עזרו לי!!!!!

Shira XD

New member
40../images/Emo28.gif

תפסיק לכתוב מציפני

Shira XD

New member
אהה ו..../images/Emo28.gif

אני אשתדל לעזור.. אבל לא יצא לי כל כך הרבה. כי אני רוצה להעלות את הדמות שלי רמות/

super girl 15

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo2.gif פעם אחת ולתמיד ...!@#$%

מה לאזעזל עושים עם המגילות ?!@#$%

../images/Emo20.gif

"פותח את התיקייה של השיקויים שם נמצאת המגילה פותח במקביל את האקויפ שאתה לובש ואז לגרור את המגילה על הכובע (במקרה שזה מגילה לכובעHELMET). כמובן שיש מגילות שעדיף למכור (למשל לא כדאי לך להשתמש במגילה של overall DEX - גם כי היא שווה המון וגם בגלל שאתה לא צריך DEX). בעקרון עושים ככה- פותחים את התיקיה שבה המגילה, פותחים את הלבוש (לחיצה על E) ואז גוררים את המגילה על פריט הלבוש- אתה חייב ללבוש את מה שאתה רוצה להפעיל עליו מגילה" קרדיט לMISS_T המגילה מחזקת את הפריט לפני הנתונים הכתובים.

super girl 15

New member
אהה אוקיי ../images/Emo9.gif

רגע ויש גם סיכוי שהמגילה תשמיד את מה שאני רוצה לשדרג נכון?
איך יודעים מה הסיכויים להצלחה או לפדיחה?

sapir aloud555

New member
זה תלוי באיזה מגילה את משתמשת.

רק מגילות 30% ו70% יכולות להשמיד את הפריט (רשום עליהן את זה - Dark Scrolls) מגילות אחרות - 100% 60% ו10% רק נכשלות או עובדות.

XshironetX

New member
וגם

לפי מה שהבנתי האחוזים שליד המגילות(10%,60%,100%) אומרים לך מה הסיכויים שזה יצליח.

22אמיר22

New member
אתה צודק!!!

מגילה 10% היא משש אן הרבה סיכווים שהיא מצליחה אבל היא מעלה את הדברים הכי שווים!!! מגילה 60% יש די הרבה סיכויים שהיא מצליחה והיא מעלה דברים נחמדים!!! מגילה 100% בטוח מצליחה אבל היא לא מעלה דברים משהוא!!!!

XshironetX

New member
טעות../images/Emo31.gif

זה סתם הורס את ההגנה שלו, וההתקפה וכו'

../images/Emo2.gif

סתם קניתי 6 מגילות של 30% לחפץ שלי
ואפילו עדיין לא מצאתי ת'חפץ

sapir aloud555

New member
לא.

זה משמיד את הנשק, מעלים אותו. אני חושבת שהדיון הזה מיצה את עצמו כבר, לא?

One Minute

New member
אכן כן. ../images/Emo205.gif

הסקרול יכול לגרום להיעלם, אם הוא לא עובד. יש ל70% פחות סיכויים לגרום לחפץ להיעלם, ו30% יותר. לכן אני חושב שעדיף לך להשתמש ב70%, ואם את יכולה, להשתמש בשלושה אחוזים שלא מזיקים לחפצים.
למרות שהמגילות האלה יותר טובות..
אבל התוצאה שווה. יצא לי פעם מסקרול של 70% +15HP לונאר וורק גלוב שתרמתי לליאת.
הסקרולים האלה באמת שווים משהו... בגלל זה הם נעלמים אם הם לא פועלים. ><

לבנדר א

New member
אני חושבת שבסביבות

700K-900K. אבל אל תסמכי עלי, את מדברת עם מי שמכרה מגילה glove att ו cape int ביחד ב3M.

XshironetX

New member
אוקיי תודה

מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון או לא? קניתי אותה ב200k, אני זוכרת שלפני שנה זה עלה איזה 2mil

למעלה