מתאימות לך או לא. לי אישית זה מאוד עזר למציאת המשמעות בחיים, והפך אותי לאדם מאושר יותר. ממש ממש בקיצור אחד הדברים העיקריים שניתן להבין משם זה שהמהות שלנו זו הנשמה שלנו, והקשיים שבחיים בעולם הפיזי הם דברים שהנשמה שלנו זימנה לתוך החיים שלנו בשביל שנוכל לצמוח ולהתפתח. שום דבר לא פוגע בנו באמת, כי הנשמה שלנו נצחית ובלתי-פגיעה. אלה רעיונות מורכבים, אז אני ממליץ לך לקרוא את הספרים עצמם כדי להבין אותם טוב יותר. בינתיים את מוזמנת לחלוק איתנו את הקשיים שיש לך, ואנו מקבלים אותך בברכה!

טאלינהו

New member
תודה

קודם כל תודה על התגובות. אני קראתי את הספרים ורוב הזמן אני מעמינה במה שכתוב שם. אבל לפעמים אני לא בטוחה שהנשמה שלי בחרה את כל הקשיים שאני עוברת. יש להודות שהחיים שלי לא כל כך גרועים ובהשוואה להרבה אנשים אחרים אני חיה די טוב. אבל רוב הזמן אני מרגישה ריקנות ויאוש. וכשאני עומדת חצי שעה בחוץ בקור אחרי שפספסתי אוטובוס הדבר האחרון שאני יכולה לחשוב עליו זה אלוהים. האמת, כשאני כותבת את השורות האלה הכל עובר ואני פתאום מרגישה הרבה יותר טוב. תודה לכולכם!

לקשמי

New member
שיעורו של הפרפר

יום אחד הופיע פתח קטן בגולם, אדם ישב והביט כמה שעות על הפרפר איך הוא מתאמץ לדחוף את גופו דרך אותו פתח קטן. לפתע, הפרפר הפסיק להתקדם. נראה היה שהוא התקדם ככל יכולתו ואינו יכול יותר. האדם החליט לעזור לפרפר, הוא לקח זוג מספריים ופתח את הגולם. הפרפר יצא בקלות. אבל גופו היה מנוון והכנפיים שלו מכווצות. האיש המשיך להתבונן בציפיה שכל רגע כנפיו של הפרפר יפתחו, יגדלו וייפרסו. אבל זה לא קרה. למעשה, הפרפר בילה את שארית חייו בזחילה עם גוף מנוון וכנפיים מכווצות. הוא אף פעם לא הצליח לעוף. האיש בחסדו וטוב לבו לא הבין שהגולם הדחוס ומאבק הפרפר לצאת ממנו הם היו דרך האלהים לדחוף נוזלים מגוף הפרפר לתוך כנפיו כדי שיוכל לעוף אחרי שיצא לחופשי מן הגולם. לפעמים מאבקים הם בדיוק הדבר הנחוץ בחיינו. חיים ללא מכשולים היו גורמים לנו נחות. לא היינו חזקים כמו שיכולנו להיות. לא היינו יכולים לעוף. בקשתי כח... ואלהים נתן לי קשיים לחשלני. ביקשתי חכמה... ואלהים נתן לי בעיות לפתור. בקשתי שפע... ואלהים נתן לי מח וכח לעבוד. בקשתי אומץ... ואלהים נתן לי מכשולים להתגבר עליהם. בקשתי אהבה... ואלהים נתן לי אנשים עם בעיות לעזור להם. בקשתי טובות.. ואלהים נתן לי הזדמנויות. לא קיבלי שום דבר ממה שביקשתי, אבל קיבלתי כל הנחוץ לי.

hayapollak

New member
רגעים של אושר - טאלינה

לך ולכולם שלום אם תרשי לי אני שולחת לך קודם כל חיבוק וירטואלי. אני לא יודעת אם תתנחמי ממנו אבל אני רוצה לומר לך שהנחמה שאת מחפשת נמצאת בתוך עצמך. את יכולה להתעורר בבוקר ולומר למשל, הי, יופי שאני כאן, חכו לי, אל תתחילו בלעדי, יש לי מה לומר, מה לעשות, מה לתת, מה לקבל, יש לי חיים, יש לי את עצמי, יש לי רצון משלי, יש לי רעיונות משלי, יש לי רגשות משלי לתת לכולם, יש לי חיוך, יש בי אהבה שרוצה לעשות דברים, ואני בטוחה שתוך כדי מחשבות התעוררות כאלה, החיוך יעלה על פנייך והיום שלך יתחיל נהדר. מה שאני מנסה לומר לך, טאלינה זה שהשלווה שלך יכולה להתחיל כאן ועכשיו - הכל תלוי בך. וזכרי - מחשבה חדשה תמיד מביאה תחושה חדשה. שיהיה לך יום נפלא. חייה פולק מאמנת אישית בחיפה [email protected]

למעלה