עזרו לי לבחור מכונית

© DrorZi

New member
לחלק מהאנשים משעמם זה טוב

וזה שהיא משעממת לא הופך אותה ללא טובה, להפך אני חושב שהיא המכונית הכי טובה היום בקטגורית "המשעממות" וזכותם לרצות מכונית אמינה ושומרת ערך. אני מכבד את דעתם. לא כל אחד נהנה מנהיגה...
דרור זי, נהנה.

B.M.F

New member
בגלל זה רשמתי שזו דעתי.

ואם כבר מדברים עליה - אני מעדיף כבר את השיעמום של ה-C5 מאשר את של האוונסיס. אבל שוב - יש מי שהשם טויוטה עושה לו את זה

itzik93

New member
המממממממממממממממממ................

תזכיר לי כמה זמן אתה מחזיק אוונסיס שהיא כל כך משעממת ? איציק

rtwingo

New member
תזכיר לי כמה זמן אתה מחזיק B4

שהיא כ"כ מהנה? להמליץ על סמך קריאה זה כבר אסור? צריך להיות הבעלים של כל המכוניות בעולם בשביל זה??

itzik93

New member
כשנה וחצי

הדגם עם ה 2.0 ליטר, לא היה לי כסף ל 2.5....
חוץ מזה, הייתי רוצה שסער יגדיר לי מהיא מכונית "משעממת" עבורו - אולי זה יעזור לי להבין אותו טוב יותר. איציק

B.M.F

New member
תשלם לי ואני אגדיר לך.

כמו שאתה משלם ל"אוטו". תאמין לי שדעתי יותר שווה משלהם.

itzik93

New member
יש לי חדשה בשבילך......

אני לא משלם לאוטו מעולם לא היה לי מנוי לאוטו מעולם לא רכשתי מגזין אוטו כך שאם יש לך השמצות למינהן שאני "לוקח חלק" ב"שערוריה" הזו, יש לך טעות... אומנם יש לי מגאזינים של "אוטו" בבית, אך זה מתקופה מאוד ארוכה שהייתי מתדלק רכבים צבאיים בתחנות "פז" מסויימות - ששם היו מחלקים את "אוטו" של חודש שעבר בחינם - בכל שאר החומר אני מתעדכן דרך מקומות אחרים המחזיקים את המגאזין הזה, וכמובן אינטרנט וכל שאר העיתונים, גם אם הם הרבה פחות מקצועיים - אני מעדיף לקרוא כמה שיותר אינפורמציה וחוות דעת מאשר להסתמך רק על אחת, כך שמבחינתי כתבה אחת ב"אוטו" או "CAR" או לא משנה איזה עיתון אינה יכולה להיות 100% אובייקטיבית ל-ע-ו-ל-ם (כל עוד מסתמכים רק עליה ולא גם על האחרות). ועכשיו, משאין צורך בלשלם לך יותר
תגדיר לי מהיא מכונית משעממת ? כי לפי מה שאני מבין מדבריך, כל מכונית שהיא אינה בגדר ה"ספורטיבית" שוות ערך ל"משעממת" עבורך - ולפי מה שזכור לי, לא דיברנו על מכונית "מנהלים-ספורטיבית"
בידידות איציק

B.M.F

New member
לא הבנת ..

זה היה בצחוק. אני באמת חייב לצרף ציורים כדי שתבין יא נקניק ?

itzik93

New member
יא פסטרמה קטנה ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

עכשיו תסביר לי כבר
איציק

B.M.F

New member
ובקשר לשאלתך ..

לדעתי אכן לכל רכב צריכה להיות "תקשורת" בין הרכב והנהג. שים לב - בפעם העשירית - שזו דעתי. אז די כבר לנקנק לי בשכל, את זה תשאיר לר"ג. מה גם שהעיצוב הפניני של האוונסיס כעור וקודר, חיקויי עץ עלובים ושוב - תקשורת נחותה עם הנהג. לא להיט בכלל.

B.M.F

New member
טעות טראגית !!

העיצוב הפניני=העיצוב הפנימי. והרחבה קטנה - האוונסיס היא מסוג המכוניות שטובות אם אתה סובל מנדודי שינה. פשוט כדור שינה על גלגלים. אם היא טובה לך - תהנה. לדעתי היא חבילה נחותה.

אילן די

New member
המלצה על סמך קריאה

מעניין שדווקא אתה אומר את זה... אם מישהו פה ממליץ על סמך קריאה, אני חושב שצריך לציין את זה בהמלצה. כשאני מבקש ממישהו המלצה, אני רוצה לדעת שהוא היה באוטו ונהג בו. המלצות מקריאה אני לוקח בערבון מוגבל. כשקניתי את האוטו שלי, קניתי אותו על סמך כתבות, אבל לא העליתי על דעתי לשלם סכום כל כך גדול לפני שנהגתי באוטו. גם אם הכתבות שיבחו והיללו - תמיד יכול לקרות מצב בו המגזין פועל משיקולים לא מקצועיים ולך אני בטח לא צריך להסביר את זה.

B.M.F

New member
אז אתה אומר

שאתה לא סומך על CAR ? אם אתה חושב שההמלצות של CAR לא שוות - יש לך בעיה רצינית. אוטו זה משהו אחר לגמרי.. ולא נכנס לזה שוב כמובן.

hal9k

New member
למה להעיף את ה 406 והפסאט???

ל 406 העיצוב האלגנטי והיפה ביותר מכולן לדעתי. היא נוחה ומאובזרת עם התנהגות מעולה. הפסאט איכותית מאוד (עדיין), ובטיחותית ומרשימה. נכון, שתיהן כבר די וותיקות (ה 406 תוחלף גם כנראה מאוחר בשנה הבאה, ובטח גם הפסאט תזכה לעידכון או החלפה מלאה בקרוב), אך הן עדיין מעולות, גם יחסית למתחרות החדשות, ולא הייתי פוסל אותן על הסף, להיפך. גם אני הייתי בוחר ב C5.... אם היא הייתה גם מעוצבת טוב! בחיי, העיצוב שלה פשוט מכוער. לא יוצא דופן כמו רבות וטובות של סיטרואן, סתם מכוער. אני הייתי בוחר ב 406 למרות הכל, בגלל העיצוב וההתנהגות

© DrorZi

New member
בלבלת אותי לגמרי

מצד אחד אתה רושם "שתיהן כבר די וותיקות" ו "תוחלף גם כנראה מאוחר בשנה הבאה" ומצד שני עדיין מעולות ... אלו בדיוק הסיבות שאנשים לא רוצים לקנות אותם ובנוסף הסיבות שהמתחרות כבר יותר טובות מהן, זה שהן טובות בפני עצמן לא אומר שאין יותר טובות מהן. ביחס למתחרות הן בפרוש לא באותה רמה, מה לעשות והפאסט לא נוחה לנסיעה ולא נוחה לנהיגה ולזכותה רק רמת גימור לר מתפשרת (שכבר הצליחו לחקות והיא אינה היחידה) ול 406 יש אחות יותר טובה שנקראת C5 (לדעתי יותר טובה אבל אני לא היחיד שחושב כך)
דרור זי, מתי מתחילים למכור פה לגונה

hal9k

New member
כן, וותיקות ועדיין מעולות

אין סתירה. אני גם חושב שהמונדיאו וה C5 טובות יותר, אבל גם ל 406 ולפסאט יש עדיין הרבה תכונות טובות, גם יחסית לאחרות. הן וודאי יוחלפו, אבל הקונים עדיין יכולים לישון בשקט... ראיתי שהוא רשם במקום ראשון שמירה על ערך שוק, ובכל זאת הרשיתי לעצמי להמליץ עליהן. אני בטוח שהן לא ייפשלו גם בתחום זה (במיוחד הפסאט היא ודאי נחשבת לשומרת חזק על הערך, וזה ימשיך כך, ללא ספק). עדיין, הייתי בוחר ב 406

ish996

New member
אולי כדאי לך

לשקול רנו סניק 2000. גם מחיר אטרקטיבי, גם בטיחות מעולה, לגבי מקום יהיה לך די והותר גם עם 5 כדורסלנים ובנוסף מנוע חזק (על הנייר) עם 140 כ"ס.

hal9k

New member
עוד אפשרות טובה

סובארו B4. גם המיצובישי גלאנט וההונדה אקורד הן בסביבות התקציב (אבל אני פחות אוהב אותן).

למעלה