עזרו לי חברים

אתה פרובקטור

"לשרוף ספרים של שמאלנים כמו שפינוזה". כן בטח. אנחנו ממש מטיפים לזה יום ולילה.

האמת היא שזה לא משנה כל כך למה

אתה מטיף יום ולילה או שבוע ושבועיים. האמת היא שאתה ואחרים כאן מדברים על שריפת חומר כתוב, וזה מעלה על הדעת זמנים אחרים בהיסטוריה. אבל השורה התחתונה היא, שהמפלגה שלך והעומד בראשה דרדרו את ישראל למצב שלא היה עוד כמותו מעולם. העובדה היא שלמפלגה שלך ולעומד בראשה שאין שום תוכנית מדינית סבירה, חוץ מלהמתין ולא לעשות דבר, מה שיביא לאובדן הרוב היהודי במדינה הזאת תוך כמה שנים. וכשמועלה רעיון חדש, של אנשים שמציעים שלא לאבד את התקווה, בכל זאת, כל מה שעולה על דעתך זה מה לעשות בחוברת, במקום, חלילה, לעיין בה ולפתוח את הראש. מעט. או לשיר את שתי גדות לירדן. מישהו באמת חושב שהשלטון הישראלי יימשך כמות שהוא בשטחים לאורך זמן? ואם כן, האם תתקיים פה בכלל מדינה יהודית? המשך לטמון את הראש בחול. יותר ויותר אנשים מתעוררים לעובדה שבמשך 3 שנים הבאתם את המדינה לשפל שלא היה כמותו. אז יקח עוד שנה, עוד 5, עוד 8 שנים, אבל אתם תרדו מעל במת ההיסטוריה. כי את חוסר שביעות הרצון מרגישים כבר. ולא תוכלו להימלט ממנו לאורך זמן.

מרכזון

New member
תודה לאל...

על שהגעתי ליום בו אני קורא דברים שפויים בפורום הזה. תודה אלוהים...תודה לך אורלנדה-תהי אשר תהי!!! מגן ימני-אולי צריך להזכיר לך ולאוהדים שלך פה בפורום, מתי אירע בהסטוריה (הלא כל כך רחוקה) שדקטטור החליט מה ראוי לקריאה ומה שורפים. אולי גם שכחת את התוצאות. האם המספר 6,000,000 מזכיר לך משהו???

אתה שוב מאבד עשתונות

השוואתם העקיפה של אנשים בפורום ושלי לרוצחי ששת המליונים היא עוד אובדן עשתונות שלך. זה קורה לך הרבה ומהר, ואילולא היה מדובר בי אישית, הייתי אוכף את חוקי הפורום ומרחיק אותך מפה כפי שהרחקתי את הימני "ישראל טוב ליהודים" שהשווה יהודים לנאצים. מכיוון שמדובר בי אישית, אני אמנע מלאכוף את הכלל, שמא יראה למאן דהו שזו דרכי להתמודד עם ביקורת.

מרכזון

New member
תפסיק ....

עם הדמגוגייה בגרוש שלך. אולי תחזור ותקרא מתחילת השירשור הזה??? אתם הצעתם לשרוף, לשמש כתחתית לכלובי ציפורים וכו' וכו'. אז תפסיק עם זיבולי המוח שלך ואל תשחק את המסכן הנפגע!!! מי שמתנהג כמו חמור ונוער כמו חמור, שלא יתלונן שרוכבים עליו!!!

ginni

New member
רגע רגע....

לא הייה פה שרשור לא מזמן בנושא של אותו "ישראל טוב ליהודים" או איך שלא קוראים לו ואתה או רונאל (לא זוכרת כרגע מי מכם) אמר שצריך לקחת את דבריו בצחוק?? מה גם להשתטות קצת כבר אסור? מי דיבר על שריפת ספרים? מי דיבר על רצח? אתה נסחף..... קח דברים בפרופורציה

עמרי ר

New member
מה לאיש הזה ולימין?

הוא שונא מתנחלים, שואף לחזור לקווי 67', תומך במאבק המונופולים של ההסתדרות, ומוחא כפיים בהתלהבות אחרי כל הודעה של שמאלן או שמאלנית כאן בפורום. איש חירות? איש המחנה הלאומי? לא נראה לי.

ראליסט

New member
אם 4 מתנחלים היו צריכים שמירה,

אז כנראה שהם גיבורים גדולים רק על חיילי צה"ל. כשמחבלים מאימים עליהם,הם זועקים מפחד. ועוד השוו אותם לחלוצים של חומה ומגדל,או למקימי ההתישבות העובדת,שבמו ידיהם הגנו על עצמם...

vasp

New member
אין עם מי לדבר , קולטת ???!!!!!!

שמעי , נמאס לי מהמושגים שמנסים להחדיר לנו לראש לא רואים אופק מדיני , אין תוכנית מדינית, אין תקווה, אין יוזמה אז אין כלכלה, עוד איזה אחמד יוסוף שיהיה ראש הממשלה הבא, צריך לדבר אם האויב, העם בדכאון, העם עייף, הצבא לא מוסרי , כשכתבים אומרים כוחות צהל במקום כוחותינו. תקלטי אין עם מי לדבר , ההנהגה שלהם רוצה בהשמדתנו , החברה האלה לא עמדו בשום הסכם , מה התוכנית שהם מציעים ? חיסול ישראל בשלבים ? מספיק עם ההתרפסות הזו , עשר שנים הספיקו , מה את מדברת על שלוש שנים ? עשר שנים של פיגועים , לא הספיק לך ? אז מספיק , כשההנהגה תתחיל לקחת החלטות ( בקטע הזה אני בדעתך ) , דברים יתחילו להשתנות , וכשאני מתכוון להחלטות זה לכיוון ארץ ישראל השלמה .

ראליסט

New member
שמענו על ארץ ישראל השלמה.

הרי הליכוד הוא זה שיחזיר את השטחים,בדיוק כמו שהוא זה שויתר על כל סיני,ויתר על כל הנפט ואוצרות הטבע,זרק את כל מתישבי חבל ימית ואופירה לעזעאזל,וויתר על עומק איסטרטגי אמיתי. רק הליכוד יכול היה להתפרק מסיני.רק הליכוד יתפרק מכל שטחי יש"ע. מה זה משנה האם הליכוד בשלטון או לא? בין כה הוא מנהל את מדיניות השמאל!!!!

כרגיל, השמאל נביא

1. באותה מידה של וודאות שאת בטוחה שנרד מבימת ההיסטוריה, כך נבאתם לנו את השלום והשלווה שישררו כאן אחרי הסכם אוסלו. את מה שקרה במציאות רואים בבתי הקברות ובתי החולים. 2. אנחנו לא דירדרנו את המדינה, אלא לכל היותר לא הצלחנו להוציא אותה מהאסון הלאומי שהמיתו עליה רבין ז"ל, פרס וברק כל אחד בתורו. יתרה מזאת: יתכן שאלמלא אנחנו הגענו לשלטון בין 96 ל-99 וכעת, המצד היה גרוע פי כמה, והייתה לנו היום מדינה ערבית טרוריסטית מזוינת להפליא 5 דקות מכפר סבא. 3. כשתורי יאת מפלס ההתלהמות, אני אשמח לענות לך גם על שאר השאלות שהעלית, עליהן עניתי כבר מליון פעם.

ראליסט

New member
הימין,לעומת זאת "זך כשלג":

1)כולנו זוכרים את בגין המעופף,כשהבטיח מעל בימת הכנסת:"מבצע של 48 שעות",מה שהפך למלחמה טראומתית של שנים,שגרמה למותם לחינם של מעל אלף מחילינו,ולפציעתם של אלפים.אולי תציע לשרון לבקר פעם בבית עלמין צבאי של נופלי מלחמת השולל בלבנון? אולי שיתנצל בפני אלפי המשפחות השכולות,שלאסונן הוא אחראי? 2)הליכוד לא דרדר??? ב-1984,כמעט גרמתם להתמוטטותה הכלכלית של מדינת ישראל! שרון שולט כבר 3 שנים,ובתקופתו אחוז הנרצחים הוא הגבוה ביותר! וביבייהו??-המשיך את אוסלו,משיקולי רייטינג.אז אם יש אשמים ,הוא אשם באותה מידה. 3)את מפלס האלימות הביא הימין לשיא,כאשר ההסתה הפושעת של מנהיגיו,הביאה למתן לגיטימציה לכוחות ימניים ניאו-פשיסטיים בדמותו של הנאצי יגאל עמיר.

רונאל1

New member
לאט לאט גם הבגיניסט מפנים

הנה הוא כבר מודה שהליכוד "לא הצליח להוציא אותנו מהבוץ"...אם יסיר עוד קצת אבק מהמשקפיים יבין שהליכוד אשם ודרדר את המדינה. לאט לאט.

ציטוט סלקטיבי

תצטט כל מה שאמרתי באותו משפט, ואל תנסה לזרות מלח בעיני הקוראים שיתכן שלא קראו את כל השרשור.

למעלה