עזרה

beniNC

New member
עזרה

ככה , סיימתי י"ב שנה שעברה ,יש לי בגרות מלאה מתוחם 3 יחידות אנגלית 100 אני ניגש בקיץ ל 4. אני רוצה לגשת לפסיכומטרי עוד שנה שנתיים ( בנתיים עושה קורסים מקצועים כמנהל חשבונות שאיפה שלי זה ראית חשבון) אבל רוצה לחזק את האנגלית איזה ספרים אתם ממליצים לי ? ויש לי שאלה מה הטעם בליקרוא טקסט באנגלית אם לא יודעים את המילים וכל שניה ניגשים למילון? שיבטלו את המבחן הארור הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה אני יביא 700 לראית חשבון :(

היי

ממליץ לך לקרוא אתרי חדשות פורומים ומגזינים באנגלית "מה הטעם בליקרוא טקסט באנגלית אם לא יודעים את המילים וכל שניה ניגשים למילון?" רק ככה לומדים אנגלית, לא תלמדי הרבה מלקרוא מילים שאת כבר מכירה.

beniNC

New member
קודם כל אני בן, דבר שני

אפשר המלצות לספרים באנגלית?

RYaniv

New member
הארי פוטר

או באנגלית, Harry Potter. ואם אתה כמוני וחושב שזה סדרה מיותרת של ספרים, גם הסיפור שאינו נגמר ("The Never-Ending Story") הוא לא רע. ואני מבטיח, הוא נגמר מתישהו. תוך שנתיים בטוח.

rachely19

New member
עדיף שתקרא...

עדיף שתקרא ספר שאתה מכיר בעברית/ ראית את הסרט שלו. ככה תוכל להבין מילים שאתה לא מכיר על פי ההקשר, תסמן לך בעפרון קו מתחת ותבדוק אותן אחרי כל פרק/ 10 עמודעם/ מה שנוח.... מן הסתם רוב המילים יפיעו גם בהמשך הפרק וזה יחסוך מימך את הצורך של לשנן את המילה שוב ושוב עד שהיא נצקעצ בזיכרון. אם השיפור אנגלית שלך הוא גם לדיבור ולא רק לפסיכומטרי דבר לפחות שעה אחת אנגלית ביום עם חברים/ משפחה... חוצמיזה מאוד עוזר לעשות הרבה אנסנים... גוד לאק!:)

Hagai007

New member
נקודת ההונאה, מלאכים ושדים

אנגלית קשה...אבל ספרים מרתקים תקנה אויל מילון דיגיטלי זה יקל עליך לפחות בהתחלה תלמד גם מילון פסיכומטרי בלי שום קשר זה יעזור לך גם בהבנת הטקסט עצמו והקריאה שלך נועדה לשפר מהירות קריאה ולא ללמוד מילים חדשות - (ברור שאם אתה פוגש פה ושם מילה שאתה לאדע זה יכול להיות טוב אם תרשום אותה אבל לא להלחץ עם זה במיוחד עם הספר הוא אנגלית קשה כמו אלו של דן בראון ואתה לא מבין הרבה מילים יחסית) בכל מקרה - בהצלחה שיהיה! Hag-(o) <3-E

למעלה