עזרו לי דחוף

gever7

New member
עזרו לי דחוף

אני בן 33, נשוי וטוב... יש לי מספיק מין בבית וטוב, פעם כל יומים או יום... הדבר היחיד שהיא לא מסכימה הוא מין אנאלי בכל זאת זה מציק לי וגם אני עדין מרגיש צורך כל זמן לקיים יחסי מין אם אחרות וגם קשרים רומנטים אחרים... האם אני חולה נפש? יש לזה טיפול? או בככלל זה רגיל לחלוטין? עזורו לי בבקשה...

yafit75

New member
תיכף אני אשלח לך בעיטה לפנים!

מתי לאחרונה ראית ,,, נעל , במידה של 37,,, רודפת אחריך?

חחחחחחח יפיתו´ש בהחלט צודקת

אבל יפיתו´ש זאת מחלה שיש לכל הגברים ועדיין לא מצאו לה תרופה ואני בספק אם גם ימצאו לה תרופה אי פעם.

sahr12

New member
את רואה קורל????

הנה מישהו שרואה סרטים....בזמן שהוא עם אישתו... תראי לאן הוא הגיע????חחחחחחחחחח... סליחה שאני משתמש בך כדוגמא שלילית... גברררררר...

סליחה שאני חולקת על דעתך

אבל אני באופן אישי אוהבת סרטים ארוטיים. לא דובר דווקא על סרטים כחולים. זה מעורר אותי ומשמש כמשחק מקדים (חוסך לכם, הגברים שאוהבים לגשת ישר לעניין).

gever7

New member
אני ממש מבין מהולך פה

אולי משהו או משהי תשיב לי תשובה לענין... תודה בכל זאת

למה את אומרת לו דברים כאלה ?

דרדסית ? למה להשתמש במילים כאלה ? השאלה שלו מאוד מאוד לגיטימית, ולא היה מזיק גם לכמה נשים ללמוד כמה דברים חדשים בעניין הזה. מנסיונן של לא מעט נשים שכן מכירות את הנושא הזה, וכן יכולות להנות מאוד מכך, יכולות אחרות ללמוד אולי דברים שלא ידעו עד היום, ויכולים להרחיב את האופקים המינים שלהם קצת.... אלא אם כן את כבר יודעת הכל על סקס ואין לך צורך בשום דבר חדש מעבר למה שהכרת עד היום... וגם אם כן.. יש אחרים שאוהבים דברים אחרים מאשר ההעדפות שלך.. ויש להם זכות מלאה לכך.. וזכות לבש ולשאול ממי שאולי יכול לתרום להם בנושא....

מיתוס בוא לכן חמוד...

בוא נחתוך את ההודעה שלו לחלקים ותבין למה אני טוענת שהוא חולה נפש! אז הנה קרא שוב את הודעתו (שלדעתי היא בדיחה אחת גדולה) "אני בן 33, נשוי וטוב... יש לי מספיק מין בבית וטוב, פעם כל יומים או יום... הדבר היחיד שהיא לא מסכימה הוא מין אנאלי בכל זאת זה מציק לי וגם אני עדין מרגיש צורך כל זמן לקיים יחסי מין אם אחרות וגם קשרים רומנטים אחרים... האם אני חולה נפש? יש לזה טיפול? או בככלל זה רגיל לחלוטין? עזורו לי בבקשה..." נשוי וטוב??? חחחח לא הייתי אומרת איך טוב בכלל אם הוא מחפש "כל זמן לקיים יחסי מין אם אחרות וגם קשרים רומנטים אחרים" נגיד ש..מילא בגידה הוא מחפש מהצד אבל הוא כותב קשרים רומטנים מה שמחזיר אותנו ל..נשוי וטוב..חחח שנמשיך?! "הדבר היחיד שהיא לא מסכימה הוא מין אנאלי" ובכן זו הבעיה שלו?..לא נראה לי כי אם זו הבעיה שלו הוא יכל לפתור אותה אבל את הפיתרון לא אתן פה כי זו לא בעייתו! לכן הגעתי למסכנה אחת שכן הוא חולה נפש כי הוא לא החלטי לגבי מה שרשם נקודה. מקווה שהייתי מספיק ברורה לך מית´..

gever7

New member
את לא הבנת אותי

כשאמרתי נשוי טוב, התכוונתי שהיחסים הם טובים אנחנו מסתדרים בכל, אבל בכל זאת אני מרגיש צורך בדברים האלה, התאמיני לי אם היא היתה מקיימת איתי מין פרוע כל יום אפילו בלי אנאלי לא נראה לי שהיתי מחפש קשרים כאלה... השבי לי, תודה מייקי

יש לי מספיק מין בבית וטוב,

"אני בן 33, נשוי וטוב... יש לי מספיק מין בבית וטוב, פעם כל יומים או יום... הדבר היחיד שהיא לא מסכימה הוא מין אנאלי" תקרא את זה למעלה ואז תקרא מה שכתבת שוב "התאמיני לי אם היא היתה מקיימת איתי מין פרוע כל יום אפילו בלי אנאלי לא נראה לי שהיתי מחפש קשרים כאלה" אדוני אתה ממש לא ברור, 1. או שאתה רוצה להגיד משהו אחר ואתה כותב משהוא אחר 2. או שאתה מפוצל נפשית חושב משהו אחר וכותב משהו אחר בחיי שאתה ממש לא ברור..לדעתי הטיפול יטיב איתך! צ´אוו

למעלה