עזרו לי דחוף

מצטער אבל אני לא מסכים איתך

אל תמהרי בבקשה לקרוא לאנשים חולי נפש, בגלל שטויות כאלה. מה שאני מבין הוא שאותו בחור מפנטז על אחרות - ב ג ל ל - שיש לו בבית אישה שמאוד שמרנית. בעיקר בנושא המין האנאלי. ואם כל אדם שמרגיש צורך לעשות סקס גם עם אחרות או לפנטז על כך ,בגלל שבבית יש לו דברים שחסרים לו - יקרא בגלל זה חולה נפש - אז כמעט 99 פסיק 9 אחוז של האוכלוסיה היא חולת נפש. במקרה הזה את מיהרת מידיי להדביק תוית שחורה של מחלת נפש, לאדם שבסה"כ מפנטז על משהו שאין לו בבית. ואני מאוד מבין אותו. ומאוד מזדהה איתו. ורוב הגברים מבינים את זה טוב מאוד. והם לא חולי נפש. מחלת נפש היא דבר חמור מאוד, וצריך לדעתי , להזהר לפני שזורקים על אדם שלא מכירים מחלות קשות כל כך, אף לא עוול בכפו, ומשחירים את פניו, רק בגלל שהעלה בעיה לגיטימית מאוד, שרוב הגברים, מנסיוני, פוחדים אפילו לשתף בה מישהו. הפעם אני דווקא בעדו... מצטער...

ולי הציק משהו אחר בתגובה שלך...

"יש לו בבית אישה שמאוד שמרנית. בעיקר בנושא המין האנאלי." מאיפה לקחת את זה שיש לו בבית אישה שמרנית? בגלל שהיא לא מסכימה למין אנאלי? כל אחת שלא תסכים למין האנאלי היא שמרנית????? שים לב שאף אתה הדבקת תוית למישהי שאתה לא מכיר, שאף פעם לא ראית ואף פעם לא שמעת את דעתה.

בדיוק כך

אני באמת חושב שכל אחת שלא רוצה אפילו לשמוע על מין אנאלי היא שמרנית. ואם מכך אפשר להגיע למסקנה שרוב נ\הנשים הן שמרניות, אז התשובה היא שאכן כן: רוב הנשים הן שמרניות. ובייחס כללי, נשים שמרניות בענייני מין הרבה יותר מגברים. לא כל הנשים. הרוב הגדול. לכן המעט שכן פתוחות לכך ,הן אוצר נדיר. חד וחלק : כן.

מין אנאלי הוא עסק לא פשוט לרוב

הנשים. מין אנאלי אפשר להתחיל לעשות או להתחיל ללכת לכיוון שלו רק אחרי שהסקס הרגיל ממש אבל ממש מעולה, והיחסים לוהטים מבחינת המשיכה המינית. וגם אז זה תלוי בהמון דברים. לחלק לא קטן של הנשים יש בעבר נסיון אחד או שניים בנושא: לרוב נגמר ממש לא טוב. למה ? כי רוב הגברים לא יודעים מהחיים שלהם איך לגשת בעדינות וברגישות לנושא. לא יודעים לפתות כנדרש, לא יודעים שכדי להגיע לראש הפרמידה צריך להתחיל בבסיס יציב ורחב מאוד קודם. אי אפשר לדרוש ולצפות לדעת את תורת היחסות של אינשטיין לפני שלומדים את לוח הכפל כנדרש. זה בערך הנמשל של סקס אנאלי לעומת סקס רגיל. כעת, או שתתחיל שלב אחרי שלב, בסבלנות רבה, לטפס בצור הנכונה לעבר היעד של סקס אנאלי, בלי לדלג על אף שלב בכל השלבים של הפיתוי שלפני (וזה יכול לקחת לך חודשים רבים של הכנה נפשית ורגשית !) או לוותר כמו הרבה זכרים, לצערי, וללכת בדרך הקלה שצרות לא מעטות בצידה: ולמצוא לך מאהבת שאוהבת את זה. יש כאלו כמובן. אני יודע, הייתה לי אחת כזאת. אבל זה נדיר מאוד. שיהיה לך בהצלחה. (ונ.ב אתה ממש לא חולה, והכל אצלך בסדר, 99 אחוז מהגברים בעולם מתחרמנים ממראה הישבן ומהדבר "האסור" זה כל הפואנטה, שמה שאסור דווקא אותו רוצים, לך תסביר את זה לנשים.....)

gever7

New member
תודה... סוף סוף תשובה טובה...שאלה..

אולי תוכל לפרט את השלבים האלה? אולי לא פה, אולי דרך האימייל שלי [email protected] בכל מקרה, תודה, מייקי

יום אחד אני מבטיח והיום הזה לא רחוק

אני אכתוב מדריך מקיף לא רק בתחום הספציפי הזה של מין, אלא בכלל בקשר לעוד כמה סוגיות שלדעתי יותר מידיי אנשים מבוגרים נבוכים ואין להם אפילו במי לשתף איתו אחרים. סקס זאת אמנות, בדיוק כמו שבישול זאת אמנות, בידיוק כמו שאפייה זאת אמנות, והיא צריכה לבוא ממקום של הרבה אהבה, ועוד יותר הרבה סבלנות, ולא מעט אומץ להתשגע ולנסות דברים חדשים. לא תמצא הרבה אנשים שיש להם את הצירוף הזה. רוב האנשים יגיבו, כמו כאן לצערי, בליגלוג, בניפנוף יש, בציחקוקים מטופשים, אל תתייחס. זאת המבוכה שלהם, וההפסד שלהם. מי שרוצה ופתוח ללמוד דברים חדשים כבר נמצא בחצי של הדרך הנכונה. סבלנות, זה יבוא. וכשלי יהיה קצת יותר זמן פנוי מימים אלה, אני עוד אכתוב על כך. לאט לאט. כל דבר בזמנו.

sahr12

New member
בשביל מה כל החודשים של ההכנה הנפשית

50 ש"ח.....בלי לדבר איתך בכלל.....חחחחחחחחחח מסכים לדבריך...עם הערה קטנה.."הדבר האסור אותו רוצים" ....אפשר להמשיך גם ב..."לך תסביר את זה לגברים".....חחחחחחחחחחחח

למעלה