עזרה!!

NoFaR SaDe

New member
עזרה!!

למישהו שי את הפעולה הזו על פול מקרטני? או מישהו מכל האנשים שעבר אותה יכול לכתוב בכלליות איך היא הולכת?.. הגעתם לשבט נכנסתם לחדר חשוך.. אוקיי מה הלאה?.. אתם לא צריכים לכתוב את כל הרמזים וזה פשוט בכללי איך הכל הולך ואיך מסיימים תפעולה תודה=]

NoFaR SaDe

New member
סליחה בטעות לחצתי כמה פעמים

כי חשבתי כל פעם שזה לא שלח =\

עדיגוש

New member
הי, עברתי את הפעולה פעם, ואני זוכרת

טוב אז אחרי שכל השבט חשוך נכנסים לחדר עם נרות, ויש מוזיקה של הביטלס ברקע, והמדריכים יושבים בלי לחייך. סיפרו לנו על תאונה שמישהו נשרף בה, ועדי ראייה חושבים שהם ראו את פול מקרטני. המדריכים המשיכו לספר לנו שמאז יש תאוריה שבעצם פול מקרטני מת באותה התאונה, ושמצאו לו מחליף בלי שאף אחד יידע. מכאן המדריכים התחילו עם כל הרמזים (התקליטים, ההופעה, כשמריצים לאחור את השיר וכ"ו) אני לא ממש זוכרת אבל אני חושבת שסיימו את הפעולה בזה שכיבו את הנרות, הדליקו את האורות, וכששאלנו עם זה אמיתי אז הם אמרו שאולי (במיסתוריות) מקווה שעזרתי....

NoFaR SaDe

New member
תודה=]].. אבל

לא הבנתי עדיין איך הפעולה הולכת ?.. החנכיים יושבים ופשוט שומעים רמז ועוד רמז ועוד רמז ככה כל הפעולה?.. ?.. ?

s h a r o n 7

New member
כנסו חיחי ../images/Emo27.gif../images/Emo126.gif

אוקיי כעיקרון עשו לנו פרסום מטורף בבצפר כאילו מלא פלאיירים שהיה רשום: "סיפור אמיתי או קונספירציה?" ו- "The fear is in the eyes of the beholder..." שכבר יצרו מתח כזה ואנשים רצו לבוא... שהגענו לשבט הכניסו אחד אחד לתוך חדר בשבט (הצוות סדר ת'חלונות ואטם אותם לפני הפעולה), החדר היה חשוך שניכנסנו והיו רק כמה נרות... הסבירו לנו שכל הפעולה צכה להתנהל בשקט ואנחנו צריכים רק להקשיב... ואז הייתה להם קלטת... לא כמעט ולא דיברו אבל בגלל שהקלטת הייתה באיכות בינונית מינוס, אז עצרו כל פעם והסבירו... שהבנאדם בקלטת הסביר על הרמזים, הם העבירו בינינו תמונות שימחישו, ועשו לנו את ה"טריקים" עם המראה שיש ברמזים... לקראת סוף הפעולה הקלטת לא פעלה אז הם הקיראו בעצמם ת'רמזים ואח"כ שנכנסתי לאינטרנט ראיתי שזה מויקיפדיה... אז תכלס הכל בנוי על זה, ושם יש הכל... תכנסו לגוגל ותכתבו "פול מקרטני" ואז תכנסו לקישור ה- 3 נראה לי, ושם מופיעים לכם כל הרמזים...
אם אתם רוצים להקריא את זה בעצמכם (או שאין ת'קלטת), תעשו את זה במתח ותמחישו את זה... זה הכי עובד בעולם... בהצלחה

liss 8D

New member
הוו, נשמע מאגניב../images/Emo98.gif

גמלנו עשו משהו כזה. חדר חשוך, מנורת לבה נחה לה בפינת החדר. אחת מהצוות מעריצה כבדה שלהם כך שהיא סיפקה המון מידע וזה. שוב, קצת רקע, סיפור התאונה ומשם כל הרמזים... עטיפות תקליטים, מילים של שירים והרמז הבלתי נשכח, והכי מלחיץ, אם תשאלו אותי - השיר שמריצים לאחור ["פול איז דד אי מיס הים אי מיס הים"] שיהיה בהצלחה

למעלה