עזרה !!!

עזרה !!!

אני רוצה להכין עוגיות עם הבת שלי ( בת שנתיים וחצי ) לא אני ולא היא
יודעות לאפות. אשמח לקבל מתכון לבצק קל ופשוט להכנה. הכי בסיסי שיש. המטרה היא ההכנה ועשיית הצורות יותר מהטעם עצמו. תודה

pirge

New member
עוגיות פשוטות וטעימות מאד

תכינו צורות והכי טעים זה בעיגולים לרדד את הבצק ממש ע ב ה ולקרוץ צורות תתחילי עם פחות קמח----רק 4 כוסות ותוסיפי לפי הצורך................................. עוגיות אבקת סוכר נפלאותתתתתת..מאת: pirgeו 03/12/04 | 13:38 אפשר להכין כמובן רק חצי כמות. 4\3 קילו קמח כ-5 כוסות------------להתחיל עם 4 כוסות ולהוסיף.... שקית אבקת אפיה 2 ביצים 2 חבילות מרגרינה/חמאה = 500 גרם כוס אבקת סוכר ללוש לבצק מאד נעים ורך. להכין צורות: כדורים: עוגיות צורות : עוגיות סהרונים. להניח על ניר אפיה לא משומן לאפות בחום 175 שחומם מראש כ-15 דקות לצבע בהיר רק התחתית של העוגיות מזהיבה אחרי האפיה טובלים כל עוגיה באבקת סוכר נוספת. תהנו

DUKASIT

New member
בבקשה העוגיות הכי טעימות בקלי קלות

הבת שלי מכינה לבד עוגיות שוקולד צ'יפס – פירגה 2.5 כוסות קמח אוסם, 2 ביצים, חב' מרגרינה מומסת מעט במיקרו, כפית סוכר וניל, 3 כוסות שוקולד צ'יפס – אפשר פחות, כוס סוכר לבן, חצי כוס סוכר חום. מניחים הכל בקערה ומערבבים לתערובת אחידה. הבצק צריך להיות נח ליצור עוגיות – אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף, אם צריך נוזלים אז להוסיף מעט מים.יוצרים עיגולים בעזרת שתי כפות ומניחים על נייר אפייה במרווחים. לאפות ב175 מעלות כ-20 דקות.

DUKASIT

New member
ועוד...

עוגיות קוקוסו ניקי ב ו 13:09 | 02/01/07 עוגיות קוקוס - ניקי ב מצרכים: 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות קוקוס 1 ביצה 200 ג' חמאה / מחמאה 1 כוס סוכר סוכר חום לפיזור אופן ההכנה: לעבד לבצק, לקרוץ צורות. לפזר סוכר חום על העוגיות להכניס לתנור על 160 מעלות עד שמזהיב לשים לב . לאכסן בקופסא סגורה בצק טוב לעבודה עם ילדים.

DUKASIT

New member
וגם אלה נהדרות

עוגיות "נחטפות" של שריו ayeletba ו 20:18 | 18/11/05 שרון – 60 עוגיות – לא לאפות הרבה זמן, עד שמסביב חום- לרדד עבה – מעט יותר ברנדי הכנתי הערב - קלות להכנה ואכן נחטפות. במקום ברנדי שמתי גרידת תפוז . המתכון לכ-50 עוגיות: 3 כוסות קמח לבן רגיל כוס סוכר שקית א.אפיה קורט מלח שקית סוכר וניל 200 גר חמאה/מרגרינה חתוכה לקוביות כפית ברנדי ביצה בקערה גדולה מערבבים ומאחדים את הקמח עם שאר המצרכים היבשים. צרים גומה במרכז,מוסיפים את החומרים הלחים ולשים לתערובת אחידה. מרדדים עלה תוך הוספת קמח לפי הצורך וצרים עוגיות בצורות הרצויות. מסדרים בתבנית אפיה משומנת קלות/או על גבי נייר אפיה מפזרים סוכר,אפשר גם קינמון ואופים כ--20--דקות או עד שהן משחימות קלות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה מקור המתכון: שרי ממתכונים.נט בהשראת ספר הלחם-חנה גולדשטיין.

למעלה