עזרה

• פותח הנושא gnii
  • פורסם בתאריך

gnii

New member
עזרה

שלום לכולם, אני עושה עבודה על הסדרה ואשמח לעזרתכם, האם אתם יכולים לומר לי מספר פרקים בהם מופיעות סצנות בהם ההורים של ג'רי מגיעים לביקור אצלו, פרקים בהם הוא מדבר איתם בטלפון ופרקים בהם ג'ורג' נפגש עם הוריו?? אני מאוד מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... תודה!

junir

New member
אולי תספר/י לנו במה מדובר

זה יהיה ממש מופרע מצדנו להתחיל לבדוק את זה. סה"כ ההורים של ג'רי ושל ג'ורג' הם חלק אינטגרלי מהסדרה, ולא איזה אורח לרגע שאנחנו יכולים לכוון אותך בדיוק למקום. השאלה עצמה אינה רצינית. נסה/נסי להיות ממוקד/ת יותר.

gnii

New member
...

אוקיי אני אנסה להסביר לכם במה העניין. אני מכינה עבודה בפסיכולוגיה בה אני מנסה לנתח את היחסים בין ג'רי וג'ורג' להוריהם ולכן אני מנסה לבדוק את העניין באופן ספציפי על ידי ניתוח שיחות ביניהם.. אז לכן אני מנסה להיזכר בפרקים בהם ההורים הופיעו... שוב תודה למי שיעזור...

Vdrums

New member
השיחה שהוא מספר להם

שהוא מתחתן עם סוזן.
מצטער לא טוב במספרי פרקים...

Wish Master13

New member
מנסה לעזור

קודם כל, יש את האתר IMDB ששם יש מידע באיזה פרקים שיחקו ג'רי סטילר (פרנק קונסטנזה) וברני מרטין (מורטי סיינפלד). אם את לא זוכרת מה היה בפרקים עצמם אפשר להעזר במדריך הפרקים שיש במאמרים כאן בפורום או בכל מקור באינטרנט ויש הרבה. בכללי ג'ורג' חושב שההורים שלו משוגעים וגם רואים את זה שהוא מדבר איתם. ההורים של ג'ורג' תמיד צועקים אחד על השני והם גם לפעמים מזלזלים בג'ורג'. ג'רי והוריו מסתדרים היטב. ג'רי רב עם אביו על כסף הרבה בסדרה - מי צריך לשלם. כמו הכל אצל ג'רי גם היחסים שלו עם הוריו הם "ממוצעים".

למעלה