עזרונת...

עזרונת...

בסימן טוב ובמזל טוב אחי מתחתן ב 6.8.06 בע"ה... קניתי לי חולצה שחורה עם שיפון בידיים, כתפיים חשופות וכתפיות עם מעין פייאטים. מכנס מג'אמפ שחור שיפון עם בד (מעין חצאית) מעל... אבל פתאום.. החולצה לא ממש מוצאת חן בעיניי.... :-S מחפשת חולצה חדשה ולא יודעת איפה.. למען האמת.. לא ממש מתחשק לי שוב שחור... אז בנות יקרות.. אולי תוכלו לייעץ לי לאן ואיפה לקנות.... דליה (שממש אבל ממש בלחץ)

Agnetta

New member
היי דליה, תנסי אולי ב"רובנס"?

יש להם דברים אלגנטיים ומיוחדים, אבל לא זולים במיוחד. איזה מידה את? כי אפשר לנסות גם אצל דורין פרנקפורט וגם אפשר לנסות אצל דורית שדה, יש לה דברים אלגנטיים. בהצלחה והרבה מז"ט לאחיך

את הדברים של רובנס...

לא ממש אהבתי.. וכן הם יקרים מאוד אפילו אני מידה 4-5 תלוי בגיזרה... דורית שדה... אותה אף פעם לא ניסיתי.. באמת אלך לנסות תודה על העצה ועל הברכות

תכלת100

New member
תנסי אצל אטי יעקובסון בראשל"צ

יש בגדים מהממים לאירועים ראיתי גם חולצות לערב בצבעים אני קניתי שחור .היתרון הוא שהיא המעצבת והיא יכולה לעצב לך מה שתרצי . השרות 10 והמחירים לא יקרים .שווה ביקור .

DREAM111

New member
אז קודם כל ../images/Emo49.gif וכייף לראותך

אני אישית הייתי ממליצה בחום על משהו לא שחור מספיק המכנס השחור. אז מקומות לרכוש: בורדה לילית אני תמיד מוצאת חולצות אלגנטיות מיוחדות. בת"א יש את מתוקה שיש לה דברים יפים ואצלה גם אפשר לראות משהו והיא עושה במידה הדרושה. בבורדו יש כמה וכמה חולצות יפות לערב.

gallish

New member
לא יודעת לעזור לך...

אבל אני אשמח אם תשתפי אח"כ איפה מצאת! גם אח שלי מתחתן עוד מעט וממש, אבל ממש אין לי מה ללבוש
מזל טוב

גבוהית1

New member
גמאצלינו יש חתונה במשפחה

לא של אח, של בנדוד. מה שכן אני צכה להיות מהממת וחיפשתי בכל העולם משהו מהמם ולא מצאתי חולצות , כן. חצאית לא. (וחייב חצאית) השאלה שלי היא כזאת אם ביום ראשון אני הולכת לאטי (או לתופרת אחרת) היא תספיק לעשות לי חצאית תוך שבועיים? (אנלא רוצה חצאית מיוחדת (כאילו קצת כן. אבל היא צכה להיות שחורה,A בעקרון)

maya 25

New member
ניסית ברמי לי?

יש לו אחלה חצאיות A עד מידה 48 אבל עם גומי ככה שזה ייעלה מעבר למידה....

maya 25

New member
אני יודעת...

לא צריך להתעצבן, אני מצאתי שם חצאית כזאת למרות שחשבתי שזה המקום האחרון למצוא חצאית פשוטה גיזרת A במידות גדולות, עצוב אבל אין מה לעשות- נכון!

passioneta

New member
רעיון!!!

לחתונה של אחותי מצאתי רק חולצה שחורה שהייתה יפה עלי. אבל השקעתי בקולר מפנינים צבעוניות ועגילים תואמים. אחותי קנתה שם אחר כך גם את התכשיטים לחתונה שלה. שחור, לכל מידה מאוד מחמיא ונכון בערב. תכשיטים יכולים לעשות עבודה נפלאה בהדגשת המחשוף, עיצוב הפנים והוספת צבע. את שלי עיצבתי ברעננה בקניון רננים בקומת הקוסמוס ליד "סבון של פעם" - בעלת החנות מאוד יצירתית ואפשר לעשות אצלה דברים מאוד מיוחדים - ומה שבטוח אף אחת אחרת לא תיראה כך. דרך אגב, את אותם תכשיטים לבשתי לארוע מאוד יוקרתי באירופה, ובין כל שמלות הערב ממיטב מעצבי פאריז ומילאנו לא הפסקתי לקבל מחמאות על התכשיטים המיוחדים שלי.

tali283

New member
עיצוב חצאית לפי הזמנה

הי, לפני כחצי שנה אח שלי שתחתן, וגם לי היתה חולצה שמצאתי וחיפשתי רק חצאית. מצאתי ברחוב דיזנגוף בתל אביב מעצב שמעצב חצאיות ושמלות לפי מידה. קוראים לו- טאגורי . החנות שלו ממוקמת ברחוב דיזנגוף בתל אביב, איפה שהיתה פעם החנות של עונות, ליד נעמה בצלאל, בין ארלוזרוב לז'בוטינסקי. יש לו חצאיות מקסימות, והוא גם פתוח לרעיונות או שינויים. מאוד נחמד ומומלץ, רק מה- קצת יקר (בכל זאת תפירה אישית של מעצב).

הבטחתי ולכן אקיים...

בסוף אחרי חיפושים מצאתי במתאים לי חולצה ומכנסיים מהממים... אבל... בשחור..מסתבר שזה הכי אלגנטי ומרשים... אז... עכשיו אני שלמה עם עצמי ולבושה

היי חמודה אני ממליצה על מטושקה

בדיזנגוף....יש לה המון דברים יפים אני מאוד מבסוטית כאשר אני יוצאת ממנה.
והמון

למעלה