עזרו לי חברים

עזרו לי חברים

בתיבת הדואר שלי נחת היום, עטוף בניילון ועל נייר משובח (מעניין כמה עולה ולכמה עניים היה אפשר לעזור בכסף הזה) ההסכם שחתמו כמה מאחינו (עדיין, למרות הכול, ולא תשכנעו אותי אחרת) עם ראשי הטרור הפלשתינאי. ואני זקוק לעצתכם: כיצד אוכל להשתמש ביעילות ובתבונה בדפי ההסכם? בתחילה חשבתי פשוט לשלשל אותם לסל המיחזור הקרוב לביתי, אך במחשבה שניה תהיתי- שמא מאן דהו בפורום יציע לי רעיון טוב יותר. מצפה, אם כן, לעזרתכם. מציע ההצעה הטובה ביותר יזכה בפוסטר של אלוף האלופים וגאון הגאונים, מורה הדור, מנהיג המנהיגים, עטרת ראשנו, אבי האומה, מלך ישראל- יוסי ביילין.

ginni

New member
רעיונות... אני מקורית בשעות אלה ../images/Emo13.gif

1. אם זהו נייר צבעוני תמיד אפשר להשתמש בו לעטוף מדפים.... אבל צריך לוודא כמובן שזה מדף נידח כדי שלא תתעצבן כל פעם שתראה אותו... 2. אם יש לך אוגרים\ארנבים אני בטוחה שהם ישמחו לקבל ריפוד חדש לכלוב. 3. לנקות עם זה חלונות... במקום לבזבז עיתונים... 4. לשמור לל"ג בעומר... משום מה תמיד שוכחים לקחת נפנף... 5. לשים מתחת לספה שכבר שנים מתנדנדת... 6. להכין שרשראות לסוכות הבא... 7. לעשות קיפולי נייר לילדים\אחים קטנים\ שכנים... טוב זה מה שהצלחתי לשלוף ברגע.... אם נשאר לך עוד נייר מיותר אני מבטיחה לנסות להגות רעיונות נוספים

ההצעה שלי

על חוברת ההצעה יש טלמסר. אני מציע לכל האזרחים לצלצל לשם ולספר להם מה עשו עם החוברת.

vasp

New member
רק יוזמה נגדית , שתי גדות לירדן

אם תחזיר במתקפת נגד , בלי ניירות מהודרים , רק להכניס טוב טוב לראש , ארץ ישראל השלמה ! לגבי בעיות הדמוגרפיה , יש פתרונות : הפלשתינים , אזרחי ירדן ותושבים ארעיים במדינתנו . בסך הכל שני העמים בסך הכל מבקשים להתפרנס , את שני העמים כל העולם שונא , שני העמים סובלים , אבל יש הבדל אחד , להם יש לאן לברוח , לנו אין .

רונאל1

New member
1. להשתמש בתור נייר שעווה

להורדת שערות מהרגליים. 2. לחתום ולשלוח לאריק שרון, בתוספת הערה: "תעשה כבר משהו!". 3. לעטוף צו מעצר לגלעד שרון, דודי אפל ושות' ולאלץ אותם לדבר בחקירה אחרת יוחתמו על ההסכם. 4. לקנא איך זה שאף אחד בימין יכול להגיע לעם שלם עם יוזמה כזו לא משנה איזה רוב יש לו בשלטון.

אני התקשרתי לטלמסר

לאחר שקראתי את ההסכם, כי המפרסמים ביקשו שמי שקורא יביע את דעתו. משום מה בטלמסר השחצנים לא העלו על דעתם שיש גם מי שמתנגד להסכם הנורא הזה, ולכן ביקשו שאקיש 1 לפעילות או 2 לתרומות. מה נותר לי לעשות? השמעתי להם את "שתי גדות לירדן" באורח מלא. ממליץ לכולם לנהוג כמוני.

רונאל1

New member
שתי גדות לירדן...תזכיר לי?

זה השיר הלא רלוונטי ההוא ששרון כבר מזמן שכח את מילותיו? השיר על מפת הדרכים וכל זה?

הָרוזן

New member
הנה השיר: ../images/Emo79.gif

שמאל הירדן
זאב ז'בוטינסקי פאריס, תרפ"ט כעמוד שבתווך בגשר אף כחוט השידרה לאנוש לארצי קו הציר והקשר הירדן הירדן הקדוש שתי גדות לירדן- זו שלנו, זו גם כן. אם ארצי דללה וקטונה היא שלי מראשה עד קיצה משתרעת מים ישימונה וירדן, הירדן באמצע שתי גדות לירדן- זו שלנו, זו גם כן. שם ירווה לו משפע ואושר בן ערב, בן נצרת ובני כי דגלי גדל טוהר ויושר יטהר שתי גדות ירדני שתי גדות לירדן- זו שלנו, זו גם כן. שתי ידי לך הקדשתי מולדת שתי ידי- למגל ולמגן אך תשכח ימיני הבוגדת אם אשכח את שמאל הירדן שתי גדות לירדן- זו שלנו, זו גם כן.

tia3

New member
חחחח.....

אני רואה שהיה לך הרבה זמן לחשוב על הפתרונות היצירתיים הנ"ל....

tia3

New member
גם אני "למדתי"

וראיתי מה יצא מזה.... וזה הכל בגללך!

motorist

New member
יש לי רעיון ענק!!!

בואו נשרוף את כל החוברות במדורה ענקית!!!

עמרי ר

New member
אני הסתפקתי

בשליפת החוברת הבזויה הזו מתיבת הדואר שלי, ומכל תיבות הדואר בבניין שלי, והשלכתם למקום הראוי להן ביותר. נמאס כבר מהשמאל, שחושב שהוא מעל להכל: מעל לדמוקרטיה, מעך למוסר, מעל החוק ומעל העם. חבל שאת המליונים שהם הוציאו על השטות הזו שלהם, הם לא העבירו לכל אותם חלשים ומסכנים שלאחרונה הם נזכרו כאילו לדבר בשמם...

motorist

New member
אתה כל כך צודק

אני חושב שכדאי לעקל את הרכוש של מפלגת העבודה ושל יוסי ביילין בייחד!

238

New member
בפורום מולדת הציעו הצעה מועילה:

בס"ד לאסוף כמה שיותר מהעותקים אלו בכדי לתרום אותם לועד למען החייל. מסתבר שיש הסכם בין הועד למען החייל לבין אמניר (חברה למיחזור נייר) והועד למען החייל מקבל תמלוגים עבור איסוף ומיחזור עיתונים. (ככה שאפשר לשלוח את העיתונים למקומם הראוי וגם לעזור לחיילים) לא רעיון יצירתי?

motorist

New member
זה נחמד על אותו רעיון

אולי זו השמדה יעילה יותר. העיקר ההשמדה. אפשר בנוסף ללהשמיד את יוזמת ז'נבה אפשר לשרוף ספרי שמאלנים כמו מרכס ושפינוזה.

למעלה