עזרו לי!!!!

Just L

New member
עזרו לי!!!!

חבר שלי התגייס ב 11 באוגוסט, אמרו לו תותחנים והוא סירב עכשיו הוא סרבן פינוי (או משהו כזה) והכניסו אותו לכלא ל - 40 יום... אני לא יודעת מה זה אומר... הוא אמר שלא יוכל לדבר איתי כי לא יתנו לו לדבר בפלאפון, השיחה האחרונה שלנו הייתה קצרה ולחוצה ולא הספקתי לשאול אותו כלום.. אז אולי אתם תוכלו לעזור לי... אני אוכל לבקר אותו? (אולי אם אתעקש אוכל?) באמת הוא יהיה שם 40 יום או שזה רק להפחדה? יתנו לו לדבר בפלאפון\ טלפון ? איזה תנאים יש שם ? (למי שיודע) יש לי עוד מלא שאלות אני פשוט לחוצה ושכחתי אותם אז לפחות תנסו לענות לי על אלו.... בבקשה..

zazaza

New member
אתה לא תוכל

לבקר אותו. אבל המשפחה שלו כן תוכל, עליהם לפנות לקצין העיר באזור מגוריהם ולקבל אישור לבקר אותו בכלא (בהנחה שהוא בכלא צבאי ולא במעצר פיקודי/בקו"מ). יש לו אפשרות לשוחח בטלפון הציבורי בבסיס הכליאה.

Just L

New member
הוא בבקו"ם

ואני בת. אנשים.. אם מישהו\י מכירים את התנאים ויכולים לעזור אז בבקשה בבקשה ממכם...

zazaza

New member
מצטער על שגיאת המין ../images/Emo8.gif

נדיר מאוד מאוד שמישהו ירצה עונש של 40 יום מחבוש בפועל במעצר הבקו"מ, יתכן שהוא יועבר בקרוב (או בשלב כלשהו) לבסיס כליאה 394 בצריפין או למעצר מ"צ דן בתל השומר (ליד הבקו"מ). היחידים שיכולים לאשר כניסה לאיזה שהוא מעצר לאנשים שאינם ממשטרה צבאית הם קציני העיר. צריך לפנות אליהם.

powerlock

New member
אני הייתי סרבן פינוי

אני הייתי סרבן פינוי לשיריון.. שפטו אותי 3 פעמים על סירוב פקודה (סירוב פינוי).. קיבלתי 3 פעמים אשם 28 בפנים ועוד 14 על תנאי.. וכל פעם האריכו לי את התנאי ושפטו אותי שוב ושוב. בסוף אחרי 24 שעות במעצר אמרו לי: "אתה ילד טוב, תקבל מה שאתה רוצה" ויצאתי מהמעצר.. זה קורה רק לאנשים עם נתונים גבוהים. שתדעי.. יש מצב שחבר שלך הולך להיות בכלא הרבה זמן ויש מקרים שבהם אפילו ישחררו אותו מהצבא על אי התאמה אחרי משהו כמו 120 יום בכלא אם הוא יהיה..... אבל צריך לעמוד על שלך כמו שאני עשיתי וקיבלתי מה שרציתי. זה הכל.. בהצלחה..

powerlock

New member
בסוף קיבלתי

קיבלתי בסוף מה שרציתי. שלא יעבדו עלי עם הפרופיל, הם זרקו לי מסמך על המלצה לפרופיל 45. בקיצר בסוף עשיתי טירונות תומכי לחימה בשיריון, קורס, ואח"כ הייתי בגד´ 71 עד שהורדתי פרופיל כמו שהייתי צריך להוריד עוד בבקו"ם, וכיום אני תורם... כמה שאפשר... אבל זה לא עקרוני.. טחנתי בגדוד עם הבעיות הרפואיות שלי וכל ההתקפות שקיבלתי שם. תעמדו על שלכם.. המלצה שלי

אתה אפס

תחנת בגדוד אתה לא יודע בכלל מה זה לתחון מפקדיונר אוכל חינם

חבר שלך אידיוט אמן שירקב בכלא

אין בכלא פלאפונים היה צריך לחשוב על זה לפני תנאים בכלא חרא הרסרים יתכנו לו את הצורה והוא לא יראה את הבית לחודש וחצי ועל מה על זה שהוא גוייס לתותחנים שזה חיל לא רע בכלל ועל זה שניתנה לו הזכות להגן על המדינה חבל שיש אנשים כאלה

למעלה