עזרה!

עזרה!

תראו אני אוהד בית'ר(רגע...)אבל יש לנו משו משותף. אני צריך שתתנו לי את השיר שאתם שרים ושרתם למכבי ת'א בחגיגות של הגביע. למי שלא יודע למה אני מתכוון אז השיר הולך משהו כזה שער 11 גטו שער של חזירים בקיצור נאי צריך את השיר. ד'א שיר מגעלי, דוחה לא מבין איך אתם יכולים לשיר אותו על יהודים. אבל בכל זאת הוא קליט ויפה למרות המילים שלו. מסכימים? תודה מראש על המילים.

יאללה נו..

מצידי תרשמו לי במסר באייסי איך שבא לכם אבל אני חייב לדעת תשיר!

stifler3

New member
שיר חזק, כנס

אדום עולה בבלומפיד אדום עולה עולה הולך איתך הפועל הולך למלחמה יושב שער חמש שער כה מרגש אבל הכי חשוב ש צהוב עולה באש אומרים מכבי נאצים שרמוטות מזדיינים הלואי שימותו שתישרפו חיים שער חמש דורש צהוב עולה באש שונא אותך מכבי שונא מכל הלב שער 11 גטו שער של חזירים איזה רימון אכלתם ולא רק במילואים או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או או

סופסוף הרגתתם אותי..עכשיו קבלו שיר מבית היוצר

של היציע הצפוני בטדי. יוסי אבוקסיס-יוסי אבוקסיס רציתי שתדע-רציתי שתדע כמה שונאים את הפועל בבירה-כמה שונאים את הפועל בבירה אני שונא הפועל-אני שונא הפועל אני שונא הפועל תל אביב-אני שונא הפועל תל אביב הפועל-זונה הפועל-זונה הפועל-זונה אווו הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה.. ד'א קחו בחזרה את גרשון לא מבין למה הוא בכלל הגיע לפה!

תגידו

איך לא קשה לכם לקרוא ליהודים אחרים נאצים כאילו באמת? אני אישית לא קורא ליוסי אבוקסיס חולה סרטן ואני לא מאחל לו את זה אבל איך אתם יכולים לקרוא ככה ליהודים אין לכם כבוד אתם.. ומזה לשרשר לא פתחתי נושא חדדש הגבתי לך..

stifler3

New member
אם תסתכל בהודעה הקודמת שלך תראה שהגבתה לעצמך

ולא לי

סטלנרי

New member
יש לי כבוד

לא לאוהדי מכבי ובית"ר . הזהות הדתית לא רלוונטית בשבילי, יותר חשוב את מי אתה אוהד. שימו את ירושלים בירדן , תנו אותה לפלשתינים תנו לפלשתינים שימו את ירושלים בירדן! תנו לפלשתינים כי לא צריך את טדי וגם לא את בית"ר, לא ת'כותל ולא ת'כנסת כל דבר בעיר הזאת הוא מיותר , גם שמתחתנים שם הרצפה קורסת!

the red king

New member
בואנה אחי יש גבול!!! זו הבירה של המדינה שלך!!

אחר כך אל תתפלא שאוהדי בית"ר שרים "סאדם יא חביבי יא אדיב - תפציץ בטילים את תל אביב" או איך שזה לא הולך. חוץ מבית"ר יש עוד הרבההההההההההה מאוד דברים טובים בירושלים. וגם אם אתה יודע את זה לא אומרים דברים כאלה אפילו בצחוק.

the red king

New member
ואני הראשון שתומך בו אחי...

פשוט הפעם הוא באמת עבר את הגבול. מצד שני אם הוא שר את זה רק כשיר התגרות והתלהבות במשחק אז זה אולי באמת בסדר..

למעלה